- 14 Temmuz 2025
- 375
- 488
- 18
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
-
Kasaya koyduk biz.
Evet aklıma geldi ama uçak hemen ertesi sabah bankaya gitmeye vakit olacağını sanmıyorumKasaya koyduk biz.
Ben de gelinliği çıkarmayı düşündüm ama ayıp ve garip olur herhalde ya eşim de bir şaşırır herhalde ne bileyim gelinin altın uğruna gelinliği çıkardığı nerede görülmüşdüğün salonundan çıkıp arabaya bindiğim an gelinliği çıkardımaltınları da kayınvalide olacak gereksiz direk takıdan sonra topladı üstümden balayından sonra ık mık etti ama aldım hepsini
En iyisini yapmışlar. Evimizde de sıkıntı olmaz aslında ama gelinlik eve girersem o zaman fırsat kollayan varsa dikkat çeker yoksa anlaşılmaz bile evlendiğimiz zaten bilemiyorumannem ablam kv hiç biri emanet almayız dediler, arabanın torpidosunda bizle gezdi geldi
ben altın yüzünden değil de rahatsız olduğu için çıkardım. arkadasım geldi arabanın camından vedalaşmaya hemen sırtımı döndüm sunu çöz diyeBen de gelinliği çıkarmayı düşündüm ama ayıp ve garip olur herhalde ya eşim de bir şaşırır herhalde ne bileyim gelinin altın uğruna gelinliği çıkardığı nerede görülmüşişin büyüsü kaçar belki de
Alemsin çok güldüm... Altına ne giydin diye sormaya korkuyorumben altın yüzünden değil de rahatsız olduğu için çıkardım. arkadasım geldi arabanın camından vedalaşmaya hemen sırtımı döndüm sunu çöz diyeesim arabaya bir geldi “napiyorsun” diye alıştı sonra hatta üzerime esimin ceketini giyip dürümcüde durup dürüm bile yedik
öyle daha heyecanlı oldu
Görülmediği sürece duyulmaz kimse karşılaşmıyor bile kim hangi dairede yaşıyor benim katımdakiler hariç bilmeyiz bile eve çeyiz vs de gelmediYerin kulağı var, evde bırakmanızı hiç önermem. Haberlerde sayfa sayfa konu oluyor bu hikayeler. O yüzden dikkat edin. Kasa yoksa kv ya da anne. Başka seçenek yok.
Neden yanınızda götürmüyorsunuz atın bagaja olsun bitsinEn iyisini yapmışlar. Evimizde de sıkıntı olmaz aslında ama gelinlik eve girersem o zaman fırsat kollayan varsa dikkat çeker yoksa anlaşılmaz bile evlendiğimiz zaten bilemiyorum
Yurtdışına götürmek mantıklı gelmediNeden yanınızda götürmüyorsunuz atın bagaja olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?