Merhabalar. Benim gibi çok hamile vardır umarım.Ben hiç balık yiyemiyorum. Doktorum da 6. ayda hatırlat sana balık yağı yazayım dedi.
Şu an 25. haftamdayım. Balık yağı kullanma zamanım geldi.
Merak ettiğim şudur ki: Bu balık yağı kapsulü mide bulantısı yapar mı? Hızlı kilo aldırır mı? İştah açar mı?
ben 14. haftamdan itibaren balik yagi yani Omega 3 kullaniyorum, o dedigin seylerden hicbiri basima gelmedi midem bulanmadi hizli kilo almadim balik yagi yüzünden. kisaca biz sevdik balik yagini :)
ben 14. haftamdan itibaren balik yagi yani Omega 3 kullaniyorum, o dedigin seylerden hicbiri basima gelmedi midem bulanmadi hizli kilo almadim balik yagi yüzünden. kisaca biz sevdik balik yagini :)
İştahsızlık yapması sorun olmaz da ya çok iştahım açılırsa :CüvCüv:
Zaten göbişim çıktı oldukça, bir de çok acıkıyorum.Balık yağı da iyice acıktırırsa diye korktum açıkçası :kedi:
bende 3 aylık hamileyim.. marincap diye bir balık hapı kullanıyorum. günde 2 kere sabah ve akşam olmak üzere... ama aldığım eczane bana tok karnına içersen iştah açmaz dedi.. bende sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatarken içiyorum... gerçektende iştahım açılmadı.. guclubacismile
İştahsızlık yapması sorun olmaz da ya çok iştahım açılırsa :CüvCüv:
Zaten göbişim çıktı oldukça, bir de çok acıkıyorum.Balık yağı da iyice acıktırırsa diye korktum açıkçası :kedi: