Balayına gidememek

Burdaki herkes acaba eşine yardımla mı balayına gitti çlışsam neden yardım etmeyeyim bizim aramızda paranın lafı bile yok.

benim balayı *ok gibi geçmişti, aksiliklerle doluydu. hiç gitmemeyi tercih ederdim.
balayının normal tatilden farklı olduğunu düşünmüyorum, o yüzden bunu takıntılı düşünce haline getirme sakın. adını balayı koymuşlar. özelliği yok bence. umarım maddiyatınız düzelir ve bir tatile çıkarsınız.

Ben de balayına çeşitli sebeplerden gidemeyenlerdenim.
İlk 1 hafta Diyarbakır/Bağlar manzaralı polisevinde kalmıştık
Muhahah polis lojmanıysa bahsettiğin ben de kaldım orada :))

S snglfth84
İşin tatil kısmından çok eşinizin sizi önemsemediğinizi mi düşünüyorsunuz acaba? Öyle anladım sanki. Yoksa tatil dediğin nedir ki, varsın daha sonra olsun.

normal bi tatilden hic bir farki yok degisik hic biseyde yok o aklinizdan gecirdiginiz muhtesem balayilsr icin cok zengin falan olman gerekiyo sanirim bizler icin luks ben gittim balayina acaba hangi yemek daha ucuz nerde ucuz diye duaunmekten tatilinde tadi cikmiyo maalesef altinlarinizda alinmis olunca daha sonraki yillar gittigim tatilller daha keyifliydi

Senin balayı trenin kaçmış canım. 2 yaşında çocuğu olup yapamadığı düğünü isteyen üyeyi hatırlattın bana.

Bu saatten sonra balayı değil tatile çıkarsınız anca

Zaman'ı geçmişe saramayız en iyisi bunları düşünüpte can sıkmamak bundan sonra gidebileceğin tatilleri düşünüp plan yap onlar için para ayarla boşver balayını filan geçmiş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…