Balık hafızama yardım

Hanımlar merhaba..Benim için dert olan bir sorunum var...ben geçmişteki Özel günleri çocukluğumu lise yıllarımı arkadaşlarımı hatırlayamıyorum yaşım 24...babam 1.sınıf öğretmeninin ismini bile hala unutmazken ben çoğu öğretmen arkadaş olayı hatırlamıyorum ...sevgilimle ilk hangi filme gttik ne yedik ne zaman öpüştük üzerimizde ne vardı Bunlar bile Yok hafızamda çok unuttuğum için telefonuma kaydediyordum telimi sıfırlayınca silindi geçen hafta ...sürekli Doğum gününü unutuyorum sevgilimin (sözlümün) yakın arkadaşlarımın ailemin... sevgilim ise çok önem veriyordu böyle seylere ama senin için Bunlar önemli değil nasıl kızsın anlamıyorum diyo ...arada işte 100.ayımız 3.yılımız Yok şunumuz yok bunumuz kutlu olsun diyo gerçekten utanıyorum ...bunun nedeni çaresi bunu yaşayan var mı
öncelikle bir doktora gitmeni tavsiye ederim

Keşke bende unutabilsem. :kızgın::mad: Okul hayatımda 4 sınıf değiştirdim hangi sınıfa girdiysem öğrencilerin öğretmenlerin didik soyadlarına kadar hala aklımda. Birşeyi 3 saniyelik bile göreyim görsel olarak yine unutamıyorum kazınıyor beynime.
Siz bi' b12 değerlerinize baktırın sağlık testinden geçin. Annem b12 hapı kullanıyor gayet memnun.

Hanımlar merhaba..Benim için dert olan bir sorunum var...ben geçmişteki Özel günleri çocukluğumu lise yıllarımı arkadaşlarımı hatırlayamıyorum yaşım 24...babam 1.sınıf öğretmeninin ismini bile hala unutmazken ben çoğu öğretmen arkadaş olayı hatırlamıyorum ...sevgilimle ilk hangi filme gttik ne yedik ne zaman öpüştük üzerimizde ne vardı Bunlar bile Yok hafızamda çok unuttuğum için telefonuma kaydediyordum telimi sıfırlayınca silindi geçen hafta ...sürekli Doğum gününü unutuyorum sevgilimin (sözlümün) yakın arkadaşlarımın ailemin... sevgilim ise çok önem veriyordu böyle seylere ama senin için Bunlar önemli değil nasıl kızsın anlamıyorum diyo ...arada işte 100.ayımız 3.yılımız Yok şunumuz yok bunumuz kutlu olsun diyo gerçekten utanıyorum ...bunun nedeni çaresi bunu yaşayan var mı
B12 vitamin alin. Mutlaka bir doktora gidin. Unutkanlik icin ilaclar var.

ben de böyleyim
kaç yıllık ilişkiniz diyorlar mesela
2.5 bazen 3 diyorum ama halbuki tam bilmiyorum hatırlamıyorumki başladığımız ayı günü filan
sevmediğimden mi alakası yok ama hafızada yer etmiyor işte
Sevgilim banada önem versen böyle seyleri unutmazsın diyo bende aynıyım ya

Sevgilim banada önem versen böyle seyleri unutmazsın diyo bende aynıyım ya
Olut mu ama önemle hiç alakası yok sen de biliyorsun nasıl ispatlanırki acaba karşı tarafa
Aslında diğer başkalarıyka ilgili unuttuklarından çıkarması lazım mesela tanıştığın insanları filan geçen seneki sınıf arkadaşlarını vs unutuyorsundur onlardan çıkarması lazım.Ne kadar benziyormışuz bu hafıza konusunda bu arada ciddn :D

Olut mu ama önemle hiç alakası yok sen de biliyorsun nasıl ispatlanırki acaba karşı tarafa
Aslında diğer başkalarıyka ilgili unuttuklarından çıkarması lazım mesela tanıştığın insanları filan geçen seneki sınıf arkadaşlarını vs unutuyorsundur onlardan çıkarması lazım.Ne kadar benziyormışuz bu hafıza konusunda bu arada ciddn :KK70:
Yalnız değilim ☺️

Back
X