- Konu Sahibi ImTheDevil
Hanımlar yoğunluktan çok yazamadım ama her birinizin yazdığını okudum teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetikle alakası pek yok bildiğim kadarıyla ama şöyle bi durum var atıyorum bacakları kalın bi genden gelirsen bacaklarını istediğin kadar çalıştır çok incelmez. Kilon gayet iyi takılma benceHanımlar sorum şu balık etli olmak genetik mi yoksa sonradan olunur mu ? Eşit bir şekilde kilo alsam balık etli formuna ulaşır mıyım ? Bu arada 1.50 boy 43 kiloyum ama kilo alırım da sırf göbek olur diye de korkmuyor değilim eğer bu balık etli olmak denilen şey genetikse hiç uğraşmayayım
Vücudunuz elma tipi dediklerinden mi? Genelde elma tipine sahiplerde karın ve sırt bölgesinde yağlanma ve kilo oluyor.Teşekkür ederim mune cevabın için ve ben eşit alamıyorum sırf göbeğe gidiyor mesela kol yüz alamıyorum![]()
İşte mune sen bensin inan ben kahvaltıyı ciğer dürümle yapan insanım hayatımda hiç öyle yediğime dikkat ettiğim bir dönem hatırlamıyorum zaman zaman kilo alırım ama ben kilom var ya dediğimde millet ne diyon ya der gibi bakar benim göbek dediğim şey misal ayva göbeği gibi ama şu var çok hareketliyim hiperaktif bir insanım oturduğum yerde bile yarım saat aynı şekilde oturamam öyle diyim spor falan yaparım enerjimi atamıyorum çünkü bende bu pandemide bir dönem 49 kiloyu net tartıda gördüm ama kimse anlamadı çünkü yüzümde kolumda en ufak kilo yok varsa yoksa göbek o da normal kabul edilebilecek bir göbek öyle diyimVücudunuz elma tipi dediklerinden mi? Genelde elma tipine sahiplerde karın ve sırt bölgesinde yağlanma ve kilo oluyor.
Her vücut tipine göre beslenme ve spor tavsiyeleri var, hangi vücut yapısına sahipseniz ona göre bir program belirleyin kendinize.
Kilo alabilir misiniz bilmiyorum çünkü dediğim gibi genetik yatkınlık, metabolizma gibi şeylerde etken oluyor bence.
Hayatım boyunca hiç diyet yapmadım, şekerden undan feragat edeyim demedim, kaşık kaşık nutella yiyip makarnayı bile ekmekle gömerim ama bir seferde 4-5 kilo birden aldığımı dahi hatırlamıyorum, abartılı kilo aldığım tek dönem hamilelikti, 20 kilo aldım ama 1 ay kadar sonra 42 kiloya düştüm.
Pandemi yüzünden en hareketsiz dönemimi yaşıyorum, ki 2 yılda alabildiğim en fazla 2 kiloyu geçmez, 47-49 kilo bandında gidip geliyorum, ki bana kalırsa bunun sebebi babadan aldığım genler ve metabolizmam.
Aşkooooom teşekkür ederim
normalde kısa boylu kadınlara ben de zayıflığı daha çok yakıştırıyorum ama bazılarına da kıvrım gerçekten çok yakışıyor,baksana canım. senin boyuna yakın olanları seçmeye çalıştımImTheDevil
Kourtney Kardashian 1.52 Boyunda
Eki Görüntüle 2877965
Nicole Polizzi 1.42 Boyunda
Eki Görüntüle 2877966
Shakira 1.50 Boyunda
Eki Görüntüle 2877968
Arattim ve gordugumAllah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Bir Heroin chic look modası vardı (Kate Moss'tur bu akımın başlangıcı), ortalık anoreksik mankenlerle kaynıyor, zayıf kalma tüyoları dilden dile dolaşıyordu. Gün boyu tok kalmak için pamuk yutanı mı dersiniz, vücuduna hususi bağırsak tenyası salanı mı dersiniz. Sanırım en hastalıklı zamanını yaşadı o dönem look olarak kadınlar, gerçi şimdi de ekstra büyük popolar, dolgun dudaklar tek tip elmacık kemikleri-burun-çene yapısı derken postmodern bir güzellik anlayışı gelişti ama en azından vücut olumlamalar filan başladı, çeşitli bedenlerde mankenler görebiliyoruz artık bir şekilde.
80ler Süpermodeller yine bir nebze sağlıklıydı, sportif bir hayat sunuluyor, jimnastikçi, hafif kaslı bir yapı ile tasvir ediliyordu.
Ama o 90lar sonu, 2000lerin başı, ergenliğimdi, iyi hatırlarım sıfır beden olmak tek kabuldü, heroin chic diye aratsanız zaten o görüntü çıkar ve görürsünüz ne kadar hastalıklı, ölümcül bir şeyin istendiğini kadınlardan. Vücut yapın o denli zayıf değilse zaten mümkün değil öyle zayıf olduğun an hasta olursun.
İyi ki bitti. İyidir kazan gibi totolar, totolarınızı sevin.
Düz olsa da sevin, üzerine oturuyorsunuz rahatça, daha ne olsun. :)
Kadının bütün kaburgaları sayılıyor resmenArattim ve gordugum
Kusunç bir gorunum..
Zombi gibi..
Hakkaten bu mu guzellik ? Eki Görüntüle 2878002
Saga donemez sola donemez , oturamaz, sevisemez.. kemikler hep aci verir.. bu guzellik degil, bu yasamak hic degil...Kadının bütün kaburgaları sayılıyor resmen
Dimi canı yanarSaga donemez sola donemez , oturamaz, sevisemez.. kemikler hep aci verir.. bu guzellik degil, bu yasamak hic degil...
Korkunç, yazıkArattim ve gordugum
Kusunç bir gorunum..
Zombi gibi..
Hakkaten bu mu guzellik ? Eki Görüntüle 2878002
Durusunu seviyorum. Beden algisini bu kadar degistiren sistemi de kiniyorum.Bende 74 kiloyum ama şişman değilim![]()
Al vallaVer alırımya sadece kıyafette istemiyorum kendi vücudum balık et olsun istiyorum
En yakın zamanda bakacağım bu diziyeWho killed Sara? dizisini izlediniz mi?
Ordaki Sofia ♡ Ben
Öyle olacaksa butun kadinlar baliketli olsun bence
Ama genelde baliketliyim diyenler bariz sisman oluyor.