Balıkesirde polikistikover konusunda deneyimli kadın doğumcu

geçmişolsun arkadaslar nur topu gibi 3 cm lik kisttim olusmus dun sevgı hastanesı nurettın beye gıttım cok ilgili bir doktor tavsıye ederım.prolaktınımde 700 lerde cıktı bırde ustüne Rahim filmi cekildim psıkolojım altust oldu uzun bır sure tedavıyı bırakıyorum su an bır gebelık olsada kaldıracak bır psıkolojıde degılım.doktor dogum kontrol hapı ve gene prolaktın ıcın hormon ılacı verdı ıcmeyecegım ılaclardan nefret ettım artık.rahım fılmı cekılecek arkadaslar varsa anestezı olmalarını tavsıye ederım ben anestesısız oldum berbat sancılı bırsey acıdan neredeyse bayılıyordum doktora en son bırakın ıstemıyorum dıye bagırmısm. burda tanıdıgım kımse olmadıgı ıcın yalnız gıtmıstım cok kötü oldum dusundukce o acıyı hala aglıyorum... kendıme gelemedım .....

benim de adetim oldu dün malesef 2 gün gecikince ben de ümitlenmiştim çok üzüldüm... yarın askesir hastaneden randevu alıp ordaki doktora gitmeyi düşünüyorum şimdi de bakalım o ne diyecek... bi arkadaşım önermişti ordaki bi doktoru, duyduğumuzu deniyoruz ALLAHım bu nasıl b çaresizliktir sen yardımcımız ol inş!

Merhaba arkadaşlarım bende Nurettin Serinkan ı tavsiye edicem.Çok ilgili bir doktormuş.Arkadaşımın Doktor tanıdığı var; sevgi hastanesinde çalışıyor kendininde bi çok doktor arkadaşınında ona gittiğini söyledi ve şiddetle tavsiye etti.Kendiside ona gidiyormuş sık eleyip ince dokuyormuş diğerleri gibi ilacı yazıp yollamıyormuş.(Arkadaş sormuş ilaç yazıp yolluyomu diye oradan bu cevabı almış)Benin gönlüm yattı bebiş düşündüğümüzde hemen ona gidicem

valla ben de nurettın beyin oyle oldugunu dusunuyordum ama dun balıkesır tıpta ertan beye gittim..nurettın bey sagolasun kıbar bı doktor ama malesef rahım fılmımı yanlıs gunde cekmiş adet bıttıkten 1-2 gun sonra cekılen rahım fılmını nurettın bey benım adetımın 5.gunu kanamam varken (ve bunu soylememe ragmen) cekti .bu yuzden buyuk bır enfeksıyon rıskı atlatmısım.ertan bey, nurettın beye cok sasırdı boyle bırrıskı nasıl göze alır dıye... rahim filmi yüzünden olusan kokulu akıntı ıcın fitil yazmak ıstedı ama cok güzel bi yumurtam olusmus fitille gebeligi engellemek ıstemedı , dıkkatlı olmamı gelecek ayda jınekolojık muayeneden gecmemı tavsıye ettı.aayrıca nurettın bey dostinex dıye bır ılac vermıstı yanlıs dozajda verdıgı ıcın ertesı gunu acillik olmuştum bır şişe serumla kendıme anca gelmiştim.cektıgım basagrısı mıgde bulantısı yanına kar tabı..ertan bey ılacın dozajının yanlıs verıldıgını soyledı bende ınternetten arastırdım ve evet dozaj fazlalıgı yuzunden acillik olmusum.cok sukur sımdılık ıyıyım.valla ınsan kıme guvenecegını bılmıyor sadece kıbarlıkla doktor olunmuyor ıyıce arastırıp oyle gıtmek gereklı.ınanın yasadıgım sıkıntı yuzunden nurettın beyı hastaneye şikayet etmeyı bıle dusundum cunku hakıkaten cok önemli bir seymıs bu rahim filminin günü .enfeksiyon olussaydı ki hala olusma riski var cok buyuk kötü sonuclara neden olabılıyormus...bilgilerinize arkadaslar

off hangi doktora gitsek bilemiyoruz. Ertan adalı konusunda ki düşüncen nasıl?Özel blıkesir hastanesin de mi çalışıyor?

off hangi doktora gitsek bilemiyoruz. Ertan adalı konusunda ki düşüncen nasıl?Özel blıkesir hastanesin de mi çalışıyor?

ya bır kere gıttım ertan beye. tavsiye etmekten korkar oldum artık doktorları .ertan bey genel olarak ıyı ama yarın bır gun bırsey cıkarsa tavsıye etmıs olmayayım.sureklı gıttıgım bır doktor olsaydı keske soylerdım nasıl oldugunu ama ınankı bır fıkrım yok gıttım ıyıce muayene ettı gereklı acıklamaları yaptı o kadar...

özel balıkesir tıp dıye gecıyor ertan beyın calıstıgı yer.sehır merkezınde

anlıyorum cnm. cevabın için teşekkür ederim.

ben nurettin serinkana gittim sevgi hastanesinde özeli kapattı cok iyi ilgileniyor benımde filmimi çektı hiç bir sorun yaşamadım hmileykende ona gittim cok memnundum

Son düzenleme:

of arkadaşım valla ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kime gidicez biz ya offf koca balıkesirde şöyle rahat rahat gidilecek bir doktor yok yani pes diyorum ya..Ertan adalı bende duydum ama birinci gebeliğim orada takip edildi doğum felan orda oldu.Doğuma kadar her şey iyiydi ama anestezyen dozu ayarlayamamış sezeryanda bebek alındıktan sonra ilacın etkisi geçti olduğu gibi ağrıyı çektim kaslarımı yırttılar 2 ay kucama zor aldım kızımı .Falan filan soğudum o hastaneden.Sevgiye kanım çok ısınmıştı oysaki Sevgide doğum yapan varmı tecrübelerinizi yazsanıza arkadaşlar.Bide ben yarın nurettin serinkan a randevu aldım ona gidicem gelişmeleri yazarım sizde yazın bak

Gittim arkadaşlarım ilgilendi sağolsun hem samimi hem de duyduğum gibiymiş herşeyi ben sormadan diyiverdi ..Birde bendeki sorunlar olmasaydı çok daha iyi olacaktı ama kendimi ve Allah verirde olursa bebeğimi ona emanet ettim .Bekleme salonunda özellikle baktım kimin hastası çok vs diyede bi nurettin beyin hastaları kaldı salonda sayıca çok o zman içim daha da yattı.Birde bilmeyen olur merak eder diye söliyim istedim.SSK kocası üzerinden bakılan hanımlar 27 lira veriyor kayıt ücreti.30 TL oda hormon testi yaptı ona gitti bilginiz olsun.Ben zamanında çok aradım da bu bilgileri.Artık yazıyorum direk kusura bakmayın.

arkadaslar cok şükür Rabbıme hamıleyım daha cok yenı ama paylasmak ıstedım.Rahım fılmınden ıkı ay sonra hamıle kaldım 8 aydır bu gunu beklıyordum.hakıkaten cok zor bırsey beklemek Allah ısteyen herkese nasıp etsın hamılelık apayrı bır duygu test falan hıkaye 8 aydır dünyanın ıdrar testını yaptırdım ama ıcımde hıc hıssetmemiştim.ama bu aysa ıcımde bır bır kuş cırpınım durdu sankı , hamılesın hamılesın tereddut etme YARADANDAN EMIN OL dedi.3 gun once kan testı yaptırdım gunum gecmesıne ragmen negatıf cıkmıstı cok uzuldum cok agladım eşim kafayı yedım sandı cunku elımde negatıf sonuc olmasına ragmen eşime ben hamıleyım bak gör içimdeki sesi susturamıyorum ben deyıp agladım.bu ay ruyamda 4 gün üst üstte erkek kucagım da erkek cocuguyla gördüm kendımı.dun sabah tekrar doktara gıdıp kan testtı yaptırdım ve Rabbım cok şükür hislerim konusunda benı utandırmadı...Allah herkese boylesıne muhtesem duygular ıcınde hamılelegı nasıp etsın

ne güzel bir haber.Rabbim sağlıkla kucağınıza amayı nasip etsin.tam olarak sorununuz neydi?

Çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı tüm isteyenerin başına inşallah.

ne güzel bir haber.Rabbim sağlıkla kucağınıza amayı nasip etsin.tam olarak sorununuz neydi?

aslında baslı basına bır sorun yok bebek sahıbı olmak hakıkaten bazıları ıcın cok kolayken bazıları ıcınde bır cok sebepten ötürü zor.doktora göre sebepsız bır kısırlıktı bizimkisi. ama detaya ındın mı o hormon ,bu hormon, yok rahım ıncelıgı yumurtanın çapı.tüpler acık mı degılmı?butun testlerden gectık klomen kullanıyordum 4 aydır.rahım ıncelıgı ıcınde duphastona baslamıstım bu ay.sebep ne bılmıyorum su an sadece oldugu ıcın sükrediyorum ve tum ısteyenler ıcın dua edıyorum arkadasım

meliha81 hayırlı olsun canım Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)Ben Balıkesir'e geleli yaklaşık 11ay oldu, gebelik düşündüğümüzde ilk aile hekimine gittim, bana aile hekimindeki ebe Nurettin beyi tavsiye etti ona gittim (tabi o zaman devlet hastanesindeydi) ama benimle hiç ilgilenmedi tahlilleri yaptırdım gösterdim yüzüme bile bakmadan idrar yollarında enfeksiyon var dedi aynı zamanda reçete yazdı. Bende sinir oldum, aile hekimine gittim, tahlil sonuçlarını gösterdim enfeksiyon varmış dedim, "hayır, sende enfeksiyon yok" dedi ve ilaçlarını almadım.2 defadır Emel Ateşe gidiyorum onunla tedaviye başladık. Ne çok iyi ne çok kötü yaklaşık 1 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek. Aranızda Emel hanımı bilen var mı sizce nasıl bir doktor?

magnesia malesef gebeliğim düşükle sonlandıumarım sizler böyle bır durumu yasamadan anne olursunuz.adet kanaması gıbı 5.haftasında gıttı melegım.cok şükür sağlıklıyım rabbım hayırlısını versin.emel hanımı ben duymamıstım nurettın bey konusunda gıden arkadaslar illaki dikkatli olsun bence. o adam yuzunden ben de hastanelık olmustum.bır arkadasım balıkesırde bı doktora gıdıyor gebelıgı süresince gıttı dogumunu da sorunsuz yaptırdı cok memnun kaldı.ben ona bır sorayım doktorun adı aklımda degıl kımdır nerdedır.saglıklı sıhatlı kalın..

balıkesırde Allaaddin kaçar varmıs ıyı dıyorlar balıkesırde doktor arayan arkadaslar ıcın bır alternatif...

canm geçmiş olsun üzülme.en azından hamile kalabiliyomuşsun bunu öğrendin.en kısa zamanda tekrar gelecektir meleğin eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…