Balık etli olmak ?

Balık etli olmayı kim ister ki, balık etli olmak kötü bir şey gibi yorumlar görüyorum. Öncelikle kilolu olmak ve balık etli olmak arasındaki farkı iyi anlamak lazım :) ben zamanında çok zayıf da oldum, inanılmaz kilolara da çıktım ama kesinlikle balık etli olmaya bayılıyorum. Kıyafetler balık etli kadınlarda daha hoş duruyor genel olarak bence tabi. Kıvrımlar vs benim hoşuma gidiyor :) kilo alma meselesine gelince ben de çok orantılı kilo almadım çoğunluk kalçaya gitti ve şansıma iri kalçalar moda oldu tabi abartılı olmayacak şekilde. Chloe ting hourglass challenge deneyebilirsiniz hem kas yaparsınız hem kum saati formunu alırsınız ama bu esnada kesinlikle temiz beslenin fazla fazla protein almaya özen gösterin🙏🏼
Unutmusum
Siz yazmışsınız
Protein agirlikli beslenmek cok cok cok önemli

Sanırım benim de böyle olur, amaan bişi olmaz deyip kola içmeye kalkabilirim gibi geliyor 😂. Bu yaştan sonra tel taktırmak da garip durur mu diye de düşünüyorum arada bir 😅.
Yok ya hiç garip olmaz. Benim taktırdığım yerde büyüklerden de baya bir kişi vardı. Biraz maddiyata bakan bir iş olduğu için uygun zaman denk geldiğinde yaptırıyor insanlar.

Sizin kilonuzda ideal kilo 52 çıkıyor 😅. Ama tabi kilonun dağılımı, yağ-kas oranı fark ediyor. Onları da incelemek lazım.
Ben bıngıl bıngılım ya, kilodan çok nasıl durduğu da önemli. Bir arkadaşım var, boyumuz aynı ve benden daha fazla kilosu var. Bacakları falan kalın ama karnı o kadar şekilli ki sanki spor salonlarından çıkmıyor gibi görüntüsü var. Benim de aksine direkt göbeğim pırtlıyor. Babam da zayıf ama tam doblocu enişte göbeği var :KK53: Genetik biraz.

Bu arada uyuyup uyanmıştım, hamburger varmış yemekte yiyemiyorum konuyu okuduktan sonra 😂 Ben de genelde bir öğün şeklinde yerim ama en zararlısını yerim. Şimdi gidip kaç ay önce aldığım halde paketini açmadığım yulaftan yumurta yapacağım. Avokadom olmadığı için influencer öğünü olmayacak ama napalım 😢

O dedigin imkansiza yakin..
Gobek illa ki cikacak?
Sarkmasa da etlenecek ..
Hic sevmem kiloyu, balik etini de (siz seviyorsunuz saygi duyarim) ama dolgun olmasi gereken yerler de dolgun olmali:KK66:
Mesela popo.
Squat onermiyorum, squat popodan cok bacak kasi yapiyor.
Hip thrust diye aratin nette; ben o harekete bayildim. Direkt kalca ve arka bacak calistiriyor.
Boylelikle popo buyur:KK66:
173 boya 60 kiloyum.
Hamileliklerimi saymiyorim dehset kilolar almistim, normalde max 67 yi gordugumu bilirim.
Gobek oluyordu , kalca yaglaniyordu evet buyuk ama yagli cirkin, albenisi yok. Goren kilolusun demiyordu, sanirim balik etli denilen sey oydu.
Kollar lop lop..
Hedefim 60 di. Su an tam istedigim formdayim.
Egzersizlerime devam ediyorum.
Hip thrust tan olumlu dönüş aldınız mı ? Ne kadar süre yaptınız ? Ben buradaki bir programla squata başlamıştım tam 1. Aydan sonra çevremden dönüş gelmeye başladı kalçana naptın diye gerçekten inanılmaz şekillendi ben sanıyordum ki ben kendimi beğenmişlikten oldu oldu diyorum ama çevreden geri dönüş alınca dedim o kadar belli mi yaw ve kimseye böyle bir programa başladığımı söylememiştin

Balık etli olmayı kim ister ki, balık etli olmak kötü bir şey gibi yorumlar görüyorum. Öncelikle kilolu olmak ve balık etli olmak arasındaki farkı iyi anlamak lazım :) ben zamanında çok zayıf da oldum, inanılmaz kilolara da çıktım ama kesinlikle balık etli olmaya bayılıyorum. Kıyafetler balık etli kadınlarda daha hoş duruyor genel olarak bence tabi. Kıvrımlar vs benim hoşuma gidiyor :) kilo alma meselesine gelince ben de çok orantılı kilo almadım çoğunluk kalçaya gitti ve şansıma iri kalçalar moda oldu tabi abartılı olmayacak şekilde. Chloe ting hourglass challenge deneyebilirsiniz hem kas yaparsınız hem kum saati formunu alırsınız ama bu esnada kesinlikle temiz beslenin fazla fazla protein almaya özen gösterin🙏🏼
Teşekkür ederim

Hip thrust tan olumlu dönüş aldınız mı ? Ne kadar süre yaptınız ? Ben buradaki bir programla squata başlamıştım tam 1. Aydan sonra çevremden dönüş gelmeye başladı kalçana naptın diye gerçekten inanılmaz şekillendi ben sanıyordum ki ben kendimi beğenmişlikten oldu oldu diyorum ama çevreden geri dönüş alınca dedim o kadar belli mi yaw ve kimseye böyle bir programa başladığımı söylememiştin
Hip thrustu sonradan kesfettim diyebilirimm
Gecmise dayali spor hikayem var araya dogumlar girdi ama vucut spora yabanci degildi
3 ay once basladim tekrar egzersize , hip thrust baslayali 2 ay olmustur. Ben kalcadan genetik sansliydim, ananeme cekmisti kalca yapim ancak sporsuz sekilsiz yagli selulitli bir şeydi..
Hip thrust ile kalca kenarlarim daha da yuvarlaklasti ve popo nasil desem cizim gibi hani ters kalp gibi guzel oldu;)
Selulitler , kirisikliklar tamamen gitti diyebilirim.
Squatin yanina hip thrustu mutlaka eklemelisin;)
Ben dizlerimde kireclenme oldugundan squat yaptigim an agri cekiyorum maalesef:(

Hip thrustu sonradan kesfettim diyebilirimm
Gecmise dayali spor hikayem var araya dogumlar girdi ama vucut spora yabanci degildi
3 ay once basladim tekrar egzersize , hip thrust baslayali 2 ay olmustur. Ben kalcadan genetik sansliydim, ananeme cekmisti kalca yapim ancak sporsuz sekilsiz yagli selulitli bir şeydi..
Hip thrust ile kalca kenarlarim daha da yuvarlaklasti ve popo nasil desem cizim gibi hani ters kalp gibi guzel oldu:KK66:
Selulitler , kirisikliklar tamamen gitti diyebilirim.
Squatin yanina hip thrustu mutlaka eklemelisin:KK66:
Ben dizlerimde kireclenme oldugundan squat yaptigim an agri cekiyorum maalesef:KK43:
Ben bildiğin düz tahtaydım tamam abarttım tamam tahta değildim ama böyle kalkık popo yoktu bende . Mutlaka deneyeceğim bunu

Ben bildiğin düz tahtaydım tamam abarttım tamam tahta değildim ama böyle kalkık popo yoktu bende . Mutlaka deneyeceğim bunu
Youtoube da yabanci bir kadin 2 yildir squat yaptigini ama istedigi sonucu alamadigini, 2 ayda hip thrust ile sonuca ulastigini anlatmisti bir videosunda. Ondan cok etkilenmistim. Dene mutlaka. Ama bak kalca buyuten yiyecekler de var sadece sporla olmuyor. Ozellikle fistik ezmesini oneririm , yulaf, yumurta, avakado.. bunlarla ve bol protein ile takviye yap ki sonuc alasin;)

Youtoube da yabanci bir kadin 2 yildir squat yaptigini ama istedigi sonucu alamadigini, 2 ayda hip thrust ile sonuca ulastigini anlatmisti bir videosunda. Ondan cok etkilenmistim. Dene mutlaka. Ama bak kalca buyuten yiyecekler de var sadece sporla olmuyor. Ozellikle fistik ezmesini oneririm , yulaf, yumurta, avakado.. bunlarla ve bol protein ile takviye yap ki sonuc alasin:KK66:
O videoyu atma şansınız var mı bulup , az gaza geleyim

Sagdaki resimde 3 yil squat yapmis hali, soldakinde ise 3 ay hip thrust

Simdiler de moda kim kardaseyin herhalde böyle yaziliyor o moda ...dolgun vucut hatlari her erkegi bastan çıkarır bende severim :confused:
Kum saati vücut senelerden beri ideal kadın vücut tipi olarak gösterildi. Ben 2000’lerin başında Amerika’ya gitmiştim. Özellikle siyahilerde büyük popo saplantı derecesindeydi. Popo kaldırıcı giyiyorlardı.
Sonrasında Kim Kardashian çıktı. Kadın 157 cm boyunda 58 kg bir kadın. Senelerce süregelen uzun, ince, Victoria Secret melegi güzellik kavramını değiştirdi çünkü gerçekti, herkes gibiydi. Ve inanılmaz ticari zeka ile sosyal medyayı da kullanarak çok güçlü bir imparatorluk kurdu. Sonra kendinden 20 yaş küçük kardeşi Kylie Jenner takip etti onu. 165 boyunda 60 kg dolgun vücutu ile yine icon oldu. Kardeşi Kendall Jenner kusursuz fiziğiyle top model iken Kylie çok daha merak edilen bir kadındı.
Kim Kardashian, Kylie Jenner, Beyonce, Jennifer Lopez ve Rihanna başta olmak üzere dolgun kadınların başı çektiği kozmetikten, iç çamaşırına, bikiniden, protein tozlarına kadar çok geniş bir endüstri oluştu.

Eklentiler

• A76020FD-3EFB-4F6C-9D6B-B98447AC34C8.webp
    A76020FD-3EFB-4F6C-9D6B-B98447AC34C8.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 37A6BB85-3D32-4602-BB94-FDCE5A3ED394.webp
    37A6BB85-3D32-4602-BB94-FDCE5A3ED394.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 0FFFAF97-41CB-4D3F-9C35-6CB3B38E95FB.webp
    0FFFAF97-41CB-4D3F-9C35-6CB3B38E95FB.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 56
  • A4292CA9-D41E-4909-8E8A-F0FF7974CC82.webp
    A4292CA9-D41E-4909-8E8A-F0FF7974CC82.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 99FBFE81-1315-4C8A-BB8D-8F03A876E3F7.webp
    99FBFE81-1315-4C8A-BB8D-8F03A876E3F7.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 33902231-E97A-4013-AFDA-5BF52A226450.webp
    33902231-E97A-4013-AFDA-5BF52A226450.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben sana kilolarını vereyim 🤣
Yapma kardes pişman olursun bir süre sonra kilo vermek istersen çok zor oluyor bak
Kıyafetlerin balık etli gösterenlerinden alsana

Yok sen bilmezsin zayıf değilmişim 🤣🤣🤣 öyleysen efsanesin bence
Bence oyleyim ya , dogumdan sonra gobek az daha bingilca ama o kdr kusur kadi kizinda da olur :D balik etlilik biraZ daha vucut hatlariyla alakAli bence. Yuvarlak kivrimlara sahipsen ister istemez oyle duruyorsun. Mesela ben naparsam yapayim minyon duramam, belki atletik durabilirim ama onu da hic denemedim :D

Burada paylaşılan fotoğraflarda siyah bikinili kadının kolları benimkilere göre incecik :KK70:. Bacakları da benden ince. Üzüldüm onlara kolları bacakları kapkalın öğğğk yapanları okurken.
Valla ikisi de benim motivasyon amacli buzdolabima asabilecegim tipler :D bir tik beyazli gibiyim.ama onun karni benden fit :D

Valla ikisi de benim motivasyon amacli buzdolabima asabilecegim tipler :KK70: bir tik beyazli gibiyim.ama onun karni benden fit :KK70:
Ya bence çok seksi ikisi de :D. Erkek arkadaşıma atsam eminim böyle olsan yeter der, daha fazla kilo vermene gerek yok der yani. Göbek olmasa siyahlıya benzerim ben de 😂.

Back
X