Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım bende balıkesieliyim kepsuttan.öyle işteeee

ben ç.kaleliyim ama her yıl istanbuldan ç.kaleye giderken balıkesirden geçiyorum olurmu acaba:Roflol: :Roflol: :dance:

lusya ben bandırmalıyım.şahsen izmirde oturuyorum ama ailem bandırmada.ayda bir geliyorum oralara.ayrıca kızkardeşimde balıkesirde okudu .iyi bilirim balıkesiri.çok tanıdıklarım var orda.acaba sen neresinde oturuyosun lusya belkide ahbap çıkarız..

slm lusya bende Balıkesir'liyim.Mesajların hepsini okudumda Susurluklu yok sanırım aramızda ben Susurluk'luyum ama Antalya'ya evlendim 3 yıldır burda yaşıyorum 2-3 ayda bir de memleketime geliyorum gezmeye.Öpüyorum herkesi.

lusyam geldim bende aslen balikesirliyim ama yurt disinda yasiyorum

selam hemşolarımmm
nasılsınızzz????

mrb hemserilerim....bende balikesirliyim ama almanya da yasiyorum.
yazin altinolukta geciriyoruz tatilimizi.

selam hemşerilerim.ben de balıkesirliyim.hatta akçaylıyım. şu an istanbuldayım ve memleketimi çok ösledim :a015:

hemşerim balıkesirin neresinden? ben edremit'tenim

akçaylı mısın ceyda? çok yakınmışız
ist da okuyomusun?

başak edremit te ne taraftasın?

slm baak edremit te ne taraftasın?

evet ekim akçaylıyım.ailem orada oturuyor.ben evlendim.eşim burada.onun için istanbuldayız.edremitin içinde misin?

akçaydanım

bende istanbuldan buraya evlendim:)
siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum ceysu hatalarım olursa özür

yaaaa.çok SIKICI oluyor kışın oralar.gerçi buralar da öyle ama. orası sayfiye olduğu için pek fazla sosyal hayat yok.inşallah seversin edremiti.ben ailemi çok özlüyorum.tek derdim bu. :teselli:

benim 14.yılım eh alıştım da aramıyorum artık ist u bi annemler ist da onları özlüyorum. onlarda yazın tatile geliyorlar zaten

sevgili hemşerilerim hepinize slm ınsallah hepınız ıyısınızdır aksam aksam canım sıkıldı ben bıtlıste oturuyorum ıs geregı ve coooook sıkıldım oraya gelmek ıstıyorum offffffffff offfffffffff

mrblar ben konyalıyım ama balıkesir dursunbeyde yaşıyorum,yokmu dursunbeyden kimseeee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…