- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
He tabi İstanbul'dan konuşisan eleöp başına koy
Çok üzüldüm bende evlenene kadar göbeğim çatladıBen sevdigim adamla evlenemiyorum, evlenmissiniz işte sevdiğinizle mutlu olun bence.
Muhahah polis lojmanıysa bahsettiğin ben de kaldım orada :))Ben de balayına çeşitli sebeplerden gidemeyenlerdenim.
İlk 1 hafta Diyarbakır/Bağlar manzaralı polisevinde kalmıştık
Yok biliyorum da aynı yerde miydi onlar onu hatırlamıyorum. Memleketin bilimum öğretmenevinin polis evinin ciğerini bilirim benYoo lojman değil. Polisevi. Polis oteli işte
O zaman paranız olduğunda güzel bir tatil yaparsınız inşallah. Şu hayatta en önemli şey huzur, o varsa zaten çok zenginsiniz.Öle bir sorun yok şükür
Ayni yerde değiller.. Yoksa senin eski domdom polis miydi?Yok biliyorum da aynı yerde miydi onlar onu hatırlamıyorum. Memleketin bilimum öğretmenevinin polis evinin ciğerini bilirim ben
Yok değildi de ben göreve geldiğimde eşi polis olan arkadaşımda kaldıydım lojman da bağlardaydı ondan şeyettim.Ayni yerde değiller.. Yoksa senin eski domdom polis miydi?
Bi daha gelirsen Annemlerde kalYok değildi de ben göreve geldiğimde eşi polis olan arkadaşımda kaldıydım lojman da bağlardaydı ondan şeyettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?