38 beden kuru kemik olmaz ki
Etli olur benim gibi
Direkt yanlış biliyorlarmış çevrendeliler. Hamilelikte 10-12 kilo almak idealidir, fazlası bebek gelişimine bir katkısı yoktur.Gebeyken kilo almamaya dikkat eden tanidiklarim var cocugunu emzirmeyenler var sirf bu yuzden.. niye biliyomusunuz? Sirf kocalari sisman olmalarini istemiyor diye..gebelikte kilo almiycaksan ne zaman alcaksin? Hem karnindakine hemde kendine haksizlik.. ama koca bu boru degil tabii onlarin istedigi gibi olmaliyiz!
Canim ben biliyorumda diyet yapmak icin yemiyordu o kisiler..ayrica bu kilo olayi tamamen sans ve istah meselesi..bir hamilelikte 30 kilo alan ayni kisi bi sonrakinde 15 kilo alio iki hafta sonra eski kilosuna dusebiliyor..ikisindede aynj yemistir belkide.. sans ve her gebelik farkli gercekten.. tecrubeyle sabittirDirekt yanlış biliyorlarmış çevrendeliler. Hamilelikte 10-12 kilo almak idealidir, fazlası bebek gelişimine bir katkısı yoktur.
Emzirirken de günde 500 ila 1000 arası fazladan kalori yakarsın bu da kolay kilo vermeye olanak sağlar. Ve emzirirken de sadece dengeli beslenmek ve bol su içmek süt için yeterlidir.
bu sayede lohusalık bitiminde bebek sağlıklı şekilde kilo alırken anne de doğum öncesi kilosuna dönmüş olur.
38 beden birinin nasıl fazlalıkları oluyor yav
benim için 34 beden de sağlıksız bir vücut yapısını gösterir 50 beden de
ayrıca kıllı göbekli keltos erkekler kendilerine baksın
Benim eşimde zayıf sevmez.sevgiliyken zayıftım ama göğüslerim filan hep vardı benim.vücudum şekilliydi.o zamanda kilo al deyip dururdu.şimdi 60 kiloyum ama nedense hala şişman durmuyorum.boyumda 162 ama.yani normal aynadan bakınca zayıf hissediyorum kendimi ama Telefonda daha kilolu çıkıyorum.biraz zayıflasam eşim başlar hemen kilo al demeye.Zevkler tartışılmaz
Balık etliyim gayette güzelim
Eşim 34-36 bedenlere çocuk gibi diyor, bu da onun zevki
Erkekler beğenecek diye diyet falan yapamam beğenmeyen küçük oğluna almasın yani
Beli çok kalın ama kilolu değil sonuçta manken
Benim kemiğüm ince o zamanYooo, yok oyle bir sey. Siz etlisiniz diye her 38 beden etli degil. Hata burada yapiliyor zaten. Her insanin vucut yapisi farklidir. Iri kemikliyse ciddi ciddi kuru kemik gibi olur. Hatta 40 42 beden de kuru kemik gibi olur. Veya kemikleri cok inceyse 34 36 beden insan da etli olabilir.
EvetAma standart bir mankene gore oldukca iri bir kadin, tabi ki ortalama yurdum kadinina gore zayif, sonucta victoria secret melegi olmus bir hatundan soz ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?