erkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??
Oyle yapsak bile aldatan gene aldatiyo :)Kilo sağlıkla ilgili güzellikle değil.
Erkekler tombul seviyor diye şişmanlayacak zayof seviyor diye kilo verecek değiliz.
Maymun muyuz biz paşalar ne derse o yana dönelim
Bunu begeniyolarda bacim.. bi kadin bunu kendine niye yaparki? Yatakta ok cok zevk alsinlar versinlerde... ama giydigi bi gram yakisiyo mu bi bakin yaaa? Buyuk popoyu gercekten abartiyolar gibierkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
erkekler balık etli kadın derken,sıfır beden olmayan,sopa gibi bir deri bir kemik kadın olmamaktan bahsediyor.yani kıvrımlı olmaktan. mesela şöyle söyleyeyim 38 bedensindir ama vücudun şekilsizdir. daha çok göbek bölgende yağlanma vardır vs vs
ama yine 38 beden olup,incecik bel,şekilli dolgun kalça,göğüs olursa beğeniyorlar. hatta senin için örnek görsel koyayımEki Görüntüle 2067804
valla ben soruya cevabımı verdim :) çünkü benim de beğendiğim bir vücut yapısı değil bu. doğuştan kalçalı ve basenliyim rahatsız oluyorum eritmek için çabalıyorum. ama erkeklerin balık etli kavramı buBunu begeniyolarda bacim.. bi kadin bunu kendine niye yaparki? Yatakta ok cok zevk alsinlar versinlerde... ama giydigi bi gram yakisiyo mu bi bakin yaaa? Buyuk popoyu gercekten abartiyolar gibi
Anladim ben seni.. ula eskiden etek pantolon giyince cikarsa popom cok mu cikti diye sorardik simdi millet popo yapmak ici spora gidiyor hey gidininvalla ben soruya cevabımı verdim :) çünkü benim de beğendiğim bir vücut yapısı değil bu. doğuştan kalçalı ve basenliyim rahatsız oluyorum eritmek için çabalıyorum. ama erkeklerin balık etli kavramı bu
Bence bu görsel çok itici,ne kadar büyütürsen o kadar güzel olmuyor.erkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
erkekler balık etli kadın derken,sıfır beden olmayan,sopa gibi bir deri bir kemik kadın olmamaktan bahsediyor.yani kıvrımlı olmaktan. mesela şöyle söyleyeyim 38 bedensindir ama vücudun şekilsizdir. daha çok göbek bölgende yağlanma vardır vs vs
ama yine 38 beden olup,incecik bel,şekilli dolgun kalça,göğüs olursa beğeniyorlar. hatta senin için örnek görsel koyayımEki Görüntüle 2067804
Arkasındakiler airbag mierkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
Anladim ben seni.. ula eskiden etek pantolon giyince cikarsa popom cok mu cikti diye sorardik simdi millet popo yapmak ici spora gidiyor hey gidinin
erkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
Poponun kadını var.erkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
hayır ben günümüzdeki erkeklerin balıketli kavramını anlatmak istedim. ben bunu beğeniyorum demedim. zaten tarzım değil. belki tüm erkekler de beğenmiyordur,ama şu aralar kilo vermekle-spor salonlarıyla içli dışlı olunca çevremde gördüklerim maalesef tam olarak böyle.Iyi de bu vucut da sekilsiz kategorisinde. Yani bu normal, dogal bir vucut degil, zorlayarak sadece popo buyutme hareketleriyle elde edilmis bir vucut bicimi. Dogal durmuyor, dogaya aykiri ve yanlis duruyor. Afedersiniz ama g.tten olusuyor bu vucut, hicir estetigi yok. Medya Kardashianlardi Lopezdi derken kadinlari bu kafayat itiyor, kadinlar da kendilerini dogaya aykiri bicimlere sokuyorlar. Verdiginiz bu ornek cok yanlis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?