Balayına gidememek

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
38
41
Evleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm

O halde hemen zamanı geri saralım ve 3 yıl öncesine dönelim, para bulup çıkın balayına.
İlahi, maddiyatınız el verdiğinde birlikte tatile çıkıp bu açığı kapatabilirsiniz, aşk tazelersiniz.
İlla da nikah sonrası tatile çıkılacak diye bir kaide yok, olmamış, napalım?

Ben de balayına çıkamadım, çünkü düğünüm öncesi babam kalp krizi geçirdi.
Erteleyelim düğünü-nikahı dedik, kabul etmedi, 10 gün kan sulandırıcılarla ameliyat gününü bekledi.
Nikahımdan 3 gün sonra bypass oldu ve biz, babam o halde balayına çıkamazdık, içimiz elvermedi.

Şimdi ben de bunu dert edineyim, balayına çıkan tüm arkadaşlarımı görünce üzüleyim, neden ben diye ağlayayım hım?
Bu kadar büyütmeyin kafanızda, telafisi mümkün şeyler bunlar.

Ay yok be canım ne var bunda takcak. Normal tatil işte. Ne onemi var. Esin yanında olduktan sonra. Ayrıca onun tek ozelligi bence esinle yaptığın ilk tatil olması. E balayına değil de başka tatile gittiğinizde de bunu yaşayabilirsin canım. Yeni evliliğin tadı illa balayinda değil evde de çıkar

Sizin başınıza gelen çok ayrı bir durum bende olsa bende gitmezdim. Ama eminim ki müsait olunca giderdiniz.eşim balayını hiç düşünmedi aklına bile getirmedi gitcez diye ümit ettirdi.

Balayının normal tatilden hiçbir farkı yok ki. Tek farkı eğer otelde balayı paketi alırsanız yatağınıza gül yaprakları koyarlar, şampanya/meyve sepeti falan olur, bir gün de odanıza kahvaltı ve a la carte restoranda yemek hakkınız olur. Öyle bir ekstra paket alarak balayı gibi düşünebilirsiniz illa havaya girmek istiyorsanız da ne gerek?

Yeni evlisiniz yeni adı üstünde balayı. Gitme şansımız çok düşük bir ihtimal arkadaşlar yeniden

Biz düğünü yapalı 11 ay oldu, biz de çok tatile gitmemize rağmen kafamızda çizdiğimiz balayına henüz gitmedik. Kimi zaman maddi, çoğu zaman da vakitsel nedenlerden. Ama eksikliğini hissetmek aklıma bile gelmedi.

Şimdiye kadar bir kere bile tartışmadık, sesimiz yükseltmedi, her günümüz kahkahayla geçti.

Bunu geçebilecek bir balayı tanımıyorum.

Huzurunuz yerindeyse gerisi hikaye.

3 yıldır bunu takacak kadar önemliyse sizin için keşke balayı parasını da sizin aileniz verseydi ne bileyim yada düğünden kısıp balayına bütçe ayırsaydınız.

Takmayın bu kadar normal bir tatil işte abartacak bişeyi yok.Umarım bu nedenle eşinizin basının etini yemiyosunuzdur...

Sadece duyunca çok üzüldüğümü belli ederim eşime
Bence onu da yapmayın.
Biraz bir derdim var forumuna göz gezdirin.
İnsanlar ne dertlerle boğuşuyor. Onların yerinde olduğunuzu düşünüp şükredin bence.

Tabi balayı haricinde bir sıkıntınız yoksa.

Ailemin o parayı vermeye durumu yok babam yok çünkü. Annem bir emekli maaşıyla anca bu kadarını yapabildi

balayi farkli degil.sadece kocanla basbasasin.e evdede basbasasin cikiyosun geziyosun v.s balayida boyleki.valla biz balayina yazliga gitmistik ama dedem dugun ertesi beyin kanamasi gecirdigi icin apar topar donmustuk.ama bir sene sonra bi tatile ciktikki sormaaa.cokta guzel gecti. yani onemli olan yanyana olmak .balayini bi sekilde telafi edersiniz sizde bizim gibi :)

Herkes gibi benimde dertlerim var hangisini sıralayım. Annem kanser... Ve size masumca her balayınına gideni duyunca üzüldüğümü içimin burkulduğunu söyledim acaba böyle bişey yaşayan var mı diye

Eşim işşiz kaldığı için kınalı ellerimle kaynanamın yanına gittik büyük bir travvadır bende cmtesi pazar düğün vardı cuma eşim işsiz kalmış balayına ukteyi anlatabildim mi?

Allah başka dert vermesin sağlık versin elbette ki bir şeyler her zaman ukte kalıyor içimizde ama yapacak bir şey yok telafisi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…