Balık etli kadın güzeldir yalanı..

36 beden olup spor yapan fit ve bakımlı bir kadını beğenmeyen neredeyse yoktur. Balık etli kadın güzeldir olayı bence hikaye spor yapan taş gibi bir kadını hangi erkek istemez ki

38 beden birinin nasıl fazlalıkları oluyor yav

benim için 34 beden de sağlıksız bir vücut yapısını gösterir 50 beden de

ayrıca kıllı göbekli keltos erkekler kendilerine baksın

Erkeklerin benim fizigim hakkında ne düşündüğü hiç umrumda değil, ben kendimi beğeniyorsam sıkıntı yok.
Ben saçımı bile banyodan banyoya tararım :)) Önemli olan karşımdakinin beni beğenmesi değil ,benim onu beğenmem
Ve ben balık etli göbeği olmayan hatları belli olan esmer, yakışıklı ve akıllı adamları severim.Eşim gibi...

Onemli olan kac beden giydigin degil bence Vucuttaki yag ve kas dengen. Yag oranin yuzde 25 civariysa zaten guzel ve saglikli gorunursun. Kilonuzu kafaya takmayin sadece saglikli beslenin!!!

38 beden kuru kemik olmaz ki
Etli olur benim gibi

Yooo, yok oyle bir sey. Siz etlisiniz diye her 38 beden etli degil. Hata burada yapiliyor zaten. Her insanin vucut yapisi farklidir. Iri kemikliyse ciddi ciddi kuru kemik gibi olur. Hatta 40 42 beden de kuru kemik gibi olur. Veya kemikleri cok inceyse 34 36 beden insan da etli olabilir.

Direkt yanlış biliyorlarmış çevrendeliler. Hamilelikte 10-12 kilo almak idealidir, fazlası bebek gelişimine bir katkısı yoktur.
Emzirirken de günde 500 ila 1000 arası fazladan kalori yakarsın bu da kolay kilo vermeye olanak sağlar. Ve emzirirken de sadece dengeli beslenmek ve bol su içmek süt için yeterlidir.
bu sayede lohusalık bitiminde bebek sağlıklı şekilde kilo alırken anne de doğum öncesi kilosuna dönmüş olur.

Canim ben biliyorumda diyet yapmak icin yemiyordu o kisiler..ayrica bu kilo olayi tamamen sans ve istah meselesi..bir hamilelikte 30 kilo alan ayni kisi bi sonrakinde 15 kilo alio iki hafta sonra eski kilosuna dusebiliyor..ikisindede aynj yemistir belkide.. sans ve her gebelik farkli gercekten.. tecrubeyle sabittir

Doğrusu boyum 1.70 ve 40 bedenim çok da çok mutluyum ...bence Bıngıl bıngıl )) değil sıkı ve fit olmak gayet yeter. ..manken miyim ben ya....çocuk doğurdum emzirdim iki yıl. ..olsun o kadar da...Sağlıklı görünmek yeterli. ..Bade İşçili gördüm ne kadar sağlıksız görünüyor mesela itici ..

38 beden birinin nasıl fazlalıkları oluyor yav

benim için 34 beden de sağlıksız bir vücut yapısını gösterir 50 beden de

ayrıca kıllı göbekli keltos erkekler kendilerine baksın

bak işte buda 38 bedenin fazlalıkları vardır gibi genellemesi olmayan bir durum.
34 bedenim 1,60 ım kilom 50 vücut kitle endeksim sağlıklı yani

Ben de yaklasik 10 kilo verdim, gecen sene epey şişmiştim Sporla ve hafif bi diyetle verdim.. Oyle guzel bi sey ki, saglikli, dinç, ince hissetmek..
Şu an gidemiyorum malesef ama hem saglik icin gidilmeli spora, hem de formunu korumak icin..

Zevkler tartışılmaz
Balık etliyim gayette güzelim
Eşim 34-36 bedenlere çocuk gibi diyor, bu da onun zevki
Erkekler beğenecek diye diyet falan yapamam beğenmeyen küçük oğluna almasın yani
Benim eşimde zayıf sevmez.sevgiliyken zayıftım ama göğüslerim filan hep vardı benim.vücudum şekilliydi.o zamanda kilo al deyip dururdu.şimdi 60 kiloyum ama nedense hala şişman durmuyorum.boyumda 162 ama.yani normal aynadan bakınca zayıf hissediyorum kendimi ama Telefonda daha kilolu çıkıyorum.biraz zayıflasam eşim başlar hemen kilo al demeye.

Ben kendi adima SIKI, ve sekilli vucudu olan kadinlari begeniyorum. Gobek etrafinda halkalar olusmaya baslamamali. Gogusler kendi halinde sutyensiz, sarkmaya mahkum birakilmamali. Dikkatimi ceken, bakimli, guzel kadinlar.

Ben de kendimi balik eti olarak degerlendiriyorum. Ve su zamana kadar hic guzellikten bi sikayetim olmadi. Guzel bulundum, istedigim erkeklerle konustum, ciktim, bulustum. Cok kafaya takmamak lazim bazi seyleri. Podyuma cikip mankenlik yapmiyoruz ya..

Bence yalan değil o.
Herkesin zevki başka sonuçta.
Şahsen bence 38-40 beden boyu ortalama olan bir bayan için çok hoş oluyor.
Orantılı bir göğüs bel kalça uyumuyla elbette.

Bu benim beğenim tabi erkeklerin beğenisi umrumda değil.
Ben balık etli bayanları hoş buluyorum.
Kendim balina oldum o başka

Bende 34 beden kadınlara bayılıyorum ve 34 beden olmak istiyorum bu aralar hayalim

erkekler bi tuhaf.

kilo verince eski sevgilim belimi tutup yaa sarılcak et kalmamış falan derdi

ama basenlerime laf etmişliği de vardı

erkekleri sallamayın kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle kalın.

ben şahsen ince belli ama biraz balık etliyken güzel hissediyorum bunu da düzenli sporla elde edebiliyor insan aç kalarak olmuyor.

Onlar kendi yagli totolarina veya kuru kiclarina baksinlar. Bunlari soyleyenlerin hangileri soyle kaslarla bezenmis acaba.

Benim kemiğüm ince o zaman
Çünkü gayet etliyim

Ama standart bir mankene gore oldukca iri bir kadin, tabi ki ortalama yurdum kadinina gore zayif, sonucta victoria secret melegi olmus bir hatundan soz ediyoruz :)
Evet
Göğüsleri büyük
Beli kalın
Benim beğendiğim vucut tipi değil

Genellemeyle olmaz bu iş .
Zayıf olup surat çökük olunca olmaz kilolu olup surat çöküncede olmaz.
Vücudun heryerinde denge şart. Memesi yok bel oyuntusu yok kocaman bi popo ama zayıf ?
Kocaman meme bel oyuntusu yok dümdüz popo gene olmaz
Vücut kum saatiyse 34-36-38 1,65e kadar balıketinide kaldırır boy uzadıkçada kum saatiyse 40ta olur

Ama armut elma hiç bi bedende düzgün durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…