Balık etli olmak ?

Ama şöyle birşey var senin boyun kısa olduğu için kemik yapında boyuna göre
Kısa boylu bir kadın 50-55 kilolarda 36 hatta 34 giyebilir
Ama uzun boyluysa işte anca 50 -55 olucak ki ince dursun
Boy uzun olunca kemik yapısı ona göre olur
Yani uzun boylu kadınla kısa boylu kadın aynı beden bile olsa uzun olan daha ince gözükür
Kemikler irileşir boy uzayınca
Olabilir ben zaten zayıf durmuyorum yani 36 olsam bile. Memem de büyük popom da şekilli değil ama büyük :KK53: Konu sahibinin bahsettiği balık etli ben oluyorum sanırım.

Bir anda olmadı. Çünkü 90larda Türkiye’de Sibel Can vardı her yerde 😂 eski dansöz ve şarkı söylerken kocaman kalçalarını kıvırırdı, gözümde canlandı şimdi dansı
Standart Türk kadını boy ortalaması 2020 yılı verilerine göre ise 164 cm de, erkeklerde ise 177 cm.
Biz ırk olarak uzun bir ırk değiliz zaten.
Sibel Can, Hülya Avşar, Türkan Şoray.. hepsi dolgun, kıvrımlı kadınlar.

Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuz 🤔 ya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum 😁
161 boy 55 56 kilolardan hep 36/s giydim kalıbı dar 38 bile giydiğim yok. Üstelik tesettürlüyüm öyle aşırı dar kıyafet de giymem.

Benim kemik yapım ince zayıflayınca küçülüyorum :KK70:

Aşk olsun samantha şuan kalbimi kırdın :KK43:
Ben 1.70 66 kiloyum şuan kocaman bir popom var ama benim yıllardır öyle :KK43:
Ben de öyleyim ahahah 1.68 65 kg kalcam 50 kg iken de dolgundu bi de burda yillarca cabaladik memeler icin simdi onlar da büyük gelio gözüme lambur lumbur. :D ne bilim iyi mi bilmiorum zayiflik daha dinamik bi goruntu kadinsi bi vücut icin acele etmemek lazim zaten yaslaninca geliyor :) diye demiştim uzulme sen iyisindir eminim ki :*

Mesela ben istiyorum işte daha sexi geliyor gözüme moda beni çok ilgilendirmiyor ve bende kilolu durmadıktan sonra tüm vücut eşit balık etli kadınlar zayıf kadınlardan daha sexi bu tamamen kişisel görüşüm
Olmak istediğin kadin fotosu koysana bi anliyim sana zahmet. Baliket deyince sibel can fln gelio benim demode gözümün önüne :))

Bu değişen bişey beden olayı yağ-kas oranıyla bağlantılı. Ben 173 boyundayım hamileliğe kadar 60-62 kg arasında 36 bedendim mesela.
Olabilir ben zaten zayıf durmuyorum yani 36 olsam bile. Memem de büyük popom da şekilli değil ama büyük :KK53: Konu sahibinin bahsettiği balık etli ben oluyorum sanırım.
Evet balık etli dedikleri göğüs ve kalçanın dolgun belinde ince olması işte

Bu değişen bişey beden olayı yağ-kas oranıyla bağlantılı. Ben 173 boyundayım hamileliğe kadar 60-62 kg arasında 36 bedendim mesela.
Evet oda önemli
Ama 170 boyunda 52 kilo bir kadının yağ oranı düşüktür
38 giymesi imkansız
Sıkı da olmasa vücudu yine de olmaz yani

Ben de öyleyim ahahah 1.68 65 kg kalcam 50 kg iken de dolgundu bi de burda yillarca cabaladik memeler icin simdi onlar da büyük gelio gözüme lambur lumbur. :KK70: ne bilim iyi mi bilmiorum zayiflik daha dinamik bi goruntu kadinsi bi vücut icin acele etmemek lazim zaten yaslaninca geliyor :) diye demiştim uzulme sen iyisindir eminim ki :*

Ben aldım ya çok aldım 60 kilo olsam tam da 66 da olunca dana gibiyim skdlsld :D
Ama ben kendimi bildim bileli kalçam ve basenlerim var.
Armut tipliyim ben üstte bir şey memeler 80b, ama aşağısı delirtiyor beni.
Belim ince pantolon alıyorum 38 beden belden tam basenlerden dar, 40 alıyorum belden bol basenlerden tam.
Arası yok.
Ben 58 kiloyu görmüştüm en düşük oda iyi değildi.

60 olsam yeter ya ama olamıyorum jdlkslşd :D

Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuz 🤔 ya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum 😁
Bende 1.72 boya 52 kiloyum ve 38 giyiyorum demekki bizde sorun var😀sanirim bol giymekten kaynakli olabilir.ben ustume oturan seyleri sevmiyorum

Bende yazdım mesajımda. 👍🏻 Çünkü gerçek ve biz gibi. Bende 160 cm 58 kg.um Tabii spor yapmadığım için o kadar sıkı bedenim yok.
Ben şahsen onların başlattığı bu akımı seviyorum.
80’lerde supermodel akımı vardı. Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kate Moss. Dergi kapaklarında hep onlar olurdu.
2000’lerde bir anda yerini dolgun, kıvrımlı kadınlara bıraktılar.

Allah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Bir Heroin chic look modası vardı (Kate Moss'tur bu akımın başlangıcı), ortalık anoreksik mankenlerle kaynıyor, zayıf kalma tüyoları dilden dile dolaşıyordu. Gün boyu tok kalmak için pamuk yutanı mı dersiniz, vücuduna hususi bağırsak tenyası salanı mı dersiniz. Sanırım en hastalıklı zamanını yaşadı o dönem look olarak kadınlar, gerçi şimdi de ekstra büyük popolar, dolgun dudaklar tek tip elmacık kemikleri-burun-çene yapısı derken postmodern bir güzellik anlayışı gelişti ama en azından vücut olumlamalar filan başladı, çeşitli bedenlerde mankenler görebiliyoruz artık bir şekilde.

80ler Süpermodeller yine bir nebze sağlıklıydı, sportif bir hayat sunuluyor, jimnastikçi, hafif kaslı bir yapı ile tasvir ediliyordu.
Ama o 90lar sonu, 2000lerin başı, ergenliğimdi, iyi hatırlarım sıfır beden olmak tek kabuldü, heroin chic diye aratsanız zaten o görüntü çıkar ve görürsünüz ne kadar hastalıklı, ölümcül bir şeyin istendiğini kadınlardan. Vücut yapın o denli zayıf değilse zaten mümkün değil öyle zayıf olduğun an hasta olursun.

İyi ki bitti. İyidir kazan gibi totolar, totolarınızı sevin.
Düz olsa da sevin, üzerine oturuyorsunuz rahatça, daha ne olsun. :)

Son düzenleme:
Bende 1.72 boya 52 kiloyum ve 38 giyiyorum demekki bizde sorun var😀sanirim bol giymekten kaynakli olabilir.ben ustume oturan seyleri sevmiyorum
Aynen ya o kadar çok kişi karşı çıktı ki gidip kıyafetlerime tekrar bakasım geldi 😂 tamam dar giyinmeyi sevmiyorum ama çuval da giymiyorum yani bilemedim 😁

Olmak istediğin kadin fotosu koysana bi anliyim sana zahmet. Baliket deyince sibel can fln gelio benim demode gözümün önüne :))
0CD4C1F7-77D8-4F62-AC6B-591A9B0C9473.webp
A4CDF03C-7522-40D3-AA9D-8C8CDFE17DDC.webp

ben kilo vermeye calisiyorum, spor da yapiyorum,

ancak ilk hemen gogusler kuculuyor bende, zaten kucukler, var olan azicik da gidiyor,
en son ust bacaklar,
alt bacaklari henuz inceltmek mumkun olamadi,

bu kisim genetik bence,
tum vucut kaslarini calistiracak sekilde spor yapiyorum,
zayiflama takiminda belirli bir bolgeye ozel de spor yapanlar var,
ama ne yaparsak yapalim genelde herkesin sorunlu bolgesi en son inceliyor.

sizin de muhtemelen genetikten gelen bir yapiniz vardir, onu degistirmek cok profesyonel olmayi gerektirir.
yine de biraz kilo alinabilir, hemen gobek olusmaz, sizin kilonuzda kas oraniniz dusuktur muhtemelen, biraz daha kaslanabilirsiniz. Ayrica kadinlarda yag oranini cok cok dusurmek saglik acisindan pek de onerilmez, o yuzden asiri zayiflik guzellemelerine cok da kulak asmamak gerekir bence.

arkadasa yazmıssınız ama cevap vermek ıstedım
herkesın kas yag oranı farklıdır demek kı sızın yag oranınız daha fazla
172 boyum var 36 beden gıyınıyorum kılom 62

unnamed.webp

onemlı olan tartıdakı rakam degıl kas oranı yanı

Back
X