Yapmazsalar onlar icin iyi olur cunku asla icimdekini soylemeden duramiyorum kimsenin de kalbimi kirmak istemiyorum her ne kadar onlar kirsada. Cok tesekkur ederim beni anladigin icin..
rica ederiminsanın damarına basar gibi konuşmalardan hiç hoşlanmam..bazen kendi bildiğimiz şeyi başkasından duymak hiç hoşuma gitmez ama özgüven eksikliğinden değil üzüldüğümüz için bence.mesela kilolu olduğunu bilirsin ama birisi sana ne kadar kilolusun dese daha çok üzülürsün böyle bişey.açık açık söyle bidaha bu konuyu açarlarsa.ben ciddi üzülüyorum sizi uyarıyorum yapmayın de canım
Mrb kizlar.
Ben birkac yil once bir deneme sinavina giricektim ama bazen unutkanlik oluyo bende o gun sinava girmeyi unutmusum. Ustunden kac yil gecti hala bahsediyolar. Az once sofrada abim dalga gecti iste allahtan girmedin girsen ne sonuclar cikarip kazanirdin falan dedi dalga gecerek. yengem de bu kiz bu sene universite sinavina girip kazansa bile okula gitmeyi unutur cunku balik hafizali dedi. Bende acaip bozuldum size bisey demicem dedim baktim abim ustume geliyo bende bagirdim bana hakaret etmeye hakki var mi diye yengemde kendini savunmaya kalkti balik hafiza demek kotu bisey mi diye ufak tartistik .
Abartiyo muyum sizce normalde arada laf sokmalari olmasa anlasiriz ama simdi bu lafini eziklemek icin soyledi diye dusunuyorum haksiz miyim ?
Yazdiklarinin altina imzami atiyorum :)
ben sanki unutkan oldugumu bilmiyo muyum niye kucumseyerek soyluyup duruyosunuz ben cevabimi verince dil pabuc gibi saygisiz oluyorum halbuki saygisizca bisey de soylemedim bugune kadar ciddi ciddi tepkimi koydum insallah aynisini yapmazlar .
Bencede hic buyutulecek bisey degilmis
sen unuttugun sinava unuttugunu anladiginda cok tepki gosterdin sanirim
dikkat cekmis olmali
yoksa bende unutugum cok onemli sinavim olmustu
bu balik hafizali oldugumu gostermiyor
aksine cok fazla konsantre oldugumu gosteriyor
dolayisiyla digerini unutmus oluyosun :)
cocugunu arabada unutan var oluyo yani bazen
kendime benzettim senibende senin gibiyim.haksızlığa uğradığımda asla tahammül edemem.kendini savunmak saygısızlık değilki.acıların çocuğu gibi benle alay edecekler bende susacağım hee yok öyle yağma sen saygı sevgi çerçevesinde uyarını yap tatlım.onlarda olgunsa hoşlanmadığın şeyi inadına yapmazlar
Mrb kizlar.
Ben birkac yil once bir deneme sinavina giricektim ama bazen unutkanlik oluyo bende o gun sinava girmeyi unutmusum. Ustunden kac yil gecti hala bahsediyolar. Az once sofrada abim dalga gecti iste allahtan girmedin girsen ne sonuclar cikarip kazanirdin falan dedi dalga gecerek. yengem de bu kiz bu sene universite sinavina girip kazansa bile okula gitmeyi unutur cunku balik hafizali dedi. Bende acaip bozuldum size bisey demicem dedim baktim abim ustume geliyo bende bagirdim bana hakaret etmeye hakki var mi diye yengemde kendini savunmaya kalkti balik hafiza demek kotu bisey mi diye ufak tartistik .
Abartiyo muyum sizce normalde arada laf sokmalari olmasa anlasiriz ama simdi bu lafini eziklemek icin soyledi diye dusunuyorum haksiz miyim ?
şu balık hafızam senin benim yengem oldugunuda unuttursa keşke diyin bi daha bilmiş bilmiş konuşursa
Mrb kizlar.
abinizin ettigi yengenizinkinden daha buyuk hakaret. kiziyorsaniz ona da kizacaksiniz . ama patlayinca abinize dert yanip yengenize yuklenmissiniz. bence gorumcelik yapiyorsunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
büyütmüşsün
malesef bende birçok şeyi unuturum özellikle aradığım şeyleri bulmak konusunda cok sıkıntı yaşıyuorum
eşim hamileliğim boyunca
askım şimdi içim rahat ama doğumdan sonrası için korkuyorum
acaba çocucuğumuzu kaybedermisin
demişti
ti ye al geç
samimi bulmuş dalga geçmiş. bizim sülale yıllarca annemin güneş doğumuna "aya bakın kıpkırmızı" demesiyle dalga geçti.
Insan samimii buldugu insani uzmemeye calisir dalga gecmeye degil .
Üzülüyorsanız uyarın abinizi, yengeniz de uyarıyı görünce devam ettirmez. Önce dalga geçen o iken yengenize neden yüklenmişsiniz orasını anlamadım.
bana da boyumun kısalığıyla ilgili espri yapıyorlar, dalga geçiyorlar takmıyorum.
siz fazla alıngansınız bence
vallejo canım boşver
abin unutkan olmana takılmış. .
Bende çok unutkanım napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?