Evet gayet de yuzune dediler...
Ama kiz da kendini cok begeniyordu. Goguslerim guzel diye resmen meme ucuna kadar olan daracik badiler giyiyordu. Birisi de goz zevkimizi bozma yeter zaten damizlik gibisin dedi...
Ya işte diyorum ya her çeşitten seven var. Mesela erkekler büyük meme sever derler, ama erkeklerin bayıldığı modellerin %95'i küçük ya da orta boy memeli. Kimi erkekler kıvrımlı kadın seviyor böyle Salma Hayek, Marilyn Monroe gibi. Kimi erkekler de ince, uzun, uzun bacaklı atletik, ufak popo ve memeli kadınları seviyorlar. Miranda Kerr, Audrey Hepburn, Charlize Theron gibi...Ben de bunu anlamiyorum. Tanidigim erkeklerin yuzde doksani hem fit hem balik etli olsun diyor ama yuzde yuzu de miranda kerr gibi modellere bayiliyor. Cok dengesizler cooook
Ya işte diyorum ya her çeşitten seven var. Mesela erkekler büyük meme sever derler, ama erkeklerin bayıldığı modellerin %95'i küçük ya da orta boy memeli. Kimi erkekler kıvrımlı kadın seviyor böyle Salma Hayek, Marilyn Monroe gibi. Kimi erkekler de ince, uzun, uzun bacaklı atletik, ufak popo ve memeli kadınları seviyorlar. Miranda Kerr, Audrey Hepburn, Charlize Theron gibi...
Bir de tek tek fiziksel özelliklerden ziyade genele bakıyorlar.
Valla ben bugüne kadar büyük memenin bir faydasını görmedim kendi adıma.Ben de ince uzun, ufak memeli olmak isterdim şahsen. Zayıfım ama boyum kısa.
Hakikaten de öyle. Mesela düşünsene karşısına Charlize Theron gelse hangi erkek ''Bu iş olmaaaaz senin memen küçüüük.'' der ki? Ya da ''Ben sarışın seviyorum abi.'' diyen kaç erkek Monica Belluciye esmer diye hayır der?Hah bak aslinda kesin cumle su... genele bakiyorlar.
Ben sevgilime sormustum bende ne buliyosun suram kotu buram cirkin diye ben o kusurlari biliyorum ama genele baktigimda gormuyorum ondan rahatsiz etmiyor hosuma gidiyorsun demisti.
Evet evet erkekler genele bakiyor
Hakikaten de öyle. Mesela düşünsene karşısına Charlize Theron gelse hangi erkek ''Bu iş olmaaaaz senin memen küçüüük.'' der ki? Ya da ''Ben sarışın seviyorum abi.'' diyen kaç erkek Monica Belluciye esmer diye hayır der?
Zayıf değilsin ki normalsin.Ben aynı boyda olmakla birlikte 44 kiloyum ama kas olduğu için çok zayıf durmuyorum.Spora gidebilirsin.hiç çözemedim su erkek milletini vallabenim nisanlim bana zayifsin diyor... sinirimi bozuyor. okadar ugrasiyorum kilo almaya...ama yok. 49 dan yukari çikamiyorum.. asagisina kolay iniyorum ama daha fazla alamiyorum
172 yim ve 55 kiloyken resmen kürdan gibi oluyorum şuan ancak 64üm ve hafif balık etliyim diyebilirimBalik etliden kasit 55 kilodan yukarisi degil ideal kiz tipidir,zayif derken de40 kilodan asagi olmayacak.
Adriana lima tipi yani :)
meme oldumu büyük, balık etli yada zayıf farketmez zannımcaerkekler için
arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;
erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?
çok merak etmisimdir...tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
aynennhem ele avuca gelsin derler hem sıfır beden mankenlere bayılırlar
bence hepsi benim olsun istiyorlar
arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;
erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?
çok merak etmisimdir...tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
neden jennifer lopezi kim kardashiana tapıyolrar . araştırmanı iyi yap bence .ingilterede google da bu sene en çok kim kardashian aranmış neden bir düşün.. aslında victoria secret menkenlerine kimse ölüp bitmiyor . o moda artık geçti . her yerde popo muhabbeti dönüyor . youtube a bak hep popo büyütme hareketleri ...miranda kerr in yüzü çok güzel vucududa fit tabi ama onlara okadarda çok ilgi yok artıkİyi de o zaman neden dünya üzerinde milyonlarca erkek dal gibi modellere ölüp ölüp bitiyor? Bak mesela Miranda Kerr 1.75 boya 50-55 kilo falan. Yani çok zayıf.
Bence erkekten erkeğe değişiyor.
Kim K. basit bir kadın da o yüzden. Seks kasedi falan var o yüzden aratılıyor. Bir 10 sene önce de Paris Hilton aratılıyordu en çok Googleda. Ee o kadında ne meme var ne popo? Neden aratıyorlardı? Çünkü o da bayağı bir kadın. Onun da seks kasedi falan vardı. Kim memesini en çok açarsa o dikkat çeker medyada ve erkekler tarafından.neden jennifer lopezi kim kardashiana tapıyolrar . araştırmanı iyi yap bence .ingilterede google da bu sene en çok kim kardashian aranmış neden bir düşün.. aslında victoria secret menkenlerine kimse ölüp bitmiyor . o moda artık geçti . her yerde popo muhabbeti dönüyor . youtube a bak hep popo büyütme hareketleri ...miranda kerr in yüzü çok güzel vucududa fit tabi ama onlara okadarda çok ilgi yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?