Haftada bir kez kesin görünce zamanla havluyu astığını tarağını temizlediğini farkedebiliyorum.kör değilim neticede. artı gecelikle de çıkıyor onu buraya yazmamıştım zaten benim merakım bunun diğer bayanlarca nasıl karşılanacağıydı. Tüm mahalleye gelince beni hiç ilgilendirmez. Ben 5 senedir gördüğüm şeyi sormak istedim. Sizin için sorun yoksa normal deyin konu kapansınSize ilgilendiren ne? İster bornozla çıkar ister gecelikle uzun uzun izlemişsiniz zaten saçını taramış havluyu asmış falan filan. Bakmayın görmeyin. Mahallenin namus bekçisi misiniz?
Peki .Benim kendimi meşgul edecek yeterince aktivitem var. Bunun bir aktivite olduğunu düşünüyorsanız anlayışlarımız zaten farklıdır. Daha dikkatli okusaydınız bayanın kendisi için üzüldüğümü de anlardınız. Ve bu durumun KK bayanları açısından nasıl değerlendirileceğini merak ettim. Yıllardır burada oturuyorum elbette görüyorum her gün dikilip beklemiyorum değil mi.
Sizin fikriniz bir spor mu yapsanız eğitime mi devam etseniz hmm yoksa başka şey mi yapsanız dı. Konuyla bağlantılı bir şey göremedim ben.
Edep muhakemesi yapan mı var? Okuduklarını nasıl anlıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Hemen kabaran feminist damarlar,benim bedenim benim kararım modları. Buna bir şey diyen mi var kim nereye nasıl gidiyorsa gitsin. ben dekoltesini zaten gördüğümü ve insanlık hali olabilir ama bornoz olayı rahatsız ediyor yazmıştım. Sana göre bornozla balkona çıkmak sıkıntı değilse çıkabilirsin. Ben hoşlanmıyorum ve diğer bayanlar bu konuda ne düşünüyor bilmek istiyorum!Dekolte disarida da var. Gormemek icin disari da cikma o zaman? Isteyen istedigi sekilde istedigi yere gider o tarafa bakmayin olsun bitsin. Kimsenin dekoltesi icin edep muhakemesi yapmasin kimse.
Artık yazada bikinisi ile çıkar.Bornoz diz üstünde bildiğin bornoz. Ne kadar kapalı olursa olsun sizce banyodan çıkıp balkona koşmak mantıklı mı. Alt çaprazımda olduğu için o balkon tamamen görünüyor ben bakmak istemesem de kadının mantığını anlayamıyorum aslında derdim birazda o
Kamuya açık alan özel hayat olmuyor bunu bil. Balkonuna çıktıgın anda dışarıdasındır. Ki o balkon korunaklı değil her tarafı açık olan bir balkon. Artı balkondayım fırınla ilgileniyorum yada başka bir şey almaya çıkıyorum birbirimize uzak değiliz o bayanda beni görüyor yukarıdan eğilip seyretmiyorum. Ben alacağımı alıyorum o alacağını alıyor ve karşıma çıkıyor her seferinde. Ben oturup orada beklemiyorum.Sayin DoLL demis ki
Merhaba bir konuda ben yazayım yahu dert mi bilinmez ama beni çok rahatsız eden bir durum var.
Size ne elelalemin giysisinden, ciplakligindan/ Ahlak bekcisi olma hakkini kim verdi?
Görmeyim diyorum fırını çekiyorum o tarafa otururken bari görmeyim diye ama illaki görünüyor. Bir kere göğüs dekoltesi hep var sürekli o şekilde eğilip bir şeyler yapıyor
Karsidaki bir insani gozleyen sen, medeniyetsizligi asil sen yapiyorsun. O kadini rahat birak, gozetleme. COK AYIP.
hadi insanlık hali ama birde balkona bornozla çıkıyor ve ben buna deliriyorum.
Neden? Sen onun kadar ozgur olamadiginiz icin degil mi?
Annemde gördü eşimde gördü. Hatta bugün karşı inşaattaki adamlar epey bi gördü ;
Siz ene kim gorurse gorsun, bakmak zorunda degilsiniz. Basiniz cevirsiniz. Alisin bence.
banyodan çıkıyor sanırım saçlarını tarıyor sonra bornozuyla çıkıyor tarağını temizliyor saç havlusunu asıyor bildiğin şov yapıyor.
Siz kadini kiskandiginiz icin buraya gelip kendine yandas ariyorsunuz.
Bu ortacag kafasini birakin, onunuze bakin. Yoksa yaptiginizin cadi avindan farki yok.
Baskasinin ozel hayatina burnunuzu sokmayin!
Kolay gelsinPeki .
Size kk bayanları örnekleminde yürüttüğünüz araştırmanızla ilgili olarak başarılar dilerim.
Ben alakasız konularıma döneyim.
Bakın demin başka bir bayanda yazdı bende dedim ki altta bir bayan var yazsam bekar kadın belki evlenmek istiyordur yazacaklar yada evli değil mi kocası duşunsun yazacaklar bende baştan bayanın bekar ve bir çocuğu olduğunu ve anne babası ve cocuğuyla birlikte yaşadığını belirttim dul demedim eşinden ayrılmış dedim.bununla benim ne gibi bir sorunum olabilir ?Bornozlu biri hönk bu ne diyebilirsiniz buna itirazım yok.
Lakin kadının medeni durumuyla bunun ne ilgisi var? Dul , çocuklu ateşi başına vurmuş cayır cayır vs yazmamızı mı bekliyordunuz nedir?
Bence sende fazla uzattin kardesim yok oyle birsey isterse sunu yapar kafasi yapamaz yaparsa insan olamaz topluma saygili olunmasi gerekiyor oyle sacmaki cumlelerin yazmadan edemedimNiye bakiyorsunuz kendinizi onunla karsilastirmak icin mi? Voyeur musunuz nesiniz ama bu cok ayip yaptiginiz. Bakmayin!
Yine mi SAYGI! Yahu kadin ciplak cikmiyor balkona ustunde bornozu var ya bu kadar mi kit anlayisiniz?Bence sende fazla uzattin kardesim yok oyle birsey isterse sunu yapar kafasi yapamaz yaparsa insan olamaz topluma saygili olunmasi gerekiyor oyle sacmaki cumlelerin yazmadan edemedim
Bakın demin başka bir bayanda yazdı bende dedim ki altta bir bayan var yazsam bekar kadın belki evlenmek istiyordur yazacaklar yada evli değil mi kocası duşunsun yazacaklar bende baştan bayanın bekar ve bir çocuğu olduğunu ve anne babası ve cocuğuyla birlikte yaşadığını belirttim dul demedim eşinden ayrılmış dedim.bununla benim ne gibi bir sorunum olabilir ?
Kendi memelerinin özgürlüğü için sizin yaşam alanınızı neden kısıtlıyor. Evin içinde de memeleri açık dekolteli bornozlu dolaşabilir. Ama siz memişlerine saygı göstermek zorundasınız efenim ses etseniz alacağınız cevap bu olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?