Şekerim, birazcık daha tavlama tekniği tavsiyesi verebilir misin ? Siz de diğer kızlar :) Gözüme birini kestirdim, tavlamak için ne yapayım bilmiyorum. Ne yapayım, nasıl davranayım? Ortak bir arkadaş ortamımız falan yok, yani kendisini etkileyebileceğim zaman kısıtlı.
Canım, epcet'e katılıyorum :) Bu burç ona deli divane olan kızlara pek yüz vermiyor:) Mesela erkek arkadşım hep anlatıyor zamanında onunla ilgilenmiş hatta daha da ilersine götürmek isteyen kızları, hiçbirine yüz vermememiş.Gizemli olanı seviyorlar, keşfetme işini ona bırak :)Bunun yanında her zaman bakımlı ve hoş görün.Bütün erkekler sever bakımlı kadını ama balık erkeği biraz daha dikkat ediyor bu konuda.Mesela ben hatırlamıyorum ama o ne zaman ne giydiğimi hatırlıyor sapık gibiBir de dediğim gibi kaba, küfürlü konuşma.Bilgili ve zevkli olduğunu göster.Her zaman açık kapı kalsın.Bırak o senin peşinden alabalık gibi yüzsün :))
Benim balıkta çok dikkat eder ne giydiğime saçımı nasıl yaptığıma bile.Dış görünüşüne çok önem verir vücut geliştirmeye gider mesela ne zaman görsem ellerinde farklı bir deri eldiven oluyor, meraklı böyle şeylere de
Ah keşke benimki de gitse spora valla o konudan müzdaribimAncak benim giyimime saçıma makyajıma dikkat etsin :))
balık erkeğinden koca olmaz
Balik erkeginden adam olmaz.
Balik erkeginden adam olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?