Balayına gidememek

Onların takıları benim elime geçmedi ki borc benim kendi borcumdu

Bence güzel bir tatil olmasa adı neden balayı neden öyle bişey var

Çok sert olmadı mı yazdıklarınız acaba iş durumunu biliyormuydunuz evlendiğimden işimiz rast gitmedi bilmem anlatabildim mi? Sizin bu eleştirilerinize yok içimde kalmadı bir istek özenç falan siz epey zengin olmalısınız ev geçim derdiniz falan yoktur

Yorum yapan beni anlayan anlamayan hepinize tşk ben içmden geçeni size yazdım düşünce mi duygularımı son kez tekrar tşk varsa benim gibi gidemeyen arkadaşlar inş birgün gideriz ümüdiyle

Eşim işşiz kaldığı için kınalı ellerimle kaynanamın yanına gittik büyük bir travvadır bende cmtesi pazar düğün vardı cuma eşim işsiz kalmış balayına ukteyi anlatabildim mi?
Biz de gidemedik, durum oldugu halde işten fırsat bulamadı eşim.Üstelik dügün günümün ertesi sabahı evde tel başıma kaldım eşim işe gitti. Gurbette gelin geldim hemde ne bi tanıdık, nede gezmeye bir yer biliyordum 4.5 yıl oldu hala girmek nasip olmadı hiçte içimde kalmadı sağlık, huzur olsun gerisi hikaye.

Balayina evlendiginiz gunun ertesi gunu gittik bana sorarsan simdilerde gitsek daha iyiydi 2 yillik evliuim bu arada
Cunku tam bilmiyoruz huyumuzu suyumuzu alindim herseye agladim ne bileyim sevmedim ben
Cok takilma bence yazin yapin bi balayi tadinda tatil

Bence güzel bir tatil olmasa adı neden balayı neden öyle bişey var
Bence balayı nişan ve ev tamamlama telaşının bitmesinin akabinde çiftlerin birbirine alışırken yemek yapma, temizlik, bulaşık gibi dertler olmadan geçirdiği hoş bi süreç. Ben gittim aklımda kalmadı, isteyen herkes gitsin. Ama tatilde daha çok eğlenmiştik o gidilen yere de bağlı sanırsam.

İki sene önce evlendim, balayımız rüya gibi geçmedi açıkçası...
Yani kötü bir şey olmadı ama sıradan bir tatildi o yönüyle tabii ki güzeldi.
Zaten alışamıyorsun ben kolay adapte olamamıştım :)
5 sene sevgiliydik eşimle sürekli düğün, balayı tatili kurardım ama ilk defa bu şekilde baş başa kalınca tuhaf oldu.
Babam aklıma gelince sanki "kızım ne zaman geleceksin" diye arayacak gibi geliyordu, tatil bitip İstanbul'a dönünce sanki eşim beni babama bırakıp eve gidecekmiş gibi hissediyordum :)
(Yani balayı değil de hafta sonu kaçamağı gibi)
Ama geçen yaz Bodrum'a gittik çok çok güzel geçti ve tadı damağımda kaldı desem yeridir.
Yani bence eşin uyumluysa balayına gitmemiş olsan da gideceğiniz bir tatili balayı gibi yaşayabilirsiniz.
Umarım seneye gidip rüya gibi bir tatil geçirirsiniz
Erken rezervasyonlar başladı sanırım bi araştırın isterseniz
***Bedava tatil falan yazıyor nette onlara sakın inanmayın

Son düzenleme:
Balayına gidemedik ama balayı zaten istememiştim, tatil istemiştim. Normal bir tatil. Yoksa balayı diye gidip de oteldeki herkes tarafından "Aaaaa bunlar balayı çiftiiiiii" diye parmakla gösterilmek istemem şahsen

Bence de biraz ağır olmuş yorumunuz.
Derdini paylaşmış sadece.
Para olup gitsek bile o tadı alamayacağımızı düşünüyorum demiş.

dugunu aılesı yapmamıs kı tum takılar sızındır ve sızde kalmalıydı , sız kendınız karsılamısınız, ben olsam bır ıkı altında balayı ıcın bozdurur tatıle gıderdım...

O zaman balayı parası biriktirmeden evlenmeseydiniz.
Ve balayı da sıradan bir tatil yani oo yeni evli çift gelmiş diye adım başı konfetiler patlamıyor ki.
Sabah sabah yorumuna bayıldım bence balayını şöyle düşünüyor, eşle gidilen ilk yer tek başına sadece birbiriyle ilgilenmek zaten amaçta bu. Bence balayının tadı başka normal tatil gibi değil. Herkesin düşüncesi hevesleri çok başka biliyosun. Yinede yorumunun harikalığını değiştirmedi hiç bişey süpersin

Bana göre adı sadece BALAYI
Yani şuan borcunuz yoksa madden rahatsanız
Anı yaşayıp gitmenizi tavsiye ederim
Tadını çıkarttıktan sonra benim için her yer aslında aynı

Yeni evlisiniz yeni adı üstünde balayı. Gitme şansımız çok düşük bir ihtimal arkadaşlar yeniden
Tamam da 3 yıl geçmiş aradan.Hiç mi tatile çıkmadınız.İnsanlar maddi olanağı olduğu halde iş yoğunluğundan balayını erteleyebiliyor hatta çıkamayabiliyor.Çok önemli bir mevzu değil.Balayı burnundan gelmiş nice konular var burda
Huzurun yerinde mi gerisi boş.İmkan olunca da tatile çıkarsınız.Balayı da bir tatildir zaten.Bi ayrıcalığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…