• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balik etli mi, yoksa zayif mi?

3hilal

mutlu ol yeter
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
269
102
43
30
arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;

erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?

çok merak etmisimdir... :D tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)

ve neden?

çok merak etmisimdir... :KK70: tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)

ikiside eşit bence, ama çok zayıf kızları sevmezler, abimden eşimden erkek kardeşimden biliyorum, hafif balık etli severler bence :)

ve neden?

çok merak etmisimdir... :KK70: tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)

Bu sorunun net cevabı olmaz ki...
Kimi aşırı zayıf beğenir kimi de balık etli.
Geçen bizim bir kuzen nişanlandı.
Kız oğlandan rahat 15 kilo fazladır.
Ama oğlan çok aşırı çok seviyor kızı.

ve neden?

balık etli sanırım ama balina gibi değil somon gibi mesela :)))

Balik etine gore degisir :D

Ama yuzelli erkegin icinde 10 kiz olan bir bolumde okuyorum hep duydugum soyle

Kiz dedigin ele gelecek abi ama oyle bingil bingil olmayacak fit olacak tahta gibi de degil...

Sanirim fit balik etlileri seviyorlar :)

Kişiye göre değişir. Ben erkek olsam zayıf severdim:KK53:

Balik etine gore degisir :KK70:

Ama yuzelli erkegin icinde 10 kiz olan bir bolumde okuyorum hep duydugum soyle

Kiz dedigin ele gelecek abi ama oyle bingil bingil olmayacak fit olacak tahta gibi de degil...

Sanirim fit balik etlileri seviyorlar :)
hiç çözemedim su erkek milletini valla :D benim nisanlim bana zayifsin diyor... sinirimi bozuyor. okadar ugrasiyorum kilo almaya...ama yok. 49 dan yukari çikamiyorum.. asagisina kolay iniyorum ama daha fazla alamiyorum

kişiden kişiye göre değişir ama benimki balık etli sever kilo al diye ısrar ediyorda ben istemiyorum 54ten fazla olunca komplekse giriyorum :D

Daha neler göreceğiz acaba. Canınız sıkılyor da geyik yapsam diye mi düşünüyorsunuz siz öyleyse geyik muhabbeti yeri var. Mantık var izan var Allah aşkına bunun bir ölçüsü olur mu? Genelleyemezsiniz ki erkekleri böyle. Bazısı zayıf sever, bazısı balık etli soru mu bu şimdi yani. Dert bunun neresinde peki? ne yazıcaz burada biri balık etli der, biri zayıf der nasıl karar vereceksin, versen ne olacak senden hoşlanan beğenen zaten teklif eder çıkar.

kişiden kişiye göre değişir ama benimki balık etli sever kilo al diye ısrar ediyorda ben istemiyorum 54ten fazla olunca komplekse giriyorum :KK70:
aynenn.. benim nisanlimda kilo almami istiyor. ama ben alamiyorum... 49 dan fazla olamiyorum :\ sinir bozucu

hiç çözemedim su erkek milletini valla :KK70: benim nisanlim bana zayifsin diyor... sinirimi bozuyor. okadar ugrasiyorum kilo almaya...ama yok. 49 dan yukari çikamiyorum.. asagisina kolay iniyorum ama daha fazla alamiyorum

Himm fizik yapin nasil peki bu da onemli

Daha neler göreceğiz acaba. Canınız sıkılyor da geyik yapsam diye mi düşünüyorsunuz siz öyleyse geyik muhabbeti yeri var. Mantık var izan var Allah aşkına bunun bir ölçüsü olur mu? Genelleyemezsiniz ki erkekleri böyle. Bazısı zayıf sever, bazısı balık etli soru mu bu şimdi yani. Dert bunun neresinde peki? ne yazıcaz burada biri balık etli der, biri zayıf der nasıl karar vereceksin, versen ne olacak senden hoşlanan beğenen zaten teklif eder çıkar.
ne alakasi var simdi ''caniniz sklyr da geyik yapsam diye mi dusunuyorsunuz'' ... merak ettik sorduk.

Back
X