- 25 Ağustos 2014
- 21.049
- 50.311
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa boylulara g.tten bacak derlerdi (Saldırmasın kimse ben de kısayım.)Iyi de bu vucut da sekilsiz kategorisinde. Yani bu normal, dogal bir vucut degil, zorlayarak sadece popo buyutme hareketleriyle elde edilmis bir vucut bicimi. Dogal durmuyor, dogaya aykiri ve yanlis duruyor. Afedersiniz ama g.tten olusuyor bu vucut, hicir estetigi yok. Medya Kardashianlardi Lopezdi derken kadinlari bu kafayat itiyor, kadinlar da kendilerini dogaya aykiri bicimlere sokuyorlar. Verdiginiz bu ornek cok yanlis.
Hay gel seni bi alnindan opeyim :) aynen cok yapili erkekte guzel durmuyor dogal degil suni gibi duruyo :) ama gobeklide begenmiyorum ben normali makbuldur..Kadınlar üzerinden değil ama erkekler üzerinden değerlendireyim. Fit erkek beğenmiyorum. Uzun yapılı ve göbekli erkek beğeniyorum. Herkesin zevki başka.
Aslında o tabir kısa boylular için değil, bacak boyu bedenine göre kısa olanlar için kullanılır. Ama toplumda yanlış anlaşılmış. :)Kısa boylulara g.tten bacak derlerdi (Saldırmasın kimse ben de kısayım.)
Ama bence g.tten bacak tam olarak görseldeki kadın![]()
hayır ben günümüzdeki erkeklerin balıketli kavramını anlatmak istedim. ben bunu beğeniyorum demedim. zaten tarzım değil. belki tüm erkekler de beğenmiyordur,ama şu aralar kilo vermekle-spor salonlarıyla içli dışlı olunca çevremde gördüklerim maalesef tam olarak böyle.
Ama şimdiki popo büyütme modasına cuk olmuş.Aslında o tabir kısa boylular için değil, bacak boyu bedenine göre kısa olanlar için kullanılır. Ama toplumda yanlış anlaşılmış. :)
Aslında o tabir kısa boylular için değil, bacak boyu bedenine göre kısa olanlar için kullanılır. Ama toplumda yanlış anlaşılmış. :)
:) bende öpüyorumHay gel seni bi alnindan opeyim :) aynen cok yapili erkekte guzel durmuyor dogal degil suni gibi duruyo :) ama gobeklide begenmiyorum ben normali makbuldur..
Maalesef balıketli seviyorum diyenler beğeniyor. bir de fitness ile uğraşan ona kafayı takmış kişiler oluyor . ben narinlikten hoşlanıyorum ve dediğim gibi tarzım değil.bende de allah vergisi olarak var ama erisin diye gözünün içine bakıyorum. hatta kapatacak uzun şeyler giyiyorum,çünkü utanıyorum. ama benim fark ettiğim erkeklerin balıketi kavramı bu,dolgun kalça dolgun göğüs.Aynen, bu sekilde vucut artik ciddi sekilde artti. Ben erkeklerin de begendiginden supheliyim acikcasi, cok garip bir goruntu. Kim bu sekilde gorunun bir insani koluna takmak ister ki??
selam bayanlar
Şöyle bir konu dikkatimi çekiyor.çevreme baktığımda hem kadınlar hemde erkekler tarafından beğenilen kadınların çoğu 34-36 beden
Hatta kız kıza konuşmalarımızda bile 34 beden bir kadın konu olunca hemen fiziği çok güzel falan deniliyor
Ama sorsan erkekler balık etli seviyorum diyor ben inanmıyorum.
38 beden bir bayanım kilolu değilim ama 36 olmadığım için kendimi kötü hissediyorum sanki bu ara.
Diyet yapsamda bozuyorum hemen .konsantre olamıyorum.spora başladım.
Siz ne düşünüyorsunuz??
Bu yaptığınız genelleme çok yanlış.Hiçbir erkek kilolu bayan beğenmez kocam beni böyle beğeniyor beni böyle seviyor diyen bence kendini kandırırben bu aralar biraz kilo aldım bu aralar kilo aldın sanki diye yapıştırdı lafı eşim sagolsun şuan 38 de de 40 da giyebiliyorum diyetteyim dediğimde kızım sen zaten zayıfsın ne dıyetı dıyorlar herkes ama ben 36 beden olmak istiyorum şuan diyetteyim kahve çok tok tutuyor hiç acıkmıyorum normalde uzun süre aç kaldımda açlıktan kötü olup hemen biseyler yerdim kararlıyım zayıflıyıcagım aynı zamanda sporda yapıyorm plank
![]()
erkeklerle kadınların balık etli anlayışlarının farklı olduğu kesin,
erkekler balık etli derken Kate Upton, Scarlett Johansson hayal ederken, kadınlar basbaya göbekli yan yağlı hatunları balık etli olarak tanımlıyorlar, ondandır erkeklerin söyledikleriyle beğenilerinin uymadığının düşünülmesi![]()