Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm bugün hava harika yaz günü gibi.... biraz deniz sefası yaptım bugün:)

ssudecim ibisler diye bir züccaciyeci var yaninda orasida merkez sayilir:1yes2:

biliyorum oratı dediğin gibi çarşı içi.kendisinemi ait yoksa orda eleman olarakmı çalışıyodu.canım bende nisanın 27 yada 28 inde balıkesire gidicem .

merhaba eylül naz icindenmisin yoksa kenarlardan mi benim gibi ben bandirmaliyim daaa:1yes2:

ssudecim eleman olarak calisiyor ben ahustosta gelicem belki gene o zaman gelirsin:teselli:

eylül nazcim ilk merhabada yazismak yasakmis bende yeni ögrendim bandirmanin icindenim pasabayirda oturuyor annemler:1yes2:

anladım .gidince bir ay kalcam annemlerde.sonra temmuz yada ağustosta gidebilirim.çünkü her ay gibi balıkesire gidiyorum.balıkesirde sadece kardeşinmi var arkadaşım.:dance:

merhaba eylül merkezdemi oturuyosun.

oglan kardesim var evli, bir de yigenim tasindi. yigenimin yaninda annanem ve teyzem kaliyorlar arasira da bandirmaya gidiyorlar seninkiler nerede oturuyorlar.:sm_confused:

merhaba eylül merkezdemi oturuyosun.

merhaba canım
ben bandırmada oturuyorum.
sen blk merkezde herhalde
görüşürüz

eylül nazcim ilk merhabada yazismak yasakmis bende yeni ögrendim bandirmanin icindenim pasabayirda oturuyor annemler:1yes2:

merhaba canım
ben de Bandırmadanım
görüşürüz

eeee hadiyin ama
balıkesirli arkadaşlar nerdesiniz.
ben geldim kimse yok.
kimse yok mu?
:çok üzgünüm:

evet ben merkezdeyim canım.

annemler 52 evler tarafındaoturuyor.

merhaba balıkesir merkezden sizler nerdensininiz.

kizlar günaydin 2 gündür yoktum evdekilerden ancak bana firsat gecti kizlar biz dün kk li kizlarla bulustuk cok güzel bir gün gecirdik ihsalllah sizlerlede bulusur görüsürüz :):teytey: :dance: :dance: :dance:

kizlar nerelerdesiniz

:çiçek: :çiçek: :çiçek: kizlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyor özledim sizleri

ben bandırmalıyım burdayım cok ösledim yaaa

bende bandırmalıyım kızlar burda ewliyim ama sık gidiom bende ya cok öslüom ben sizde öylemi

bandirmanin neresindensin hele ben nasil özledim anlatamam:teselli: o deniz kokusunu sen yakinsin gidersin ama bana kaldi 3 aycikkkkkkkk:içelim:

valla iyiki de bandirmali dehilsin herseyi biliyorsun, hele o dalgakiranda kisin gezmek var yaaaharika kizlar

mehseradacim bende bandirmaliyim:1yes2: bende cok özledim:teselli: kizlar nezamanlari orda olucaksiniz benide bekleyin:teselli:

slm beyaa cılar bende gönen deyim, yanıbaşınızda :)

ben denizdeee, aslen bigalıyım, şahsen gönenliyim,altınolukta halamlar,edremitte dayımlar,ayvalıkta teyzemler çanakkale de amcamlar oturuyor , balıkesirde bandırmada da bi sürüüü arkadaşlarımız var , ay sarmış bizim bu sülale bu diyarı :) :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…