Balayına gidememek

Benim hikayemi okusan bLayından soğursun canım ben anmıyorum bile artık eşinde ister senınle guzel vakit geçirmek üzerine gitmemelisin bnce huzurun iyise

çok haklısın bendede aynısı oldu huzur varsa gerisi hikaye.

Canım hiç canını sıkma ben de gitmemiştim ama 4 yıl sonra beraber balayı yapmış olduk kısmet işte

Düğünüm darbe günü idi eşimin işinden dolayi baya bi geç gittik ama önemli değil yeterki sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun hiç gitmesekte olurdu

Tatile gitmek gibi düşün, tatile gidin aynısı

3 yıldır hiç tatile gitmedininiz mi? tatilinizi balayı varsayın ille maldivlere gitmenize gerek yok ki...

Herkes gibi benimde dertlerim var hangisini sıralayım. Annem kanser... Ve size masumca her balayınına gideni duyunca üzüldüğümü içimin burkulduğunu söyledim acaba böyle bişey yaşayan var mı diye

Eşim işşiz kaldığı için kınalı ellerimle kaynanamın yanına gittik büyük bir travvadır bende cmtesi pazar düğün vardı cuma eşim işsiz kalmış balayına ukteyi anlatabildim mi?

Yahu anladikta eeee??

Ne yapalim yani? Aramizda para mi toplayalim?

Var iste balayina gitmeyen insanlar yaziyolar gitmedik diye. Baska ne denebilir ki!

Cok isteseydin su 3 yilda her ay 100tl kenara koyardin 3600 tl ederdi giderdin artik antalya vs. Nereye istiyosan.

Yani 3 yil olmus sen balayinda kalmissin. Gecmiste yasama. Bu yaz soyle kocana gotursun seni biyerlere.

Bizde gitmedik gidemedik imkanimiz yoktu. Ama evlendikten sonra esim izinliydi benim okulda tatildi bol bol güzel zaman gecirdik yeterki huzur olsun. Sizde eskilere takilmayin. Bizde daha tatil denilecek birsey yapmadik hicte takilmiyorum. Sizde calisin para kazanin giderseniz elbet tatil de aynisidir balayin ne farki varki yani

bazı otellerde ek para verıp balayı paktınde de kalabılıyorsun aslında.

parası oldugunda onu yapar konu sahıbı.

ılk tatıl olması ozellık normalde adamla yanyana yatmıyorsun tabıkı cıplak gormuyorsun dıye dusunuluyor o yuzden balayı onemlı gıbı ama işte gıtmemıssın sonucta en guzel sey olsa ne yapıcan gıdememıssın yılalrca da uzulmussun bundan sonra yıne uzulsen elıne bır sey gecmeyecek ama ben de evlenırken eksık kalan seylere hala uzuluyorum uzulmen nomal ama ılla kı eksık bır sey kalıyır merak etme dört dörtluk evlennen her ıstedgı tastamam olan cok genck ız yoktur bence ben sanmıyorum

Kaç yaşında evlendınız keske bırıktırseydız oye evlenseydınız

Sizin başınıza gelen çok ayrı bir durum bende olsa bende gitmezdim. Ama eminim ki müsait olunca giderdiniz.eşim balayını hiç düşünmedi aklına bile getirmedi gitcez diye ümit ettirdi.
yukarıda bir arkadaş da yazmış
böyle bierşeyi çok istiyorsanız onun parasını biriktirecektiniz
siz sanırım düğün o bu balayı herşeyi eşten beklemişsiniz
adamın gücü nu kadarına yetmiştir
şimdi mutlu musunuz ona bakın

balayının mantalitesi evlilik sürecinden yorgun düşen eşlerin bir dinlenme süresi, ilk tatil, ilk heyecanlar felan..
çok da zaruret değil.
evlilik birliği içerisinde sevgi saygınız tam mı ona bakın. evliliğinizde huzurunuz yerinde ise çok takmayın.
senin kocan iyi bir koca ise sana her gün balayı.
değilse 7 yıldızlı otelde balayı yapmışsın huzurun olmamış neye yarar?

7 senelik evliyim, hemen hemen her sene tatile gittik.
Gecirdigim en kötü tatil balayi adi altinda gittigimizdi.
Digerlerinden fiziksel olarak farki ise sabah yuzumuzu sildigimiz havlularla yataga kuğu ve kalp yapilmasiydi

Ben şunu anlamadim.
Eşinin ailesi düğünü yaptı tamam.
Düğün gunu Takıları aldılar.
Sana takilanlar sadece borca gitti.

Sormak istedigim şu.
Madem senin takilar borca gitti. Neden butun takilanlari aldilar.
Sadece onların yaptığı borc kadar Takıları verip gerisini koymadiniz mi kenara.

Uçak dahil güzel paketler oluyo geçen sene eylülde 7 gün Antalyaya her şey dahil 950 tl ye 2 kişi tatil yaptık canım, ekimde evlenmiştik kapadokyaya gittik 3 gündü yanlış hatırlamıyosam 1000 lirayı geçmemiştirorda harcadıklarımızla birlikte. Güzelce araştırırsan ekonomik bi seçenek bulur yalnız biz balayına da gittik tatile de balayının yerini tutmuyo, gerçi biz daha çok eğlenip dinlenmiştik.

Amaaaan balayi dedigin ne ki? Alti ustu tatil, daha once tatile gitmeyenler icin ilk defa yapilan bir sey. Ben evlendikten 3 sene sonra tatil yapabildim esimle, o da bu yaz. Muhtemelen iki sene kadar da daha tatil falan yok bize, kismetse yaza dogum yapmis olacagim. Bana kalsa giderim tabii de. :)

Boyle seyleri cok onemsemeye gerek yok, eger ekonomik durumunuz iyi degilse de cadir kampini oneririm size, gayet ekonomik. Biz ekonomik olsun diye degil de merak ettigimiz icin yaptik, cocuk belli bir yasa geldikten sonra da cadir kampina devam ederiz diye dusunuyorum. Hem eglenceli, hem de istedigin zaman istedigin yerde olabiliyorsun.

canım yaşamadığın için içinde kalmasını anlıyorum, insan heves ediyor ama o yorgunlukla gittiğin için bi halt anlamıyorsun, birde balayı çok eğlenmemiz gerekiyor diye üstünde ekstra baskı hissediyorun zoraki gülmeler, zoraki bir şeyler yapma durumu, bizim en kötü tatilimiz balayıydı sanırım. o yzden çok dert etme, çoğu çift kavga edip dönüyor inan bana

Geçmişi düşünüp kendini üzme bence artık.
Değiştiremezsin, geri getiremezsin öyle değil mi?
Boşver, diğer tatillerden farklı bişey değil aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…