Balık etli olmak ?

Hahaha aynen benim bikinilerim de 😂 yoksa o dümdüz görüntü beni ağlatıyor. Annem evlenince büyür dedi cahil gibi inandım. 5 senedir bir gram değişme yok. Umudum bebek olursa onda büyüyor diyorlar. Umur fakirin ekmeği 😂😂

Büyüyo kocaman oluyo.
Emzirme bitince o şimdi beğenmediğin memeleri arıyorsun ama🤣

Aslında fake tan daha iyi olmaz mı, güneşlenmek çok çok zararlı çünkü. En masumu cilt lekesinden en tehlikelisi cilt kanserine kadar zararları var. Bu yağlar da direkt güneş ışınlarını çekiyor.
kullaniyorum bazen yani mesela yaz basinda falan rengim daha hic kirilmamisken mini elbise giyecegimde falan bacaklara oyle fake tan tarzi seyler kullaniyorum, azicik da kollara.

ama maalesef ben kisin da oyle kalmak istiyorum yani vucudum daha puruzsuz daha siki geliyor gozume 🙈

kullaniyorum bazen yani mesela yaz basinda falan rengim daha hic kirilmamisken mini elbise giyecegimde falan bacaklara oyle fake tan tarzi seyler kullaniyorum, azicik da kollara.

ama maalesef ben kisin da oyle kalmak istiyorum yani vucudum daha puruzsuz daha siki geliyor gozume 🙈
Her hafta ya da 10 günde bir evde bunlarla bronzlaşan tanıdıklarım var 😅. Yaz kış. Çok iş bence ben uğraşmazdım 😂.

Hamilelikte büyüyor 🤩🤩 75 dolgulu kullanıyordum ben de, dumduz meme yani 🤣 ama şimdi baya büyüdüler. Söylemesi ayıp ben de eşim de bayram ettik 🤪😂
Ah inşallah benim de öyle olur Allah nasip ederse, biz de bayram ederiz 😂 Siz de beni anlarsınız o düzlük insanı bitiriyor hep destek tam destek oluyor insan bir ömür 😂

bence boy kilo oranınız cok iyi. Aslında 10 kilo eksik olması gerek, hatta minik bir fazlalık bile var yani.
Ama balık etli konusuna gelicek olursak onu en iyi şöyle anlarız yani, genel vücuda bakılırsa kalçanız dolgun mudur bacaklar filan bunu en iyi siz bilirsiniz.
Ama balık etli olucam dye de fazla kilo almayın verilmiyor sonra😒 kilo almaktan kolay ne var🤦🏼‍♀️
43 kilo insan nasıl 10 kilo eksik olması gerek 33 kilo aaa ceset ayol

Büyüyo kocaman oluyo.
Emzirme bitince o şimdi beğenmediğin memeleri arıyorsun ama🤣
Ben kendiminkini aramam emin olun 😂 O derece sevimsizlik. Tatilde şişman amcaların benden büyük memesini görünce ağlardım zavallı annem teselli etcem diye ölürdü 😂😂

Ah inşallah benim de öyle olur Allah nasip ederse, biz de bayram ederiz 😂 Siz de beni anlarsınız o düzlük insanı bitiriyor hep destek tam destek oluyor insan bir ömür 😂
Evet evet anlıyorum malesef. Üniversitede yurtta kaldım, oda arkadaşlarımdan en düz bendim valla, onlar bile dalga geçiyorlardi artik😁

Korkutma gözümü kız 😂 valla herkesten önce annem beni laflarıyla yer yer 🤣 dayımın eşi var, kadın doğum kilolarını veremedi. Görümce olarak bile annem sürekli laf sokuyor 🤣
Malesef canım ben koruyamadim formumu 2dogumdan sonra kaldı kilolar okadar diyet de yaptım anlamadım yani kilolar yapıştı vücuduma kas yaptı yağ yaptı gitmedi bırakmadılar beni 🙈😂🤣:kızgın::KK70::KK70:
Korkutma gözümü kız 😂 valla herkesten önce annem beni laflarıyla yer yer 🤣 dayımın eşi var, kadın doğum kilolarını veremedi. Görümce olarak bile annem sürekli laf sokuyor 🤣

Malesef canım ben koruyamadim formumu 2dogumdan sonra kaldı kilolar okadar diyet de yaptım anlamadım yani kilolar yapıştı vücuduma kas yaptı yağ yaptı gitmedi bırakmadılar beni 🙈😂🤣:kızgın::KK70::KK70:
Ama benim eşim de ince uzun yavrum 😂 ben kilolu kalsam inan annesi gibi dururum yanında. O yüzden benim o kilolarla kalmam demek gerçekten psikolojimin bozulması demek olur 😂

Back
X