ama konunun yeri burası değilarkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;
erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?
çok merak etmisimdir...tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
Balik etine gore degisir
Ama yuzelli erkegin icinde 10 kiz olan bir bolumde okuyorum hep duydugum soyle
Kiz dedigin ele gelecek abi ama oyle bingil bingil olmayacak fit olacak tahta gibi de degil...
Sanirim fit balik etlileri seviyorlar :)
.Her insanın zevki de seçimi de farklıdır.arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;
erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?
çok merak etmisimdir...tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
vallaa biraz iri tipi yapim var.Himm fizik yapin nasil peki bu da onemli
hiç sorma kendilerini çok begeniyorlar hahaşaka bir yana benim çalışma arkadaşlarımın hepsi erkek bende aralarında öyle oldum vallahama şunu söylim genelde beğendikleri uzun boylu değil kısa ve vücut hatları belli olan hatunlar hani poposu falan ama göbek olmayacak çok seçiciler çok kendileri brad pitt ya
resimdeki sensen fıstık gibisin:))aynenn.. benim nisanlimda kilo almami istiyor. ama ben alamiyorum... 49 dan fazla olamiyorum :\ sinir bozucu
İyi de o zaman neden dünya üzerinde milyonlarca erkek dal gibi modellere ölüp ölüp bitiyor? Bak mesela Miranda Kerr 1.75 boya 50-55 kilo falan. Yani çok zayıf.
- bir arkadaşın dediği gibi kesinnlikle fit balık etli
queenEb
- bir arkadaşın dediği gibi kesinnlikle fit balık etli
queenEb
İyi de o zaman neden dünya üzerinde milyonlarca erkek dal gibi modellere ölüp ölüp bitiyor? Bak mesela Miranda Kerr 1.75 boya 50-55 kilo falan. Yani çok zayıf.
Bence erkekten erkeğe değişiyor.
vallaa biraz iri tipi yapim var.
bel kismi ince... kalça kismi büyük.. üst bacagim daha bir dolgun alt bacagimdan
tipsizim yaaa hahah
bıngıl bıngılay çok güldüm
Daha ne tabirler var bir gorsen...
Okulda bi kizin gogusleri cok buyuk kiza bigun damizlik inek gibisin demislerdi fakultede dolanirken
Daha ne tabirler var bir gorsen...
Okulda bi kizin gogusleri cok buyuk kiza bigun damizlik inek gibisin demislerdi fakultede dolanirken
tesekkür ederim canmm :)Sen kendine mi tipsiz diyorsun resimdeki sensen eger ben de gorme problemine sahip degilsem fizigini bilmem ama gayet tas gibi yuzun var
aynennBen de bunu anlamiyorum. Tanidigim erkeklerin yuzde doksani hem fit hem balik etli olsun diyor ama yuzde yuzu de miranda kerr gibi modellere bayiliyor. Cok dengesizler cooook
ay inanmıyorum kızın yüzünemi söylediler ne ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?