balkona bornozlu çıkan komşu

Size ilgilendiren ne? İster bornozla çıkar ister gecelikle uzun uzun izlemişsiniz zaten saçını taramış havluyu asmış falan filan. Bakmayın görmeyin. Mahallenin namus bekçisi misiniz?
Haftada bir kez kesin görünce zamanla havluyu astığını tarağını temizlediğini farkedebiliyorum.kör değilim neticede. artı gecelikle de çıkıyor onu buraya yazmamıştım zaten benim merakım bunun diğer bayanlarca nasıl karşılanacağıydı. Tüm mahalleye gelince beni hiç ilgilendirmez. Ben 5 senedir gördüğüm şeyi sormak istedim. Sizin için sorun yoksa normal deyin konu kapansın

Peki .

Size kk bayanları örnekleminde yürüttüğünüz araştırmanızla ilgili olarak başarılar dilerim.

Ben alakasız konularıma döneyim.

Sayin DoLL demis ki

Merhaba bir konuda ben yazayım yahu dert mi bilinmez ama beni çok rahatsız eden bir durum var.

Size ne elelalemin giysisinden, ciplakligindan/ Ahlak bekcisi olma hakkini kim verdi?

Görmeyim diyorum fırını çekiyorum o tarafa otururken bari görmeyim diye ama illaki görünüyor. Bir kere göğüs dekoltesi hep var sürekli o şekilde eğilip bir şeyler yapıyor

Karsidaki bir insani gozleyen sizsiniz, medeniyetsizligi asil siz yapiyorsunuz. O kadini rahat birakin, gozetlemeyin. COK AYIP.

hadi insanlık hali ama birde balkona bornozla çıkıyor ve ben buna deliriyorum.

Neden? Siz onun kadar ozgur olamadiginiz icin degil mi?

Annemde gördü eşimde gördü. Hatta bugün karşı inşaattaki adamlar epey bi gördü ;

Siz ene kim gorurse gorsun, bakmak zorunda degilsiniz. Basinizi cevirsiniz. Alisin bence.

banyodan çıkıyor sanırım saçlarını tarıyor sonra bornozuyla çıkıyor tarağını temizliyor saç havlusunu asıyor bildiğin şov yapıyor.

Siz kadini kiskandiginiz icin buraya gelip kendine yandas ariyorsunuz.

Bu ortacag kafasini birakin, onunuze bakin. Yoksa yaptiginizin cadi avindan farki yok.
Baskasinin ozel hayatina burnunuzu sokmayin!

Son düzenleme:
Dekolte disarida da var. Gormemek icin disari da cikma o zaman? Isteyen istedigi sekilde istedigi yere gider o tarafa bakmayin olsun bitsin. Kimsenin dekoltesi icin edep muhakemesi yapmasin kimse.
Edep muhakemesi yapan mı var? Okuduklarını nasıl anlıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Hemen kabaran feminist damarlar,benim bedenim benim kararım modları. Buna bir şey diyen mi var kim nereye nasıl gidiyorsa gitsin. ben dekoltesini zaten gördüğümü ve insanlık hali olabilir ama bornoz olayı rahatsız ediyor yazmıştım. Sana göre bornozla balkona çıkmak sıkıntı değilse çıkabilirsin. Ben hoşlanmıyorum ve diğer bayanlar bu konuda ne düşünüyor bilmek istiyorum!

Balkona donla cikan erkek iticiligi...Yapiyorlar maalesef medeniyet dedikleri tek disi kalmis canavar...

Bornoz birileri icin cinsel organ yerine geciyor galiba. En tez psikiyatristiniz iarayin. Ciddi bir takintiniz olabilir.

Bir kere misafirlikteyken denk geldim kadin gece vakti perde ve ışık açık balkonun onunde bir 10 kez falan üstünü değiştirmişti karşıdan da insanlar bakıyordu,ben utandım o oralı bile olmadı

Artık yazada bikinisi ile çıkar.
Sonuçta kendi seçimi ne isterse öyle yapar canım, yapılacak birşey yok

Niye bakiyorsunuz kendinizi onunla karsilastirmak icin mi? Voyeur musunuz nesiniz ama bu cok ayip yaptiginiz. Bakmayin!

Kamuya açık alan özel hayat olmuyor bunu bil. Balkonuna çıktıgın anda dışarıdasındır. Ki o balkon korunaklı değil her tarafı açık olan bir balkon. Artı balkondayım fırınla ilgileniyorum yada başka bir şey almaya çıkıyorum birbirimize uzak değiliz o bayanda beni görüyor yukarıdan eğilip seyretmiyorum. Ben alacağımı alıyorum o alacağını alıyor ve karşıma çıkıyor her seferinde. Ben oturup orada beklemiyorum.
Balkona bornozla çıkmak size göre bir özgürlükse buyrun ben tutmayım. Benim hangi konuda hangi ozgurluğe sahip olup olmadığımı nereden biliyorsun?
Sahip olup olmadıklarını biliyor musun ki ben o bayanı kıskanayım? Bence sen baya gerildiğine göre sende bir gocunma var.
Gördükten sonra ben zaten işimi halledip içeri giriyorum. Bahsettiğim olaylar 1 saniyelik şeyler oturduk da çekirdek ile izledik sanıyorsun sanırım. Yalnızca bugün karşı inşaattan izlenildiğini farkettigim için özellikle adamlara baktım ve bunun üzerine konu açtım. Bayansan biraz kendini geri çekeceksin benim kanaatimdir bu. Seni sarmıyorsa sen ona göre yaşa.

Bornozlu biri balkonda hönk bu ne diyebilirsiniz buna itirazım yok.

Lakin kadının medeni durumuyla bunun ne ilgisi var? Dul , çocuklu ateşi başına vurmuş cayır cayır vs yazmamızı mı bekliyordunuz nedir?

Bornozlu biri hönk bu ne diyebilirsiniz buna itirazım yok.

Lakin kadının medeni durumuyla bunun ne ilgisi var? Dul , çocuklu ateşi başına vurmuş cayır cayır vs yazmamızı mı bekliyordunuz nedir?
Bakın demin başka bir bayanda yazdı bende dedim ki altta bir bayan var yazsam bekar kadın belki evlenmek istiyordur yazacaklar yada evli değil mi kocası duşunsun yazacaklar bende baştan bayanın bekar ve bir çocuğu olduğunu ve anne babası ve cocuğuyla birlikte yaşadığını belirttim dul demedim eşinden ayrılmış dedim.bununla benim ne gibi bir sorunum olabilir ?

Niye bakiyorsunuz kendinizi onunla karsilastirmak icin mi? Voyeur musunuz nesiniz ama bu cok ayip yaptiginiz. Bakmayin!
Bence sende fazla uzattin kardesim yok oyle birsey isterse sunu yapar kafasi yapamaz yaparsa insan olamaz topluma saygili olunmasi gerekiyor oyle sacmaki cumlelerin yazmadan edemedim

Sizin probleminiz ne biliyor musunuz, insan vucudunun anadan dogma haliyle buyuk probleminiz var. Eger kucukten muzelere gitseydiniz kadin erkek nudelari, heykelleri gorup gozunuz alissaydi donup bakmazdiniz bile. Hic midenize gitmediniz, guneslelnen insan gormediniz?

Kendi memelerinin özgürlüğü için sizin yaşam alanınızı neden kısıtlıyor. Evin içinde de memeleri açık dekolteli bornozlu dolaşabilir. Ama siz memişlerine saygı göstermek zorundasınız efenim ses etseniz alacağınız cevap bu olacaktır.

Bence sende fazla uzattin kardesim yok oyle birsey isterse sunu yapar kafasi yapamaz yaparsa insan olamaz topluma saygili olunmasi gerekiyor oyle sacmaki cumlelerin yazmadan edemedim
Yine mi SAYGI! Yahu kadin ciplak cikmiyor balkona ustunde bornozu var ya bu kadar mi kit anlayisiniz?
Saygi manyaklari...
Siz kadina saygili olun arkanizi donun!

Konuyu kapat bence gereksiz polemik oluyor boşuna strese giriyorsun sende

Size ne o kadinin bedeninden? Bakmayin dedik. Ne karisiyorsunuz? Terbiyesizlik su yaptiginiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…