Balıkesirde polikistikover konusunda deneyimli kadın doğumcu

canm geçmiş olsun üzülme.en azından hamile kalabiliyomuşsun bunu öğrendin.en kısa zamanda tekrar gelecektir meleğin eminim.

cok tesekkur ederım.Allah isteyen herkese versin kimseye evlat hasreti cektırmesin.içime cok güzel seyler doğuyor rabbim utandırmasın umarım güzel haberleri en kısa zamanda veririm sizlerden de güzel haberler almak dilegiıyle.doktor düşükten sonra korunmana gerek yok dedı... çalışmalara devam hadı hayırlısı....:13:

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Ben dün Emel hanıma gittim tedavim bitti çok şükür herşey yolundaymış folik asite başladım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle buluşuruz

selam.ben de dr aramaktayım blksrde ama malesef kararsızım. emel ateş nerde dr muayenehanesi mi var ben de balıkesirdeyim ve hiç duymadım adını?ve tedavi sonucu nedir bilgi verirsen sevinirim çook...

merhaba arkadaşlar..ben de 6 aylık hamileyim ve doktorum Allaattin Kaçar.. evet sıra çok oluyo evet bekliyosunuz ama balıkesirde ondan iyi bir doktor yok..Nurettin beye gittim ve herkese yaptığı gibi bi dünya gereksiz ilaçla çıktım..ilaçları alıp Mehmet Şirvancıya ve Allattin beye götürdüm,ikisi de gereksiz buldular ve kullanmamamı söylediler.Nuretiin bey ilaç seviyor ne yazık ki ama ilgi alaka bakımından vasat..Mehmet Şirvancı evet iyi bir doktor özellikle kadın hastalıklarından şikayeti olanlar için..ama devlet hastanesi tam bir keşmekeş..Fatma tombula gittim,çok sevimli sıcakkanlı ancak yüzeysel..Emel Ateşi denedim ve kesinlikle hemen hemen kaçınnn...Alaattin beyin hem ultrason gözü çok iyi,hem çok ilgili..kalabalık olabilir evet ama konu canınız bebeğinizse inanın beklemeye değer..kesinlikle tavsiye ettiğim tek doktordur...

güncel......
baya zaman geçmiş ama bu konuda bende muzdaripim.
balıkesir de olan arkadaşlar varsa doktor önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…