- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.577
- 83
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Bizim burada bir komşu gün boyu çöp atanları izliyor. Evleri çöp konteynerinin karşısında onlarda evin önünde oturup çöp atanlari dikizliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatsız etmek için bakanlara tahammülüm yok, balkonda sokakta hiç fark etmez gözünü dikip bakan olursa hayvancıklardan çok özür dilerim ama bildiğim bütün hayvan türlerini sıralayıp ağzıma geleni söylüyorum, artık yaş aldığımdan mıdır yoksa gözünü dikip acayip acayip bakanlara tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum da sayıp sövmek işe yarıyor, ya normal değil diye düşünüp gidiyorlar ya da üstüne gidersek daha beter sesi çıkar diye gidiyorlar bilmiyorum, eşimi de tembihledim bir gün karakoldan toplarsan şaşırma diye, yeter artık niye hep kadınlar geri çekilmek zorunda, biraz da erkekler pıssın.O öküzlerden her yerde var maalesef hangi birine yetişeceğiz bilmem bıraktım mücadeleyi
Ama balkonunuzu kapattırmayın, bir nefes alınacak yer var evlerde onlarda konserve kutusuna dönüyor, ben çareyi yere minder atmakta buldum, balkon camlıysa şık kumaş türü bir şey gerin içi görünmesin, duvarsa sorun yok zaten, oturun yerde için. Pencere balkon gibi olmuyor mutlaka kaçıyor içeriye duman.
Rahatsız etmek için bakanlara tahammülüm yok, balkonda sokakta hiç fark etmez gözünü dikip bakan olursa hayvancıklardan çok özür dilerim ama bildiğim bütün hayvan türlerini sıralayıp ağzıma geleni söylüyorum, artık yaş aldığımdan mıdır yoksa gözünü dikip acayip acayip bakanlara tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum da sayıp sövmek işe yarıyor, ya normal değil diye düşünüp gidiyorlar ya da üstüne gidersek daha beter sesi çıkar diye gidiyorlar bilmiyorum, eşimi de tembihledim bir gün karakoldan toplarsan şaşırma diye, yeter artık niye hep kadınlar geri çekilmek zorunda, biraz da erkekler pıssın.
Bazısı kasten bakmıyor, evler çok yakın maalesef, pencereden bakarken veya balkona çıkınca anlık ister istemez göz göze gelindiği oluyor ama maksatlı taciz etmek için bakan olursa susmayın, balkonda sonuçta evin bir bölümü salonda oturmak kadar doğal balkonda oturmak, herkes bir diğerinin yaşam alanına saygılı olsa kimse rahatsız olmaz, bazı erkekler kasten kadın komşular balkona çıkmaktan rahatsız olsun diye iç çamaşırıyla balkona çıkıyor, bir komşum erkek olduğu halde çok rahatsız olmuştu çamaşırıyla çıkan adamdan, bilerek kasten rahatsız edene vereceksiniz cevabını bakın bir daha gözünü dikip bakıyor mu, iç çamaşırlarıyla balkona çıkabiliyor mu?aynı konudan ben de açmıştım çok rahatsızım malesef![]()
Bakmamak bu kadar zor mu?
Öncelikle amacım sansasyon falan değil. Konu başka yerlere gitmez umarım. Müslümanlar için oruç ayındayız. Ben de aksatmadan tutuyordum. Araya regl girdi. Oruç tutarken aklıma pek gelmez sigara açken canım istemez çünkü. Neyse oruca ara verdik sigara içiyorum gündüz haliyle balkonda. Evim yüksek...www.kadinlarkulubu.com
Karadeniz öfkesi uvvvv fenadırlar bilirim, fırtına gibi oluyorlar.Eskiden bende öyle yapardım, küfür dağarcığım hayli geniş ve dövüşme konusunda profesyonel olduğumdan her birine itina ile dalaşıyordum ancak şimdi evlendim, eşim benden yüz kat agresif, lazlar bu konularda ters ve takıntılı, gözü dönüyor adamın. Bir iki olay geldi başımıza o yüzden ses etmiyorum artık, bir de o kadar çokki bu öküz takımı usandım yeminle
Balkonda sarkarak içmiyordum sandalyede oturuyordum kafamı çevirdim adam aşağıdan yukarı kafasını kaldırmış yayıla yayıla beni izliyor. Gördüğümü fark etmesine rağmen dik dik bakmaya devam etti utanıp içeri kaçtım. En kötüsü de komşu olmak hani yolda falan yaşansa bu olay takmayacağım ama evim yurdum belli olunca insan rahatsız oluyor maalesef ne de olsa manyak bol.Rahatsız etmek için bakanlara tahammülüm yok, balkonda sokakta hiç fark etmez gözünü dikip bakan olursa hayvancıklardan çok özür dilerim ama bildiğim bütün hayvan türlerini sıralayıp ağzıma geleni söylüyorum, artık yaş aldığımdan mıdır yoksa gözünü dikip acayip acayip bakanlara tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum da sayıp sövmek işe yarıyor, ya normal değil diye düşünüp gidiyorlar ya da üstüne gidersek daha beter sesi çıkar diye gidiyorlar bilmiyorum, eşimi de tembihledim bir gün karakoldan toplarsan şaşırma diye, yeter artık niye hep kadınlar geri çekilmek zorunda, biraz da erkekler pıssın.
Kesinlikle. Karşımda bina yok yol boş ama yoldan geçen de balkona kafasını kaldırıp bakıyorsa onda kasıt ararım. Yaşadığım yer kadının sigara içmesini hala aşabilmiş bir yer değil (Türkiye'nin en yobaz şehri desem herkes tahmin edebilir mesela) sırf bu yüzden evimin balkonunda içiyorum dışarıda göz tacizine uğramamak için içmiyorum onda da kafasını kaldırıp bakıyor. Kadınlar olarak biz kafamızı gömdükçe onlar üste çıkıyor. Saklanmak gizlenmek bunları daha da araızlaştırıyor sadece.Bazısı kasten bakmıyor, evler çok yakın maalesef, pencereden bakarken veya balkona çıkınca anlık ister istemez göz göze gelindiği oluyor ama maksatlı taciz etmek içim bakan olursa susmayın, balkonda sonuçta evin bir bölümü salonda oturmak kadar doğal balkonda oturmak, herkes bir diğerinin yaşam alanına saygılı olsa kimse rahatsız olmaz, bazı erkekler kasten kadın komşular balkona çıkmaktan rahatsız olsun diye iç çamaşırıyla balkona çıkıyor, bir komşum erkek olduğu halde çok rahatsız olmuştu çamaşırıyla çıkan adamdan, bilerek kasten rahatsız edene vereceksiniz cevabını bakın bir daha gözünü dikip bakıyor mu, iç çamaşırlarıyla balkona çıkabiliyor mu?
Kimileri dünyayı kendinin belledi valla, her şeyi kendilerine serbest sanıyorlar, yok öyle bir dünya.
Kesinlikle. Karşımda bina yok yol boş ama yoldan geçen de balkona kafasını kaldırıp bakıyorsa onda kasıt ararım. Yaşadığım yer kadının sigara içmesini hala aşabilmiş bir yer değil (Türkiye'nin en yobaz şehri desem herkes tahmin edebilir mesela) sırf bu yüzden evimin balkonunda içiyorum dışarıda göz tacizine uğramamak için içmiyorum onda da kafasını kaldırıp bakıyor. Kadınlar olarak biz kafamızı gömdükçe onlar üste çıkıyor. Saklanmak gizlenmek bunları daha da araızlaştırıyor sadece.Bazısı kasten bakmıyor, evler çok yakın maalesef, pencereden bakarken veya balkona çıkınca anlık ister istemez göz göze gelindiği oluyor ama maksatlı taciz etmek içim bakan olursa susmayın, balkonda sonuçta evin bir bölümü salonda oturmak kadar doğal balkonda oturmak, herkes bir diğerinin yaşam alanına saygılı olsa kimse rahatsız olmaz, bazı erkekler kasten kadın komşular balkona çıkmaktan rahatsız olsun diye iç çamaşırıyla balkona çıkıyor, bir komşum erkek olduğu halde çok rahatsız olmuştu çamaşırıyla çıkan adamdan, bilerek kasten rahatsız edene vereceksiniz cevabını bakın bir daha gözünü dikip bakıyor mu, iç çamaşırlarıyla balkona çıkabiliyor mu?
Kimileri dünyayı kendinin belledi valla, her şeyi kendilerine serbest sanıyorlar, yok öyle bir dünya.
Sigara içmek ayıp yada kötü görülmediği zaman işte o zaman cağ atlayacağızNerde yasadıgına baglı bu yada komsularına bazı yerlerde hala kadının sıgara ıcmesı ayıp yada kotu gozle goruluyor bı cag atlayamadık. Ben kendı memleketımde heryerde ıcerım kımse bakmaz ama esımın memleketınde (yasadıgım yer) dedıgın gıbı bakanlar hala cok sayıda ve arkadan aaa sıgara ıcıyor ahlaksız terbıyesız soylemlerını duyyorum. Maleseff bu ulke gelısemıyorr ıdarak edemıyor hala bıseylerı 2020 dede olsak