Onların takıları benim elime geçmedi ki borc benim kendi borcumduBen şunu anlamadim.
Eşinin ailesi düğünü yaptı tamam.
Düğün gunu Takıları aldılar.
Sana takilanlar sadece borca gitti.
Sormak istedigim şu.
Madem senin takilar borca gitti. Neden butun takilanlari aldilar.
Sadece onların yaptığı borc kadar Takıları verip gerisini koymadiniz mi kenara.
Bence güzel bir tatil olmasa adı neden balayı neden öyle bişey varUçak dahil güzel paketler oluyo geçen sene eylülde 7 gün Antalyaya her şey dahil 950 tl ye 2 kişi tatil yaptık canım, ekimde evlenmiştik kapadokyaya gittik 3 gündü yanlış hatırlamıyosam 1000 lirayı geçmemiştirorda harcadıklarımızla birlikte. Güzelce araştırırsan ekonomik bi seçenek bulur yalnız biz balayına da gittik tatile de balayının yerini tutmuyo, gerçi biz daha çok eğlenip dinlenmiştik.
Gitmedik cnm gidemedik tatile3 yıldır hiç tatile gitmedininiz mi? tatilinizi balayı varsayın ille maldivlere gitmenize gerek yok ki...
Çok sert olmadı mı yazdıklarınız acaba iş durumunu biliyormuydunuz evlendiğimden işimiz rast gitmedi bilmem anlatabildim mi? Sizin bu eleştirilerinize yok içimde kalmadı bir istek özenç falan siz epey zengin olmalısınız ev geçim derdiniz falan yokturYahu anladikta eeee??
Ne yapalim yani? Aramizda para mi toplayalim?
Var iste balayina gitmeyen insanlar yaziyolar gitmedik diye. Baska ne denebilir ki!
Cok isteseydin su 3 yilda her ay 100tl kenara koyardin 3600 tl ederdi giderdin artik antalya vs. Nereye istiyosan.
Yani 3 yil olmus sen balayinda kalmissin. Gecmiste yasama. Bu yaz soyle kocana gotursun seni biyerlere.
Biz de gidemedik, durum oldugu halde işten fırsat bulamadı eşim.Üstelik dügün günümün ertesi sabahı evde tel başıma kaldım eşim işe gitti. Gurbette gelin geldim hemde ne bi tanıdık, nede gezmeye bir yer biliyordum 4.5 yıl oldu hala girmek nasip olmadı hiçte içimde kalmadı sağlık, huzur olsun gerisi hikaye.Eşim işşiz kaldığı için kınalı ellerimle kaynanamın yanına gittik büyük bir travvadır bende cmtesi pazar düğün vardı cuma eşim işsiz kalmış balayına ukteyi anlatabildim mi?
Bence balayı nişan ve ev tamamlama telaşının bitmesinin akabinde çiftlerin birbirine alışırken yemek yapma, temizlik, bulaşık gibi dertler olmadan geçirdiği hoş bi süreç. Ben gittim aklımda kalmadı, isteyen herkes gitsin. Ama tatilde daha çok eğlenmiştik o gidilen yere de bağlı sanırsam.Bence güzel bir tatil olmasa adı neden balayı neden öyle bişey var
Bence de biraz ağır olmuş yorumunuz.Yahu anladikta eeee??
Ne yapalim yani? Aramizda para mi toplayalim?
Var iste balayina gitmeyen insanlar yaziyolar gitmedik diye. Baska ne denebilir ki!
Cok isteseydin su 3 yilda her ay 100tl kenara koyardin 3600 tl ederdi giderdin artik antalya vs. Nereye istiyosan.
Yani 3 yil olmus sen balayinda kalmissin. Gecmiste yasama. Bu yaz soyle kocana gotursun seni biyerlere.
dugunu aılesı yapmamıs kı tum takılar sızındır ve sızde kalmalıydı , sız kendınız karsılamısınız, ben olsam bır ıkı altında balayı ıcın bozdurur tatıle gıderdım...Evleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
Sabah sabah yorumuna bayıldımO zaman balayı parası biriktirmeden evlenmeseydiniz.
Ve balayı da sıradan bir tatil yani oo yeni evli çift gelmiş diye adım başı konfetiler patlamıyor ki.
Evleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
Tamam da 3 yıl geçmiş aradan.Hiç mi tatile çıkmadınız.İnsanlar maddi olanağı olduğu halde iş yoğunluğundan balayını erteleyebiliyor hatta çıkamayabiliyor.Çok önemli bir mevzu değil.Balayı burnundan gelmiş nice konular var burdaYeni evlisiniz yeni adı üstünde balayı. Gitme şansımız çok düşük bir ihtimal arkadaşlar yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?