Peşinden koşma meselesi tamamen karekter meselesi benceBoyle genellemeler cok sacma.. Sarışın kadindan baskasinin guzel olmadigini ya da esmerin en harika kadin oldugunu soylerlerdi bi ara.. Hala da var gerci.. Ne sarisin ne esmerim ama pesimden koşan cok oldune alaka yani..
Onu diyorum ben de, guzellik baliketiyle zayiflikla vs alakali degil yalnizca..Peşinden koşma meselesi tamamen karekter meselesi bence
Zor bir kadınsan çok olur
Erkekler elde edemediği kadınların peşinde koşar elde edincede sıkılır
Yok bazı erkekler hırs yapıyorOnu diyorum ben de, guzellik baliketiyle zayiflikla vs alakali degil yalnizca..
Hayatiniz hep genellemelerle mi dolu boyle? Elde edince sıkılırlarsa kimsenin ilişkisinin surmemesi lazim..
Ben kendimde öyle seviyorumErkekler öyle seviyor diye fit oluyosunuz, erkekler genç kadın da sever, yaşlanınca ne yapacaksınız?
Ben 38 bedenim kıvrımlıyımBenim balik etli tabirinden anladigim buyuk goguslu ince belli yuvarlak kalcali. Kum saati gibi. 34 veya 40 bedende olsaniz vucut kivrimlari yoksa odun gibi dumduz olursunuz. O Tarz vucut ta kimsede guzel durmuyor.
Bi iliski başlatmak icin pesinde kosulur zaten birinin.. Iliski basladiysa niye koşulsunYok bazı erkekler hırs yapıyor
O anlamda dedim
Peşinde koşulma meselesi
Yürüyen ilişkilerde birinin peşinde koşulmasına gerek kalmaz zaten
İlk başta hepsi koşuyor zatenBi iliski başlatmak icin pesinde kosulur zaten birinin.. Iliski basladiysa niye koşulsun
Dediginiz gibi, taktikle iliski gitmez, adam gibi olan iliskilerde de herkes yerinde durur zaten..
selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?