Balık etli olmak ?

[post: 68644296, member: 1031924"]
Benim de bu şekilde vücut
buna nasıl anoreksik derler aklım almıyor 😄 zira bacak ve kalçaya biraz çalışıldı mi al sana hafif balık etli başlangıcı
[/QUOTE]

Ben sagliksiz oldugumu dusunmuyorum ya bu vucudu da begeniyorum. Bir sagliksizlik varsa fastfood tuketimim var o da zayiflikla alakali degil. 😬

Annem beni doktora goturuyordu zorla niye zayifim diye. 😁 Doktorlarin cevabi hiç degismiyordu tabi "normal" diyorlardi.
Zorla abuk sabuk açlık diyetlerine girip zayiflamak başka yapisal olarak hep zayif olmuş olmak başka ben cocukluktan beri ayniyim hiç kilolu olmadim ki 🙄

Alintiyi bi kere bozdum devam ediyorum cok sinir oldum. 😒

Ayrık bacak sevmem tabi değmesinde bu ladarda ayrık hoalanmiyorum koreliler mesela çocuk vucudu gibi ama onlarada bayilan var belleri 45 cm oluyordu galiba tabi kendileride minyon genetik birazda

Elbette, ne kadar zayıflasam da olmaz, bir koreli kadınına göre kazulet boyum ve Orta Doğulu genlerimle belim-kalçam ne kadar incelebilir, ne kadar thigh gapım olabilir ki? Ya da zenci poposu, ne kadar uğraşırsam uğraşayım squatla, tam olarak bir zencininki gibi nasıl olsun estetik müdahalesiz?

O heroin chic modası da imkansızı istiyordu kadınlardan (Nadir o kadar zayıf yapılı kadın çıkıyor, sağlıklı kalıyor), şimdinin kocaman popo büyük dik meme, ultra ince belli güzellik anlayışı da bir o kadar imkansız, estetik müdahale olmadan nasıl?

Herkes kendi sağlığı neye elveriyorsa, nasıl sağlıklı kalıyorsa öyle takılsın. :)
Benim yağ oranım fazla, onu kontrole alsam tamam daha ne yapayım. Baldırlarımı seviyorum dolu dolu, pin up girl Hilda çizimi gibi hissediyorum kendimi ajsjsj

Son düzenleme:
ben lisedeyken falan thigh gap cidden asirii modaydi ben de olsun diye baya ugrasmistim. toparlayici tayt giyince hafif oluyordu sort giyince olmuyordu :D okula hep simsiki tayt veya jean giyip giderdim bacaklarim ayrik dursun diye
:olamaz:

ust bacaklarim genetik olarak kalin, bence de kesinlikle kemik yapisiyla alakali bu durum. yani ust bacagim kemikli benim, ne kadar spor yapsam da, ki haftada 4 gun yapiyorum, imkansiz benim bikiniyle boyle thigh gapimin olmasi. ama hala gorunce ozenmiyorum diyemem yillar da gecse icimde ukte 🙈
Benim anatomik yapimdan dolayi var. Ergenlikte cok zayiftim cok belirgindi, nasil kapatacagim diye dusunurdum hep. Pantolon almak cok zordu. Simdi o kadar degil ama yine de var. O zamanlar tayt giyemezdim, yeni yeni basladim tayt giymeye ama giydigimde de hep acaba cok mu belirgin diye dusunuyorum. Hala kompleks yapiyorum. Moda olduguna inanamamistim. 😄

Muhtemelen kilo alsan bile
başkalarında hemen belli olan bizde anca 5 kg sonrası belli oluyor...birde zayıflığı da zaten bizimkiler taşıyabilir dediğin gibi,ölümcül diyete giren şak diye kiloyu atanda tabiki sağlıksız duracak
yapı o değil ki kaldıramaz yani...ünlülerde görüyorum allah affetsin tarzında duruyor çoğu ...niye? Bundan işte🤷‍♀️ CiRiLLA CiRiLLA

Muhtemelen kilo alsan bile
başkalarında hemen belli olan bizde anca 5 kg sonrası belli oluyor...birde zayıflığı da zaten bizimkiler taşıyabilir dediğin gibi,ölümcül diyete giren şak diye kiloyu atanda tabiki sağlıksız duracak
yapı o değil ki kaldıramaz yani...ünlülerde görüyorum allah affetsin tarzında duruyor çoğu ...niye? Bundan işte🤷‍♀️ CiRiLLA CiRiLLA

Evet her vucudun bir kilosu var ve herkeste ayni goruntuyu vermiyor+ saglik sikintisi getirebiliyor.

Evet. İştahsizsan kolay gelsin 😞 Zira zor oluyor iştah olmayinca. Ben eskiden daha biraz daha zayiftim. Sagliksiz fastfood vs yiyorum ama az yiyince onlar bile kilo aldirmiyor. 😁
Istahsiz değilim ama üşeniyorsam yemem 😁 yani yemezdim artık öyle değil tabi yapmıyorum artık şöyle seyler 🤣 abur cubur bana da yapmaz kilo keza gece yemek en büyük aktivitem banamisin demezdi
Ben b12 nin çok faydasini gördüm ya yediklerimi depoluyor 😁

Benim anatomik yapimdan dolayi var. Ergenlikte cok zayiftim cok belirgindi, nasil kapatacagim diye dusunurdum hep. Pantolon almak cok zordu. Simdi o kadar degil ama yine de var. O zamanlar tayt giyemezdim, yeni yeni basladim tayt giymeye ama giydigimde de hep acaba cok mu belirgin diye dusunuyorum. Hala kompleks yapiyorum. Moda olduguna inanamamistim. 😄
cok modaydi ya boyle tayt giyip aynadan selfie yapmak o bacaktaki ayrikligi gostererek :D ben zorlaya zorlaya toparlayici taytla biraz bosluk oluyor diye seviniyordum off ergenlik :olamaz:

Gözünü sevem senin vücut de çok iyi 🤦‍♀️
Sana zayif iy uy diyen varsa kıskancın dik alası backlarin tam istediğim gibi 😍 CiRiLLA CiRiLLA
ay buna ben de imzami atayim. masallah CiRiLLA CiRiLLA 🧿🧿🧿

dedim ya ben artik daha thicky sayildigim icin hiii yok ya thigh gap istemem falan diyorum ama boyle olmak isterdim :D tam ayarinda bence.

cok modaydi ya boyle tayt giyip aynadan selfie yapmak o bacaktaki ayrikligi gostererek :D ben zorlaya zorlaya toparlayici taytla biraz bosluk oluyor diye seviniyordum off ergenlik :olamaz:
Ben de nasil saklayacagim diye dusunuyordum 🤣 moda olmadan bi 10 yil once ergendim, kacirdim modayi.

Mesela ben istiyorum işte daha sexi geliyor gözüme moda beni çok ilgilendirmiyor ve bende kilolu durmadıktan sonra tüm vücut eşit balık etli kadınlar zayıf kadınlardan daha sexi bu tamamen kişisel görüşüm
Dünya capinda yapilan bir arastirmada ,sizin de bahsettiginiz gibi balik etli kadinlarin cok daha cekici oldugu sonucu cikmis evet.Bi yerde okumustum.Ama su var ki ,balik etli kadinlarin hepsi armut tipli.Yani bel ince,göbek yok ,kilolari belden asagi daha cok toplanan tipler.Siz zaten zayif da olsaniz kendi tipinizi bilirsiniz.Elma mi,armut mu vs.Bel kalca orani 0.7 civari olan kadinlar o sizin dediginiz.Ne kadar kilo alsalar da bel ve kalca oranlari degismiyor.Yani kıvrımlı,yuvarlak hatlari hep mevcut ,kilo da verseler ,alsalar da.Bel kalca oraninizi bi hesaplayin önce ,sonuca göre hareket edin derim ben.Sizin de dediginiz gibi alacaginiz kilolar göbege gidebilir.

1,50 boya 43 kilo zayıf.
Ben de aynı boydayım evlendiğimde 39 kiloydum herkesin giyip içini doldurduğu taytlar bende pantolon gibi duruyordu haliyle komik bir görüntü oluyor, epey süre garson boy denilen reyonlardan giyinmek zorunda kaldım hala bile 15-16 yaş grubu kıyafetler oluyor ama çok şükür 27 yılda 10 kilo alabildim, alınca eşit alıyorum, vücudun eşit kilo alması için sporla kilo almanız gerekir sanırım tabii vücut tipinizin de önemi var, vücut yapısı, ne kadar kilo alabileceğiniz, hangi bölgelerin kilo alacağı bence genetik, genetiği babadan mı anneden mi aldınız acaba?
Bir de metabolizmanızın ne kadar çalıştığı faktörü de var, hızlı çalışıyorsa kilo almakta zorlanırsınız, kilo almak için sağlıksız beslenmenizi de tavsiye etmem.
Teşekkür ederim mune cevabın için ve ben eşit alamıyorum sırf göbeğe gidiyor mesela kol yüz alamıyorum ☹️

Back
X