Balikli rum hastanesine Bebegini birakip ofke kontrolu depresyon yuzunden yatmali mi

Cok tesekkur ederim.annemlere
Aciklayamiyorum zarar verme durumunu yani cekiniyorum.kimseye anlatilamaz
Ki bu durum.asiri stresten oluyor bunlar
Kimsesizlikten.size gelen danisannda kimsesi olmadigi icin mecbur sevgi evlerine birakmis

Cok tesekkur ederim
Bu secenegi degerlendirecegm
Akupuntur da dusundum aslinda ama
O da cok pahali kalamista
Bir tanidigimiz uyguluyor.hacamat aklima gelmemisti. Cok tesekkurler mutlaka arastiracagim

Fazlasiyla Kapris yaptimi surekli suratimin asik oldugunu hicbir seyden memnun olmadigimi,is emir ettigimi, ve takintilarim oldugunu soyluyorlar

Ilaclar 7gunde yan etkinin pik yaptigi bir donem yaratabilir ve 7.gunde belki de kendinjzi cok daha kotu hissediyor olabilirsinjz ve hastaneden cikmaniz istenecek o halde. Bence bu sure yeterli olmayabilir.
Dogru. Ilaclarin fazlasiyla yan etkisi var.bu yuzden aylardir almayi reddediyorum ama paxil ile de ilerlene saglayamadim

Bu bebek acilen babaya verilmeli anne bu durumdayken hayati tehlike icinde..Bir kadin ogretmen 2aylik bebegini evde birakip tatile gitmisti hatirlatirim tum ulke ah vah ettik de ne oldu..

Yani konu sahibesi bana da acikcasi bebege bakacak durumda gelmedi. Cocuga zarar verebilir gibi duruyor, keske cocugu babasina verse.

Kesinlikle babaya verme fikrini değerlendirmeli.
Bu şekilde ne kendisine ne bebeğe faydası olur.
Uzun vadede en azından çocuğuna sağlıklı annelik yapabilir.

Bakın bu çocuğu tek başınıza yapmadınız.
Babası bakacak eşek gibi.
Sizin çocuğa verme ihtimaliniz olan zarar babasının verdiği psikolojik zararla kıyaslanmaz.
Evet bir iki bağrır çağırır en fazla.
Sinirlenir.
Ama bu kadar.
Kelimeleri seçerek konuşmaya çalışıyorum.
ruh sağlığınız iyi değilken, tedavileri geçersiz bahanelerle (emzirme? Gibi...) reddetmişken, yardım alacağınız kimse yokken, anneniz babanız çocuğa bakamayacak durumda yada bakmak istemiyorken, bakıcıya paranız yetmiyorken...
Çok da bir seçeneğiniz yok.
Ya babasına teslim edin, 1-2 ay kadar, bunun 9-10 günü hastanede yatarsınız, kalanında psikolog, psikiyatrist eşliğinde tedaviye devam edersiniz.
Yada gidin devlet yurduna bırakın, hayatınızı düzene sokup öyle alın. Ama çocuğun öz babası varken bu anlamsız bir seçenek onu da söyleyeyim.
Sizin olduğu kadar babasının da canı.
Merak etmeyin iyi bakar.
Ama siz şu an kişisel anlaşmazlıklarınız yüzünden bu seçeneği değerlendirmezseniz ileride daha büyük bedeller ödemek durumunda kalabilirsiniz

Cok tesekkur ederim.annemlere
Aciklayamiyorum zarar verme durumunu yani cekiniyorum.kimseye anlatilamaz
Ki bu durum.asiri stresten oluyor bunlar
Kimsesizlikten.size gelen danisannda kimsesi olmadigi icin mecbur sevgi evlerine birakmis

Kendisi de orada yetişmişti zaten. Yani bıraktığı kişiler onun için bir nevi tanıdıktı... Benim bile bazen dayanamadığım noktalar oluyor 1 yaşında oğlum. Sizse teksiniz, daha zor durumunuz. Ama bence alnınızın akıyla çıkarsınız bu işten. Çünkü farkındasınız, önlem almaya çalışıyorsunuz.

Ah keske okdr isterdim ki.guvenilir
Sadece ananesi var ama bebekle tatile gidiorm diye bile kizdi.tek gidiyorum
Desem kafayi yer..bayram haftasi izinliydim.olaylarin duygusalligimim pik yaptigi bir hafta oldu.ne yapicagimi bazen bilmiyorum

Kesinlikle iki hafta sonra hersey kaldigi yerden devam ben sadece ara vermek psikolojime iyi gelirmmi diyedusunuorm yani bebegimi esimi alilemi kimseyi gormemek beynimi bosaltmak kimseyle telefonda irtibat kurmamak.

Cok tesekkur ederim.devlet hastaneleri ucretsiz oldugu icin cok acil durumlar disinda (madde bagimlilii gibi) yatili almiyolar diye biliyorum ama ilac verip eve yolluyorlar.siz ne dusunursunuz Manisadaki hastane ilevilgili?ya da bir tanidik olsa

Uzerine dusunmezdim bile. Hemen giderdim. Ofkemi o bebekten cikarma ihtimali bile aklimi oynatmama yeter. Hemen giderim ve yardim alirim.

Maddi olanaksızlık varsa kredi cekmek yerine Bakırköy e gidin. Tablo bu kadar agirsa onlarda yatis verirler. Maliyeti daha dusuk olur. .

Ihmal edilmesin, zaman kaybedilmesin olur mu? Tedavi sureci yatis disinda da uzun olacak. Bikmadan ihmal etmeden tamamlayin. Bebeginizi dusunun..

Bu arada ben ailenizin sizi yalnız bıraktığını yada ellerinden geleni yapmayıp boşverdiklerini falan düşünmüyorum.
Anlayışları, yaşları, güçleri yettiğince yanınızdalar zaten.
Siz kendinizi toplayamadıgınız için daha fazlasını bekliyor ve istiyorsunuz ama onlar hem size hem çocuğunuza 70 li yaşlarında annelik babalık yapamaz.
O sizin sorumluluğunuz artık.
Yapamıyorsanız babaya bırakın.
Omda yapamıyorsa devlete bırakın.
Yapabildiğiniz zaman alın.
Tatil fikrini ise hiç anlamadım.
Destekleyenler de olmuş... bu git bir hava al meselesi değil ki.
Doktorunuz ne diyorsa onu yapın lütfen.

Tesekkur ederim bakirkoyde boyle bir durum anlatip yatis istesem
Verirlermi ki? Benim hep ilac verip yollarlar gibi onyargim var. artik zaman kaybetmekvistemiyorum cok haklisiniz
Aklimi oynaticam dusunmekten

Ailemle dhaa once konusmustuk.esimin bana katlanamadigini, beni istemedigini ama cocugunu istedigini annesinin evinde bakmak istedigimi soylemistim anneme. Bugune kadar bir kere bile aramadilar
Demisti annem.ben cocugumuzu vermem kendim bakarim yine de vermem demisti.hatta sakalasiyorduk
Bosaninca evlenirmiyim tekrar filan diye. Evledigin an alirim cocugu demisti annem.uvey baba ile buyumesine izin vermem demisti.tabi annem ben isteyken hep baktigi icin emegi buyuk.torunu. Eaimden daha iyi bakacagina eminim. Acaba pnlara bu durumu aciklasam.bebegimi incitmek istemiyorum desem. Ilaclara baslasam
Kendim evde kalsam onlar
Oglum ile kalsa.ayni hastanede yatmis gibi uzaklasma sureci olurmu?

Bir haftadan uzun bir süre kalmanız gerekebilir ben de ağır bir depresyon geçirdim doktor 2 hafta kalman yeterli dediyse de 2 ay 4 güne cikardi süreyi, yani süre uzayabilir devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorlar neden bu kadar pahalı bir hastane tercih ettiniz ?

Kesinlikle iki hafta sonra hersey kaldigi yerden devam ben sadece ara vermek psikolojime iyi gelirmmi diyedusunuorm yani bebegimi esimi alilemi kimseyi gormemek beynimi bosaltmak kimseyle telefonda irtibat kurmamak.

Siz sadece sorunlardan kaçmak istiyorsunuz ama bu cozum değil. Halihazırda kredi ödüyorum yeniden kredi çekeceğim diyorsunuz sonra o paraları nasıl ödeyeceksiniz? Bu sefer de maddi sıkıntı başlayacak daha çok depresyona gireceksiniz.

Kaçmayı birakip çözüme odaklanın ama uzun vadeli çözüme. Hastanede mesela 25 gun yatmak uzun vadeli bir çözüm değildir, ilaçların tek başına kullanılması da çünkü asıl tüm bunlara neden olan problemi çözmüyorsunuz.

Annenizle de konuşun ben iyi değilim diyin. Çocuğunuza zarar vermekten daha mi önemli bu? Beni anlayın diyin boşanıyorum zor zamanlar geçiriyorum lütfen yardımcı olun diyin. Konuşun yani çünkü bu zarar verme korkusu ve iletişimsizlik de sizi daha çok yıpratır.

Son olarak eşiniz de kızmasın bi zahmet. Madem faydası yok gölge etmesin. Kendisine bir sanane demeniz gerekiyor kesinlikle. Hem kadına yardım etme hem tatile gidiyor diye kız, oldu

Ben büyükler için boyama kitabı ve okumak için bol bol kitap almıştım yanıma dışarı cikamiyorsunuz çünkü; zar zor izin alıp anca 2 saat falan dışarı cikabikiyorsunuz özel hastanede durum nasıl olur bilemiyorum ama telefonda günde 1 saat kullanilabiliyor

Devket hastanesinde bu bahsettigim sorun az goruluyor onemsiz yatis verilmiyor

Tesekkur ederim bakirkoyde boyle bir durum anlatip yatis istesem
Verirlermi ki? Benim hep ilac verip yollarlar gibi onyargim var. artik zaman kaybetmekvistemiyorum cok haklisiniz
Aklimi oynaticam dusunmekten

Zarar verme egiliminiz varsa cocuga ya da herhangi bir canliya mutlaka verirler.

Yalniz duyulmamasi onemli velayet acisindan. Gidin, anlatin durumunuzu. Yatirmazlarsa o zamab degerlendirirsiniz kredi cekme kismini.

Olur. Bebeğe kendiniz bakmadığınız her türlü çözüm olur.
Anneanne, babaanne, baba, devlet yurdu/
Hangisi içinize siniyorsa, o olur.
italianjob da yazmış, artık sorunları çözmeye bakın.
Sorunlardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Hastaneye yatayım, kafa dinleyeyim ile olmaz.
Gidin doktora, neye ihtiyacınız varsa profesyonel gözle değerlendirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…