Balık etli kadın güzeldir yalanı..

Boyle genellemeler cok sacma.. Sarışın kadindan baskasinin guzel olmadigini ya da esmerin en harika kadin oldugunu soylerlerdi bi ara.. Hala da var gerci.. Ne sarisin ne esmerim ama pesimden koşan cok oldu ne alaka yani..
Peşinden koşma meselesi tamamen karekter meselesi bence
Zor bir kadınsan çok olur
Erkekler elde edemediği kadınların peşinde koşar elde edincede sıkılır

Bunun belli bi kriteri yokki. Benim erkek arkdaşlarım hep balık etli beğenen insanlardi.
Ben 172 boyum 56 kiloydum ki balık ete baya uzak
Kendi tercihim de 58 59 aslında. Yine 36 -38 oluyor.
Vücudumun oranından memnunum ama kimseye göre şekillendiremem.
Ben büyük popo sevmiyorum mesela onlar seviyor diye deli gibi squat mi yapcam.Boyle beğensin beğenen de

çek ordan bir porsiyon kadın kafasını yaşayan erkeklerin uydurması.

Peşinden koşma meselesi tamamen karekter meselesi bence
Zor bir kadınsan çok olur
Erkekler elde edemediği kadınların peşinde koşar elde edincede sıkılır
Onu diyorum ben de, guzellik baliketiyle zayiflikla vs alakali degil yalnizca..
Hayatiniz hep genellemelerle mi dolu boyle? Elde edince sıkılırlarsa kimsenin ilişkisinin surmemesi lazim..

Benim balik etli tabirinden anladigim buyuk goguslu ince belli yuvarlak kalcali. Kum saati gibi. 34 veya 40 bedende olsaniz vucut kivrimlari yoksa odun gibi dumduz olursunuz. O Tarz vucut ta kimsede guzel durmuyor.

Onu diyorum ben de, guzellik baliketiyle zayiflikla vs alakali degil yalnizca..
Hayatiniz hep genellemelerle mi dolu boyle? Elde edince sıkılırlarsa kimsenin ilişkisinin surmemesi lazim..
Yok bazı erkekler hırs yapıyor
O anlamda dedim
Peşinde koşulma meselesi
Yürüyen ilişkilerde birinin peşinde koşulmasına gerek kalmaz zaten

Erkekler öyle seviyor diye fit oluyosunuz, erkekler genç kadın da sever, yaşlanınca ne yapacaksınız?
Ben kendimde öyle seviyorum
Sırf erkekler değil herkes beğeniyor dedim zaten
O zamanda yaşıma göre fit ve güzel olurum

Benim balik etli tabirinden anladigim buyuk goguslu ince belli yuvarlak kalcali. Kum saati gibi. 34 veya 40 bedende olsaniz vucut kivrimlari yoksa odun gibi dumduz olursunuz. O Tarz vucut ta kimsede guzel durmuyor.
Ben 38 bedenim kıvrımlıyım
Ama kendimi kilolu görüyorum şu an

Yok bazı erkekler hırs yapıyor
O anlamda dedim
Peşinde koşulma meselesi
Yürüyen ilişkilerde birinin peşinde koşulmasına gerek kalmaz zaten
Bi iliski başlatmak icin pesinde kosulur zaten birinin.. Iliski basladiysa niye koşulsun
Dediginiz gibi, taktikle iliski gitmez, adam gibi olan iliskilerde de herkes yerinde durur zaten..

38 beden gayet ideal bir beden. Kendinizde beğenmediğiniz ne olabilir ki fazlalık olamaz 38 bedende.
Ben 34 bedenim minyonum ama kilo da alsam bana 34 bedenden yukarısı bol oluyor.
Yani şuan 50 kiloyum ama hala 34 beden oluyor.
Sizin fazla kilonuz yoktur kendinizle barışık olun..
kilolu olsanız haklısınız derdim ama 1 beden incelmek için diyete girmeyin :)

Ben kiloyu ne erkeklerde ne kadinlarda sevmiyorum, yanlis anlasilmasin benim de donem donem kilo sorunum oluyor, 38 beden oldugumda kendimi kotu hissediyorum, dar pantolonlardan gobegim cikmamali, bacaklarim kollarim ince zarif gorunmeli yoksa hicbir seyi yakistiramiyorum kendime. Ayni sekilde göbekli ya da tombul yanakli bir erkegi de asla cekici bulmuyorum, tanidigim kadinlarin cogu ise kalipli erkekleri begeniyorlar, cok bireysel bir sey bu bence, modayla falan alakasi yok.

Bu arada zayif kadinlari begeniyorum/kilolu kadinlari begeniyorum vs demek de sekilcilik falan degil bence, adamin biri kalkip sarisin kadinlari begenmiyorum dediginde zevk deniyor ama kilolu kadinlari begenmiyorum derse vay nasil oyle dersin, sekilcisin, kadinlari kaliba sokuyorsu bilmemne... dunyada 7 milyar insan var ve hepsinin farkli zevkleri, begenileri var, olmasi gereken de bu zaten.

Bana gore de 38 beden ideal olan, ama ben 42 bedene de düşsem, cok mutlu olucam.Ben mutlu olunca esimde olur ,olmazsada olur cok onemli degil .Sonucta ben kendimi iyi hissedicem .

Eşim gecen gun göbegimi sevdi, ben de kilo vereyim istersen ama once goğusten gider haberin olsun deyinca hayiiirrrr diye geri vites yapti
Ben 38im, bazen 40a kaciyorum hatta
Uygun giyindigim icin cogu kisi beni zayif saniyor
Kilomu duyan sasiriyor hatta
Uygun giyindigi ve kisi kendisi memnun oldugu surece saglik cercevesi icerisindeki her kilo mubahtir diyorum ^^

bu sistemin size bir dayatması. evet erkekler de kadınlar da güzel vücutlu kadına da erkeğe de bakarlar. ama önemli olan insanın kendini geliştirmesi, beynini büyütmesidir. 38 beden balık eti değildir 36 beden olma çabası yerine daha faydalı şeyler yapmanızı ve bu görünüş takıntısından vazgeçmenizi öneririm.
herkesin bir eşi muhakkak vardır.

Bu tarz seyleri genellememek lazim. Cesit cesit insan cesit cesit begeni var. Cook kilolu olan, yuzu pekte guzel olmayan (bana gore) ama begenenleri olan bir suru kadin var.
Muhabbet arasinda "şunu begenirim" demelere takilmayin. Bende esmer erkek severim diye dolaniyordum ama her esmer erkegi de begenmiyordum ve esim esmer degil, onu begeniyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…