Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslarrr.... benim merak ettigim sorum su ;
erkekler balik etli kizlari mi çok begeniyorlar yoksa, zayif kizlari mi :)
ve neden?
çok merak etmisimdir...tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
ve neden?
çok merak etmisimdir...tuhaf bir soru biliyorum... ama merak ediyorum naaapim :)
ve neden?
Kişiye göre değişir. Ben erkek olsam zayıf severdim![]()
hiç çözemedim su erkek milletini vallaBalik etine gore degisir
Ama yuzelli erkegin icinde 10 kiz olan bir bolumde okuyorum hep duydugum soyle
Kiz dedigin ele gelecek abi ama oyle bingil bingil olmayacak fit olacak tahta gibi de degil...
Sanirim fit balik etlileri seviyorlar :)
boydan maalesef zaten kaybettimAynen ben de uzun boylu zayif kizlari begenirdim![]()
aynenn.. benim nisanlimda kilo almami istiyor. ama ben alamiyorum... 49 dan fazla olamiyorum :\ sinir bozucukişiden kişiye göre değişir ama benimki balık etli sever kilo al diye ısrar ediyorda ben istemiyorum 54ten fazla olunca komplekse giriyorum![]()
hiç çözemedim su erkek milletini vallabenim nisanlim bana zayifsin diyor... sinirimi bozuyor. okadar ugrasiyorum kilo almaya...ama yok. 49 dan yukari çikamiyorum.. asagisina kolay iniyorum ama daha fazla alamiyorum
ne alakasi var simdi ''caniniz sklyr da geyik yapsam diye mi dusunuyorsunuz'' ... merak ettik sorduk.Daha neler göreceğiz acaba. Canınız sıkılyor da geyik yapsam diye mi düşünüyorsunuz siz öyleyse geyik muhabbeti yeri var. Mantık var izan var Allah aşkına bunun bir ölçüsü olur mu? Genelleyemezsiniz ki erkekleri böyle. Bazısı zayıf sever, bazısı balık etli soru mu bu şimdi yani. Dert bunun neresinde peki? ne yazıcaz burada biri balık etli der, biri zayıf der nasıl karar vereceksin, versen ne olacak senden hoşlanan beğenen zaten teklif eder çıkar.
boydan maalesef zaten kaybettimhahaa boyum 161 cm.