Balık etli kadın güzeldir yalanı..

34 ya da 36 beden olmak kisinin fizigine gore degisir. Daha dogrusu kimine 36 beden olmak cok yakisir, kimine yakismaz. Insan aslinda kendi ideal kilosunu bilir. Herkesin dedigini ne takiyorsunuz ki? Universitedeyken 34 bedendim ve zayiflik, incelik hiic yakismiyordu. Dusunun 165 boya 45 kiloydum :) kilo almak icin o kadar cok ugrastim ki. Uni hitince kilo alabildim. Sukur yani suan 38 bedenim ve bence bana cok yakisiyor. Bu halimi cok seviyorum. 54-56 kilo arasinda degisiyo kilom. Cok memnunum halimden. Illa ki 34 ya da 36 ya inicem diye ugrasmayin bence. Size nasil yakisiyorsa o kiloda olun

Bence en güzel ve sexy kadın sağlıklı ve kendinle barışık kadindir. Genelde erkeklerde böyle düşünüyor. Diyet yapan 7/24 elinde salatalikla gezen kadin beni bile biktiriyor yani...
34,36,38 beden her insanda değişik duruyor.
Ben mesela çok spor yaparim. Vücudum kaslidir. Gecen sene 15 kilo aldim ve vucudum katmer katmer olmadı. Kimse 70 kilo olduğuma inanmaz... bazen tartiya çıkartıyor arkadaşlarim...
Boyum 165 ve 70 kilo ile 38/40 beden giyiyorum.

Tamam da kime göre nete göre 34 beden? Benim boyum 173, kilom 54. Duyar duymaz kulaklara çok zayıf geliyorum dimi, ama 38-40 bedenim Çünkü omuzlarım geniş, kollarım uzun vs. İşte bu kişiden kişiye fizikten fiziğe değişir. Ben bu zamana kadar hiç 34 beden güzel fizik görmedim, çok çelimsiz bence hele de orta/kısa boysa. Erkeklere gelince onlar şekilli vücut seviyor(bence), ha 34 ha 44 fark etmez. Şekilli ve bakımlı kadın

Eskiden balık etli kadın güzel modası vardı ama artık şimdi gerçekten tam tersi, 34-36 beden kadınlar modası var.
Ama 38 beden bence kafaya takılacak bir beden değil kilo vermeyi sağlığınız için düşünebilirsiniz şu durumda.
İnstagram vs kullanıyorsanız spor sayfalarını takip edin oradakileri gördükçe morive edersiniz kendinizi sonra o kadar emeğe yorulmaya diyeti bozmazsınız heralde haftada bir gün ödüllendirirsiniz kendinizi :)

36 bedenim, benim çevrem de yıllardır kilo al diye diretiyor. Kilo alsan zayıfla derler. Kimseye yaranılmaz.
Yıllarca 34 bedendim.Aynı sorunları yaşadım. Doğumdan sonra 36 bedene çıktım çok memnunum. Zayıflayacağım diye aklım çıkıyor

Çok zayıf kadınlar bence çok itici çok kilolularda öyle herseyin en iyisi ortasi abartmamak lazım. .

Olmadıkların için üzülmek yerine oldukların için sevinmeyi dene. Çoğu insan obezlikten kurtulmaya çalışıyor, zayıflama topikleri açılıyor, diyetlere başlanıyor, sporlara gidiliyor, depresyonlara giriliyor.
38 güzel bir beden. Daha fazla zayiflamak için değil , bu bedenden fazla kilo almamak için cabalarsaniz daha mutlu olursunuz. :)

Bekarken 34 olan bedenim şu an 40 :) kademe kademe hepsini tattım inş bunun üstüne çıkmam. Güzellik algısına gelince ben 34 bedenkende kıvrımlıydım şimdi de, ama kimisi erkek çocuğu gibi olur 34 bedende ve bu bence hiç güzel olmuyor. Genç kızlarda zayıflık neysede belli yaş üstü 38 in altına düşmemeli. Yüzü çöküyor, giydiğini göstermiyor, çökük duruyor. İdeal beden 38 candır bence :) ve en önemlisi sağlıklı görünen kiloda olmak, zayıflık marifet değil, zayıf olmak güzellik demek değil. Hiçbir erkek zayıf diye beğenmez bir bayanı, güzellik her daim bir bütündür, bir algıdır.

Ben içeriğinizle başlığınızı çok bağdaştıramadım? Bence çok saçma bi başlık atmışsınız

Acaba bu El-Kaide milatanları gibi saçı sakalı birbirine girmiş ,kız gibi ayak bilekleri çıplak dolaşan gelişimini tamamlayamamış sünepelerde hiç düşünüyor larmıdır?"Bu kızlar bizi böyle beğeniyor mu dur?"diye

36 beden birine oo çok güzel fizigi dersin geçersin ama balık etli bi kadına bak bak doyamazsın :))

Yazını bi solukta okudum :)))

Sosyal medyanın saçma sapan baskıları bunlar her kadın aynı olmak zorunda gibi bi düşünce oluştu herkes Kylie jenner tipli kızlara dönüştü valla beğenmeyen oğluna almasın yallaaaah

Kişiden kişiye değişen bir durum denilebilir buna ama genel olarak erkekler kalçası büyük kızlardan hoşlanıyorlar. Ama medyanın zorlamasıyla herkes göz önünde bulunan kişilere benzemek istiyor. Bu yüzdende sürekli zayıflamak istiyor

Bence kilo yaş ilerledikcede değişmesi gereken bişey vcut oturuyor çünkü .ben 38 40 beden arasında iner çıkarım genelde daha altına düşmeyi hiç düşünmedim.giydigin yakisiyorsa ideal kilodasin demektir bana göre, iniş çıkışlar oluyo tabi onuda zaten ara diyet sporla dengeliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…