Balık etli kadın güzeldir yalanı..

Ben 36 ykende kıvrımlı dururum
Çünkü zaten yuvarlak hatlarım
34 çok zayıf
36 ideal bence
55 kilo falan olsam yeter bana
169 boyum

off ne kötü muhabbetler ya ömrümüz kendimizi birilerine beğendirmekle geçiyo halbuki kendimizi mutlu etmekle uğraşsak herşey çok daha güzel olacak .

Bence oranti onemli, 70 kg olursun ama boyun vardir. Gogus bel kalca orantili sarkik degildir . Kilonuza takiksaniz spor yapin incelirsiniz ayni kiloda kalipta incelmks ve cok daha duzgun fizige sahip olan arkadaslarim var . Diyetinizi yapamiyosanizda az yemeye hamur isi yememeye dikkat edin. 5 kg az bi rakam kimileri 20 kg vermem lazim diyo gayret edin verirsiniz .. !

70 kilo olsam patatese dönerşm heralde
Ne kadar sıkıda olsan pörtler göbek o kiloda tabi boyun 180 falan değilse

Erkekler genelde balıketli kadın seviyor ama öyle 10 kilo fazlalığı geçmemeli 20 kilo fazlalığı olan balıketi değildir bence
34 beden bir kadın sadece bir kadına göre güzeldir erkeklerin az bir kısmı çok zayıf yada çok şişman seviyor tabi bu benim düşüncem :)

Yok değilim balık etliyim
Öyle derler çevremde
Ben narin ince yapılı olmak istiyorum
Zayıflayınca daha narin gözüküyorum
Zayıf olmak zarif olmak demek zaten
Benim boyum 1.72 kilom 67 balıketi bile demiyorlar bana aslında zayıf değilim 38 bedenken çok zayıftım sanki ama bilemedim keşke yine 38 olsam senin boy ve kilon kaç

Zayıf olmak zarif olmak demek zaten
Benim boyum 1.72 kilom 67 balıketi bile demiyorlar bana aslında zayıf değilim 38 bedenken çok zayıftım sanki ama bilemedim keşke yine 38 olsam senin boy ve kilon kaç
Boyum 169
Kilom 60
55 olmak istiyorum

Herkes sifir beden olsa idi
Ayni fabrikasyon uretimi misali
Bence hic tadi kalmazdi dunyanin
Rengi kalmazdi
Dogru olmazdi
Ben hayatimda kimseye ozenmedim
Kendi kivrimlarim
Belki kendi yaglarim
Kendi selulitim
Kendi catlaklarim
Ahhh sivilcelerim siyah noktalarim
Onlar bile bana 'ben'lik katiyor
Ve bundan memnunum.
Ben kimse gibi olmak zorunda degilim
Ben birilerinin sevecegi gibi
Kimsenin goz zevkine uygun
Kimsenin onaylayacagi gibi olmak zorunda degilim
Ben saglikli olsam yeter.
Ben, ben olsam yeter.

sana yemek yemeyyi unutturacak kafandan atmanı sağlayacak işlerle meşgul ol yani önce kafanda bitir insan gözünde büyütüyor sadece

Haklosınızcda
Hemcinslerimiz bile yeri geliyor bizi eleştiriyor .işte çatlağın var selülitin var karnın çıkmış vs
Çok yapıyorlar bunu
Bilmiyorum insanlat çok acımasız beden üzerinden çok fazla eleştiri yapıyorlar
Bende bu eleştirilere maruz kalmamak için değişmeliyim diyorum
Sonuçta benim bedenim ama eleştirilincede üzülüyorum ..

36 bedenim. Fiziğimden de kendimden de memnunum ama çevreye uyarsak kilo almamı söyleyenler de vermemi söyleyenler de oldukça fazla.
Hiçbirisine kulak asmayıp bildiğim yolda ilerlemekten memnunum.
Önemli olan insanın kendini sevmesi.

Bence haklısın bende 36 beden olmak istiyorum :) 36 bedenken ne giysem çok yakışıyordu herkes parmakla gösteriyor gerçekten

Bunun yolu da kendini kabul etmek ve sevmekten geciyor.
Etrafinda seni boyle elestiren insanlar var ise
Bunlar etrafinda olmasi gerekli olmayan insanlardir.
Bagini koparir, gercekten karakter ve zihnen olgunluga ermis insanlar ile arkadaslik dostluk edersin.
Kisinin agzindan cikan bi bakima karakterinin lisan bulmus halidir. Karakteri oturmamis veya yanlis oturmus insanlardan uzak dur.
Kendini sevdikten sonra hersey cok daha guzel olacak inan.

İnsanlar hakkında söyledikleriniz doğru fakat kendini sevmesi bu kilo problemini kompleks halinden çıkarması haline gelmez. Zaten kompleks haline gelmiş birşeyde sevilemeyecek olan birşeydir nitekim dinimizcede insanın sağlığına, yediği yemeğe dikkat etmesi oldukça önemlidir bilmeyenler için hadisler;

“İnsanoğlu için tıka basa dolu mideden daha zararlısı yoktur.”

“İçinizde Allah’ın en nefret ettiği kişiler: Çok uyuyan, çok yiyen ve çok içen kimselerdir.”

“Birçok hastalığın sebebi çok yemedir.”

“Allah’a en sevimliniz az yiyenleriniz, vücutça da hafif olanlarınızdır.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…