Ben 36 ykende kıvrımlı dururumBekarken 34 olan bedenim şu an 40 :) kademe kademe hepsini tattım inş bunun üstüne çıkmam. Güzellik algısına gelince ben 34 bedenkende kıvrımlıydım şimdi de, ama kimisi erkek çocuğu gibi olur 34 bedende ve bu bence hiç güzel olmuyor. Genç kızlarda zayıflık neysede belli yaş üstü 38 in altına düşmemeli. Yüzü çöküyor, giydiğini göstermiyor, çökük duruyor. İdeal beden 38 candır bence :) ve en önemlisi sağlıklı görünen kiloda olmak, zayıflık marifet değil, zayıf olmak güzellik demek değil. Hiçbir erkek zayıf diye beğenmez bir bayanı, güzellik her daim bir bütündür, bir algıdır.
70 kilo olsam patatese dönerşm heraldeBence oranti onemli, 70 kg olursun ama boyun vardir. Gogus bel kalca orantili sarkik degildir . Kilonuza takiksaniz spor yapin incelirsiniz ayni kiloda kalipta incelmks ve cok daha duzgun fizige sahip olan arkadaslarim var . Diyetinizi yapamiyosanizda az yemeye hamur isi yememeye dikkat edin. 5 kg az bi rakam kimileri 20 kg vermem lazim diyo gayret edin verirsiniz .. !
Yok değilim balık etliyimAyrıca 38 bedensen zayıfsın :)
Zayıf olmak zarif olmak demek zatenYok değilim balık etliyim
Öyle derler çevremde
Ben narin ince yapılı olmak istiyorum
Zayıflayınca daha narin gözüküyorum
Boyum 169Zayıf olmak zarif olmak demek zaten
Benim boyum 1.72 kilom 67 balıketi bile demiyorlar bana aslında zayıf değilim 38 bedenken çok zayıftım sanki ama bilemedim keşke yine 38 olsam senin boy ve kilon kaç
selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??
HaklosınızcdaHerkes sifir beden olsa idi
Ayni fabrikasyon uretimi misali
Bence hic tadi kalmazdi dunyanin
Rengi kalmazdi
Dogru olmazdi
Ben hayatimda kimseye ozenmedim
Kendi kivrimlarim
Belki kendi yaglarim
Kendi selulitim
Kendi catlaklarim
Ahhh sivilcelerim siyah noktalarim
Onlar bile bana 'ben'lik katiyor
Ve bundan memnunum.
Ben kimse gibi olmak zorunda degilim
Ben birilerinin sevecegi gibi
Kimsenin goz zevkine uygun
Kimsenin onaylayacagi gibi olmak zorunda degilim
Ben saglikli olsam yeter.
Ben, ben olsam yeter.
valla balık etlilere çirkin diyen taş olur, idolümüz olarak bebek gibi garanfilim varparti kur oy verelim reizzz
Haklosınızcda
Hemcinslerimiz bile yeri geliyor bizi eleştiriyor .işte çatlağın var selülitin var karnın çıkmış vs
Çok yapıyorlar bunu
Bilmiyorum insanlat çok acımasız beden üzerinden çok fazla eleştiri yapıyorlar
Bende bu eleştirilere maruz kalmamak için değişmeliyim diyorum
Sonuçta benim bedenim ama eleştirilincede üzülüyorum ..
Bunun yolu da kendini kabul etmek ve sevmekten geciyor.
Etrafinda seni boyle elestiren insanlar var ise
Bunlar etrafinda olmasi gerekli olmayan insanlardir.
Bagini koparir, gercekten karakter ve zihnen olgunluga ermis insanlar ile arkadaslik dostluk edersin.
Kisinin agzindan cikan bi bakima karakterinin lisan bulmus halidir. Karakteri oturmamis veya yanlis oturmus insanlardan uzak dur.
Kendini sevdikten sonra hersey cok daha guzel olacak inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?