• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balık etli olmak ?

O kiloda yağ oranı çok düşüktür ama
52 kilo 171 boya göre çok az
Ne kadar olabilir ki yağ oranı
Üst bedeninden bahsetti heralde
Ben S giyerim mesela bazen de M bile olur büyük durur ama olur yani
ıste bunu bılemeyız 52 kılonun 10 kılosu komple yag olabılır
10 kg kas elım kadar 10 kg yag bidon kadar :)

veya yapısal olarak dolgun olabılır bazıları daha kısa ve enlı kaslara kemıklere dokulara sahıp kımısı daha ınce uzun
55 kg kuzenım benımle aynı bedenı gıyıyor kendıme alırken ona da alıyorum begenecegı seyı ve ona da bana da tam oluyor fızıksel olarak yan yana geldıgımızde asla benzemıyoruz halbukı

Spor yapmadan kilo almaya çalışmamanızı öneririm. Mevcut kilonuzdan resimlerdeki kiloya ulaşmanız selülit ve çatlak oluşumuna da neden olur. Spor kısmen istediğiniz vücut sekline ulaşmanızı sağlar. Ama diyelim ki üstten zayıf alttan geniş basenlere sahipsiniz. Bunu değiştirmek çok çok zor.
Orantısız bir vücuda sahip değilseniz neden olmasın 🤷🏻‍♀️

ıste bunu bılemeyız 52 kılonun 10 kılosu komple yag olabılır
10 kg kas elım kadar 10 kg yag bidon kadar :)

veya yapısal olarak dolgun olabılır bazıları daha kısa ve enlı kaslara kemıklere dokulara sahıp kımısı daha ınce uzun
55 kg kuzenım benımle aynı bedenı gıyıyor kendıme alırken ona da alıyorum begenecegı seyı ve ona da bana da tam oluyor fızıksel olarak yan yana geldıgımızde asla benzemıyoruz halbukı
Hmm olabilir ama ben yine de şaşırdım

Ben yeni bitirdim emzirmeyi. Cok ideal tas gibi memelerim vardi. Ne buyuk ne kucuk ve dik. Su anda hic memnun degilim. Eski haline geri gelir mi diye dusunuyorum ama cok zor sanirim. 😒 sonmus balon gibiler.
Ah ya 😢 Benim memelerim küçük epey ama en azından dik ve diri duruyorlardi. Sarkik halini hayal edemiyorum. Acaba sporla falan düzelmez mi ki

Herkesin zevki farklıdır
Ben karın dümdüz hafif kaslı şekilli kalça seviyorum vücudumu o hale getirdim mesela
Düzenli spor sağlıklı beslenme ile
Eskiden 65 kilolarda balık etliydim
O görüntüyü sevmiyordum
Çok aşırı zayıflık da güzel değil
Ama o karın kası olucak arkadas göbek falan hiç sevmem
55 kilo idealim daha fazlasını istemiyorum
Bu ara gerçi ne bulduysam yiyorum ama almıyorum kilo spor yaptığım için
Kimi balık etli sever kimi fit görünüm
Herkese göre değişen birşey bu

Göbek değil kuzum balık etli olmak genetik mi onu merak ediyorum şöyle güzel bir 8-10 kilo alıp biraz balık etli gezmek istiyorum ama korkuyorum tüm kilo göbeğe gider diye
Dene ve gör😆çevremdekiler benden zayıf ama benden çok göbekleri var..ki benim kilom onlardan daha fazla ama kilo aldım mı her yerimden eşit alıyorum..

Şöyle atayım onun da modası ayrıca yapıldı, heroin chic'ten doğup:

Bir koşul gibiydi thigh gap da bir ara. Çok sağlıksız algılar, diretmeler.
Baya inceledim sizin mesajinizdan sonra 😂 hakkaten seven bir ben değilmişim, epey takıntı yapılmış. Ama anladığım kadarıyla zayiflikla pek ilgisi yokmuş.

Fotoyu ortaya atcaktim ama silerken ban yiyor sana attim 😬😁 zayif olunca daoyle cok ayrik olmuyoi
Aynen canım gördüm mesajını, benim de aşağı yukarı öyle 😁 ama ben bir tık daha açık seviyorum galiba o arayı işte 😁 zamanında çok kore dizisi izledim sanırım, onların bacak aralarından otoban geçiyor 🤣

Balık etli olmak bir vücut yapısı. Sonradan edinilecek bir özellik değil. Boyunuz çok kısa orantılı almayı başarsanız bile 8-10 kilo almanız sizi çok kilolu yüsyuvarlak birşeye dönüştürür. Spor yaparak 3 kilo kadar alabilirsiniz ama fazlası sizi mutsuz edecektir. Sevin kendinizi ya olmadığınız birşeye dönüşmeye çalışmayın ne güzel çıtıpıtı bir kadınsınız

Şöyle atayım onun da modası ayrıca yapıldı, heroin chic'ten doğup:

Bir koşul gibiydi thigh gap da bir ara. Çok sağlıksız algılar, diretmeler.
Ayrık bacak sevmem tabi değmesinde bu ladarda ayrık hoalanmiyorum koreliler mesela çocuk vucudu gibi ama onlarada bayilan var belleri 45 cm oluyordu galiba tabi kendileride minyon genetik birazda

Herion chic yazdim. Bu vucut benimkine oldukca baya baya benziyor. Sadece ust bacaklarim biraz daha kalin. Heroin chic oluyormusum 😁😁
ben lisedeyken falan thigh gap cidden asirii modaydi ben de olsun diye baya ugrasmistim. toparlayici tayt giyince hafif oluyordu sort giyince olmuyordu :D okula hep simsiki tayt veya jean giyip giderdim bacaklarim ayrik dursun diye
:olamaz:

ust bacaklarim genetik olarak kalin, bence de kesinlikle kemik yapisiyla alakali bu durum. yani ust bacagim kemikli benim, ne kadar spor yapsam da, ki haftada 4 gun yapiyorum, imkansiz benim bikiniyle boyle thigh gapimin olmasi. ama hala gorunce ozenmiyorum diyemem yillar da gecse icimde ukte 🙈

ben lisedeyken falan thigh gap cidden asirii modaydi ben de olsun diye baya ugrasmistim. toparlayici tayt giyince hafif oluyordu sort giyince olmuyordu :D okula hep simsiki tayt veya jean giyip giderdim bacaklarim ayrik dursun diye
:olamaz:

ust bacaklarim genetik olarak kalin, bence de kesinlikle kemik yapisiyla alakali bu durum. yani ust bacagim kemikli benim, ne kadar spor yapsam da, ki haftada 4 gun yapiyorum, imkansiz benim bikiniyle boyle thigh gapimin olmasi. ama hala gorunce ozenmiyorum diyemem yillar da gecse icimde ukte 🙈

Ben de spor yapiyorum uzun zamandir ama oyle kocaman bi ayriklik olmadi gerci ben bir yandan spor yapip biyandan aksamlari hamburger, cips pizza, makarnayi ögün yapan insanim. 🙄 O yuzden tam verim alamiyor da olabilirim. 😬 Sana da atayim.

[post: 68644296, member: 1031924"]
Allah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Bir Heroin chic look modası vardı (Kate Moss'tur bu akımın başlangıcı), ortalık anoreksik mankenlerle kaynıyor, zayıf kalma tüyoları dilden dile dolaşıyordu. Gün boyu tok kalmak için pamuk yutanı mı dersiniz, vücuduna hususi bağırsak tenyası salanı mı dersiniz. Sanırım en hastalıklı zamanını yaşadı o dönem look olarak kadınlar, gerçi şimdi de ekstra büyük popolar, dolgun dudaklar tek tip elmacık kemikleri-burun-çene yapısı derken postmodern bir güzellik anlayışı gelişti ama en azından vücut olumlamalar filan başladı, çeşitli bedenlerde mankenler görebiliyoruz artık bir şekilde.

80ler Süpermodeller yine bir nebze sağlıklıydı, sportif bir hayat sunuluyor, jimnastikçi, hafif kaslı bir yapı ile tasvir ediliyordu.
Ama o 90lar sonu, 2000lerin başı, ergenliğimdi, iyi hatırlarım sıfır beden olmak tek kabuldü, heroin chic diye aratsanız zaten o görüntü çıkar ve görürsünüz ne kadar hastalıklı, ölümcül bir şeyin istendiğini kadınlardan. Vücut yapın o denli zayıf değilse zaten mümkün değil öyle zayıf olduğun an hasta olursun.

İyi ki bitti. İyidir kazan gibi totolar, totolarınızı sevin.
Düz olsa da sevin, üzerine oturuyorsunuz rahatça, daha ne olsun. :)
[/QUOTE]

Herion chic yazdim. Bu vucut benimkine oldukca baya baya benziyor. Sadece ust bacaklarim biraz daha kalin. Heroin chic oluyormusum 😁😁
[/QUOTE]
Benim de bu şekilde vücut
buna nasıl anoreksik derler aklım almıyor 😄 zira bacak ve kalçaya biraz çalışıldı mi al sana hafif balık etli başlangıcı

Hanımlar sorum şu balık etli olmak genetik mi yoksa sonradan olunur mu ? Eşit bir şekilde kilo alsam balık etli formuna ulaşır mıyım ? Bu arada 1.50 boy 43 kiloyum ama kilo alırım da sırf göbek olur diye de korkmuyor değilim eğer bu balık etli olmak denilen şey genetikse hiç uğraşmayayım
1,50 boya 43 kilo zayıf.
Ben de aynı boydayım evlendiğimde 39 kiloydum herkesin giyip içini doldurduğu taytlar bende pantolon gibi duruyordu haliyle komik bir görüntü oluyor, epey süre garson boy denilen reyonlardan giyinmek zorunda kaldım hala bile 15-16 yaş grubu kıyafetler oluyor ama çok şükür 27 yılda 10 kilo alabildim, alınca eşit alıyorum, vücudun eşit kilo alması için sporla kilo almanız gerekir sanırım tabii vücut tipinizin de önemi var, vücut yapısı, ne kadar kilo alabileceğiniz, hangi bölgelerin kilo alacağı bence genetik, genetiği babadan mı anneden mi aldınız acaba?
Bir de metabolizmanızın ne kadar çalıştığı faktörü de var, hızlı çalışıyorsa kilo almakta zorlanırsınız, kilo almak için sağlıksız beslenmenizi de tavsiye etmem.

Back
X