Balık etli olmak ?

28 ,bekar şöyle eklemek isterim bir ara kilo alayım dedim full kalça ve göbek aldım o yüzden geri verdim hoşlanmadım ben istiyorum ki kol yüz bacak hepsi eşit olsun ve bu genetik mi bunu merak ediyorum
Heh bu genetik işte...ben yüze cok zor alıyorum mesela
Su an moda olan o ince yüz bende ama insanoğlu nankör işte hep olmayani istiyor galiba 😁

Eşit dağılmıyor. Göbek illa ki fırtlıyor. Benim boyum 157 58 kiloyum hala zayıf sayılıyorum. Kollarım bacaklarım kalın belim göğsüm hiç yok o da zayıf gösteriyor. Ama yine kendini belli etmeyen alt karnım var ayva mı derler öyle bir şey. Kol bacak kalınlığım da göze çarpmıyor tesettürlü olunca. Kilo alınca kola bacağa ve biraz alt karnıma aldım 2 sene önce 48 kiloydum. Komple dar giyinsem karnım sekli bozar. Bence kilo almak istemeyin. Risk. Nereye gideceği belli değil. Fiziken kime benzediğinize bakın. Onlar kilo almış mı? Almışsa nereye almış fikir verebilir. Ben annem gibi kilo alıyorum mesela.

bence boy kilo oranınız cok iyi. Aslında 10 kilo eksik olması gerek, hatta minik bir fazlalık bile var yani.
Ama balık etli konusuna gelicek olursak onu en iyi şöyle anlarız yani, genel vücuda bakılırsa kalçanız dolgun mudur bacaklar filan bunu en iyi siz bilirsiniz.
Ama balık etli olucam dye de fazla kilo almayın verilmiyor sonra😒 kilo almaktan kolay ne var🤦🏼‍♀️

Göbek değil kuzum balık etli olmak genetik mi onu merak ediyorum şöyle güzel bir 8-10 kilo alıp biraz balık etli gezmek istiyorum ama korkuyorum tüm kilo göbeğe gider diye

10 kilo alsan baya toparlak bisey olursun ya bence bosver.

Baliketli olmaktan kastin ne, benim de hic popom falan yok azcik popo isterim tabi ama 150 boya azcik fazla kacsa yuvarlanma haline dönüsür.

Otur oturduğun yerde, dertsiz başına dert arıyorsun 😀
Ne güzel zayıfsın, fıstık gibi. İlerde çocuğun filan olunca istemediğin kadar kilo alırsın
Squat yap, erkeklerin kalkık popo kadar seksi bulduğu bir şey yol sanırım. 🤷🏻‍♀️ yüzün içinde dolgu yaptırabilirsin.
Aynı kiloda farklı vücut tiplerini bak. Spor yapan ne kadar fark ediyor.

Eklentiler

• D25DA347-DEE5-4A87-B1D0-9CEA5AACDEBF.webp
    D25DA347-DEE5-4A87-B1D0-9CEA5AACDEBF.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 237
  • BEEBDC46-5918-41B0-AB54-441ABDACC018.webp
    BEEBDC46-5918-41B0-AB54-441ABDACC018.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 159
  • 5FCE8CC5-00BC-4DF7-A4FF-9126FE965BEF.webp
    5FCE8CC5-00BC-4DF7-A4FF-9126FE965BEF.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 482
Genetik. Herkesin kilosu eşit şekilde dagilmaz.
Sokakta insanlari biraz incelerim ben. 😁 Belden yukarisi kalin bacaklari ince olan var, bacaklari kalcasi kalin olup ustu ince olan var, kilolu oldugu halde poposu dumduz olan var. Herkesin vucudu esit degil.

Sporla desteklenirse belki daha iyi gorunebilir bilemiyorum. Ben kilo alirken de verirken de spor yapilmasi taraftariyim.
Ben 40 kilolardaydim sporla 47 kilo olmuştum. Hala spor yaparim vucudum eşit dagildi 34 bedenim ama spordan ziyade genetik oldugu icin eşit kilo almis olabilirim.

Son düzenleme:
Arkadasin balik Etliden kastı boyle birsey sanirim bunun biraz daha fazla kilolusu bazen itici olsada su kilodaki kadin bence harika bir fiziğe sahip su kadina kadin erkek bakmayacak kimse yoktur sanırım

Eklentiler

• images (17).webp
    images (17).webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 283
Eşit dağılmıyor. Göbek illa ki fırtlıyor. Benim boyum 157 58 kiloyum hala zayıf sayılıyorum. Kollarım bacaklarım kalın belim göğsüm hiç yok o da zayıf gösteriyor. Ama yine kendini belli etmeyen alt karnım var ayva mı derler öyle bir şey. Kol bacak kalınlığım da göze çarpmıyor tesettürlü olunca. Kilo alınca kola bacağa ve biraz alt karnıma aldım 2 sene önce 48 kiloydum. Komple dar giyinsem karnım sekli bozar. Bence kilo almak istemeyin. Risk. Nereye gideceği belli değil. Fiziken kime benzediğinize bakın. Onlar kilo almış mı? Almışsa nereye almış fikir verebilir. Ben annem gibi kilo alıyorum mesela.
Fiziken sanırım küçük kardeşime benzetebiliyorum kendimi ve maalesef o da eşit alamıyor

bence boy kilo oranınız cok iyi. Aslında 10 kilo eksik olması gerek, hatta minik bir fazlalık bile var yani.
Ama balık etli konusuna gelicek olursak onu en iyi şöyle anlarız yani, genel vücuda bakılırsa kalçanız dolgun mudur bacaklar filan bunu en iyi siz bilirsiniz.
Ama balık etli olucam dye de fazla kilo almayın verilmiyor sonra😒 kilo almaktan kolay ne var🤦🏼‍♀️
Şöyle söyleyeyim kalçam evet var kıvrım şeklinde vücuduma göre baya var ama göğüs yok mesela ya da kollarım çok ince orantılı alamam diye çok korkuyorum

10 kilo alsan baya toparlak bisey olursun ya bence bosver.

Baliketli olmaktan kastin ne, benim de hic popom falan yok azcik popo isterim tabi ama 150 boya azcik fazla kacsa yuvarlanma haline dönüsür.
Mesela kastım ne foto ekleyeyim.
Bu ikisi
92E54A8F-5846-4BC7-8BC6-30683B6B55F9.webp
763DFD59-21B4-4B12-86E2-202A887F2797.webp

Otur oturduğun yerde, dertsiz başına dert arıyorsun 😀
Ne güzel zayıfsın, fıstık gibi. İlerde çocuğun filan olunca istemediğin kadar kilo alırsın
Squat yap, erkeklerin kalkık popo kadar seksi bulduğu bir şey yol sanırım. 🤷🏻‍♀️ yüzün içinde dolgu yaptırabilirsin.
Aynı kiloda farklı vücut tiplerini bak. Spor yapan ne kadar fark ediyor.
Spor yapıyorum squat yapıyorum hatta ilk squat programını kkdan alıp başlamıştım seneler önce 🤣🤣 benim için önemli olan erkekler değil amaaan önce kendilerine baksınlar bana nedense böyle bir balık etli olma hevesi geldi

Genetik. Herkesin kilosu eşit şekilde dagilmaz.
Sokakta insanlari biraz incelerim ben. 😁 Belden yukarisi kalin bacaklari ince olan var, bacaklari kalcasi kalin olup ustu ince olan var, kilolu oldugu halde poposu dumduz olan var. Herkesin vucudu esit degil.

Sporla desteklenirse belki daha iyi gorunebilir bilemiyorum. Ben kilo alirken de verirken de spor yapilmasi taraftariyim.
Ben 40 kilolardaydim sporla 47 kilo olmuştum. Hala spor yaparim vucudum eşit dagildi 34 bedenim ama spordan ziyade genetik oldugu icin eşit kilo almis olabilirim.
Teşekkür ederim

Arkadasin balik Etliden kastı boyle birsey sanirim bunun biraz daha fazla kilolusu bazen itici olsada su kilodaki kadin bence harika bir fiziğe sahip su kadina kadin erkek bakmayacak kimse yoktur sanırım

Ben bakmam cidden. Özellikle bacaklari benim için fazla fazla kalın.
Guzel fizik diyince aklima bunlar geliyor. Linc etmen 🖐️🤭😁

Eklentiler

• images (11).webp
    images (11).webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 215
  • images (10).webp
    images (10).webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 239
Back
X