- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Balayı neden şart ki hiç anlamıyorum , insanlar düğünden daha fazla parayı oraya yığıyorlar .
Biraz farklı bir bakış açısı olacak ama Görücü usulü evlilikler için belki şart olabilir ama diğer evlilikler için hiç de gerekli değil bence. Ne zaman isterlerse o zaman tatile giderler zaten .
Ben ilk nişanlandığımda en büyük şartlarımdan biriydi; balayına gitmemek . Hiç bi zaman hoşlanmadım . Balayı çifti olmak, tüm gözlerin üzerinizde olması, be bileyim arkadaşlar arasına muhabbeti dönmesi falan . Mahrem gelmiştir hep bana .
O yüzden gitmedik . Düğünümüzden 1 ay kadar sonra 1 aylık Karadeniz turu yaptık
Ben tam olarak onu kastetmedim ki, benim tanımıma göre balayı eşlerin birbirlerini tanıyacakları , sadece birbirlerine vakit ayıracakları zaman dilimi (eşimle ilk evlendiğimizde özellikle ilk hafta saatlerce konuşurduk, birbirimizin fikirlerini öğrenmek için )Düğün yapıp başka insanları eğlendirmek yerine balayı ya da tatile daha çok para harcamayı tercih ederim.
Balayına giden insanların seviştiğini ya da sadece seviştiğini de düşünmemiştim hiç. Mahrem olduğunu sanmıyorum. Balayı yeni evli çiftlerin evlilik öncesi stresini ve yorgunluğunu atmaları ve evliliklerini kutlamaları için yaptıkları tatildir. Sevişmek için bir otel odasına kapanmaları değil.
Allah. Aska dert vermesinEvleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
Sevgili arkadaşım ne masumane ne temiz bi istek bu böyle :)) Dilerim arzu ettiğiniz balayının bin katı mutluluğunda ve heyecanında bereket bolluk içinde ailenizle çok güzel bi ömrünüz olur.. Aslında şunu demek için yazmıştım ; Belki de siz o balayına çıksaydınız telafisi mümkün olmayan kötü bi olay yaşayacaktınız ve bundan kurtuldunuz.. Hayat olasılıklar ve bunların yol ayrımlarıyla dolu..O balayına neden çıkamadığınızı asla bilemezsiniz. Annenize acil şifalar diliyorum anneniz için ingiliz karbonatı alternatif tedavisini araştırmanızı ve dr eğer kullandığı ilaçlarla karbonatlı su içmenin eksi bi etkisi olmadığını söylüyorsa denemenizi tavsiye ederim.Benim normalde de uyguladığım bi yöntem vücudu alkali (oksijeni yeterli ,sağlıklı,kanserojen hücrelerin çoğalmasına izin vermeyen,idrardaki ph ölçümüyle değeri kontrol edilen bi durum) tutup asidite olmasını önlüyor bu da tüm hastalıklara karşı bağışıklığı artırıp kandaki oksijeni artırdığından zararlı hücrelerin oluşumunu engelliyor varsa öldürüyor ph değeri 7nin üzerinde 10 un altında olursa sağlıklı) kanser hastasına uygulanacak miktarla sağlıklı insana uygulanacak miktar farklı ,bir de annenizin greyfurt yememesi gerekiyor ilaçları bünyede bloke ettiği için.Bunları elbette biliyor olabilirsiniz ama benim yazmakla elim yorulmaz :)) Sağlıklı mutlu sabahlara uyansın anneniz, sevgilerEvleneli 3 yıl oldu balayına gidemedik. İçimde büyük bir ukte kaldı çok özenirim. Eşim maddi durumu yoktu evlendiğimizde herşeyi ailesi yaptı.balayını da onlardan istemedi. Bütün takıları ailesi o gece üstümüzden aldılar benim ki haric zaten benimkilerde borca gitti.şimdi kim gitcek diye duysam çok üzülüyorum balayı farklıdır diye düşünüyorum ömründe bir kez yaşanılan bir şey dese ki paramız olunca gitcez o tadı vermiyceğini düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?