Benim hikayemi okusan bLayından soğursun canım ben anmıyorum bile artık eşinde ister senınle guzel vakit geçirmek üzerine gitmemelisin bnce huzurun iyiseEvleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
çok haklısın bendede aynısı oldu huzur varsa gerisi hikaye.Biz düğünü yapalı 11 ay oldu, biz de çok tatile gitmemize rağmen kafamızda çizdiğimiz balayına henüz gitmedik. Kimi zaman maddi, çoğu zaman da vakitsel nedenlerden. Ama eksikliğini hissetmek aklıma bile gelmedi.
Şimdiye kadar bir kere bile tartışmadık, sesimiz yükseltmedi, her günümüz kahkahayla geçti.
Bunu geçebilecek bir balayı tanımıyorum.
Huzurunuz yerindeyse gerisi hikaye.
Evleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
Tatile gitmek gibi düşün, tatile gidin aynısıEvleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
Herkes gibi benimde dertlerim var hangisini sıralayım. Annem kanser... Ve size masumca her balayınına gideni duyunca üzüldüğümü içimin burkulduğunu söyledim acaba böyle bişey yaşayan var mı diye
Eşim işşiz kaldığı için kınalı ellerimle kaynanamın yanına gittik büyük bir travvadır bende cmtesi pazar düğün vardı cuma eşim işsiz kalmış balayına ukteyi anlatabildim mi?
Balayının normal tatilden hiçbir farkı yok ki. Tek farkı eğer otelde balayı paketi alırsanız yatağınıza gül yaprakları koyarlar, şampanya/meyve sepeti falan olur, bir gün de odanıza kahvaltı ve a la carte restoranda yemek hakkınız olur. Öyle bir ekstra paket alarak balayı gibi düşünebilirsiniz illa havaya girmek istiyorsanız da ne gerek?
Kaç yaşında evlendınız keske bırıktırseydız oye evlenseydınızEvleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
yukarıda bir arkadaş da yazmışSizin başınıza gelen çok ayrı bir durum bende olsa bende gitmezdim. Ama eminim ki müsait olunca giderdiniz.eşim balayını hiç düşünmedi aklına bile getirmedi gitcez diye ümit ettirdi.
Evleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?