• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık etli kadın güzeldir yalanı..

selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??
erkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
erkekler balık etli kadın derken,sıfır beden olmayan,sopa gibi bir deri bir kemik kadın olmamaktan bahsediyor.yani kıvrımlı olmaktan. mesela şöyle söyleyeyim 38 bedensindir ama vücudun şekilsizdir. daha çok göbek bölgende yağlanma vardır vs vs
ama yine 38 beden olup,incecik bel,şekilli dolgun kalça,göğüs olursa beğeniyorlar. hatta senin için örnek görsel koyayım 12555d141b50f6ba6500451ac3d2df31.webp

Son zamanlarda şekilli bir kalça ve popo beğenilmeye başladı. Sizin çevrenizdeki erkeklere göre değerlendirmeyin durumu.

Kilo sağlıkla ilgili güzellikle değil.
Erkekler tombul seviyor diye şişmanlayacak zayof seviyor diye kilo verecek değiliz.
Maymun muyuz biz paşalar ne derse o yana dönelim
Oyle yapsak bile aldatan gene aldatiyo :)

erkeklerin balık etli kavramı ile kadınların balık etli kavramları çok farklı da ondan.
erkekler balık etli kadın derken,sıfır beden olmayan,sopa gibi bir deri bir kemik kadın olmamaktan bahsediyor.yani kıvrımlı olmaktan. mesela şöyle söyleyeyim 38 bedensindir ama vücudun şekilsizdir. daha çok göbek bölgende yağlanma vardır vs vs
ama yine 38 beden olup,incecik bel,şekilli dolgun kalça,göğüs olursa beğeniyorlar. hatta senin için örnek görsel koyayımEki Görüntüle 2067804
Bunu begeniyolarda bacim.. bi kadin bunu kendine niye yaparki? Yatakta ok cok zevk alsinlar versinlerde... ama giydigi bi gram yakisiyo mu bi bakin yaaa? Buyuk popoyu gercekten abartiyolar gibi

size ne dayatılıyorsa onu yapmaya devam edin.
insanlar 34 beden olmanızı istiyorsa olun.
sağlıksız olmak, vucudunuzu zorlamak umrunuzda olmasın.
hatta instagrama atacağınız foto güzel olsun diye estetik de yaptırabilirsiniz.
herkesle aynı görünün, herkesle aynı olun.
insanların çok hoşuna gider.
başkaları için yaşamaya devam edin:)

38 bedenim. Göğüslerim iridir... Basenlerim de normal vücuduma göre.. Evlendiğimde 49 kiloydum.. Şimdi 55 kiloyum. Ama şimdiki halimi çok daha seviyorum.. Kadın kadın hissediyorum kendimi.. :) keza kocişim de bu halimden memnun.. Ama en çok memnunum.. Bana kilomla alakalı bir şey demedi hiç ama deseydi de sen önce kendine bak derdim herhlade.. Çünkü evlendikten sonra ikimiz de aldık:) insanın kendisini sevmesiyle alakalı bu şeyler

Ay bide erkekler oyle sever boyle sever :) tey yaa kendilerine bakmiyo cogu.. yuruyen tereyag gibi :) hatta bazilari abartip gogus filan bile yapiyo .. bu dert bi kadinlarda vardir .. erkekler sunu sever vs.

Bunu begeniyolarda bacim.. bi kadin bunu kendine niye yaparki? Yatakta ok cok zevk alsinlar versinlerde... ama giydigi bi gram yakisiyo mu bi bakin yaaa? Buyuk popoyu gercekten abartiyolar gibi
valla ben soruya cevabımı verdim :) çünkü benim de beğendiğim bir vücut yapısı değil bu. doğuştan kalçalı ve basenliyim rahatsız oluyorum eritmek için çabalıyorum. ama erkeklerin balık etli kavramı bu

valla ben soruya cevabımı verdim :) çünkü benim de beğendiğim bir vücut yapısı değil bu. doğuştan kalçalı ve basenliyim rahatsız oluyorum eritmek için çabalıyorum. ama erkeklerin balık etli kavramı bu
Anladim ben seni.. ula eskiden etek pantolon giyince cikarsa popom cok mu cikti diye sorardik simdi millet popo yapmak ici spora gidiyor hey gidinin

ama yine 38 beden olup,incecik bel,şekilli dolgun kalça,göğüs olursa beğeniyorlar. hatta senin için örnek görsel koyayımEki Görüntüle 2067804
Bence bu görsel çok itici,ne kadar büyütürsen o kadar güzel olmuyor.

Arkasındakiler airbag mi o_O

Anladim ben seni.. ula eskiden etek pantolon giyince cikarsa popom cok mu cikti diye sorardik simdi millet popo yapmak ici spora gidiyor hey gidinin
:D gerçekten öyle. mesela şu an 66 kiloyum ama altım 40-42 beden düşünebiliyor musunuz. boyum 1.60,zaten aşağıdayım iyice aşağı çekiyor beni büyük kalça. ince bele varım da bu yeni moda popo çok abartıldı

Iyi de bu vucut da sekilsiz kategorisinde. Yani bu normal, dogal bir vucut degil, zorlayarak sadece popo buyutme hareketleriyle elde edilmis bir vucut bicimi. Dogal durmuyor, dogaya aykiri ve yanlis duruyor. Afedersiniz ama g.tten olusuyor bu vucut, hicir estetigi yok. Medya Kardashianlardi Lopezdi derken kadinlari bu kafayat itiyor, kadinlar da kendilerini dogaya aykiri bicimlere sokuyorlar. Verdiginiz bu ornek cok yanlis.

Kadınlar üzerinden değil ama erkekler üzerinden değerlendireyim. Fit erkek beğenmiyorum. Uzun yapılı ve göbekli erkek beğeniyorum. Herkesin zevki başka.

Poponun kadını var.

Iyi de bu vucut da sekilsiz kategorisinde. Yani bu normal, dogal bir vucut degil, zorlayarak sadece popo buyutme hareketleriyle elde edilmis bir vucut bicimi. Dogal durmuyor, dogaya aykiri ve yanlis duruyor. Afedersiniz ama g.tten olusuyor bu vucut, hicir estetigi yok. Medya Kardashianlardi Lopezdi derken kadinlari bu kafayat itiyor, kadinlar da kendilerini dogaya aykiri bicimlere sokuyorlar. Verdiginiz bu ornek cok yanlis.
hayır ben günümüzdeki erkeklerin balıketli kavramını anlatmak istedim. ben bunu beğeniyorum demedim. zaten tarzım değil. belki tüm erkekler de beğenmiyordur,ama şu aralar kilo vermekle-spor salonlarıyla içli dışlı olunca çevremde gördüklerim maalesef tam olarak böyle.

Back
X