Balkona-pencereye çıkmak

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.374
18.995
248
28
Ben sigara kullanan biriyim haliyle evin içinde içmeyi sevmiyorum her yer kokuyor ya pencereden sarkıp içiyorum ya da balkona çıkıyorum. Pencereden sarktığımda karşı binadan mutlaka dik dik bakan birileri oluyor sanki çok acayip bir şey yapıyormuşum gibi. Bugün balkonda içiyorum bir baktım yine karşı binadan bir adam gözünü dikmiş beni izliyor. Evimi falan da bildikleri için çok rahatsız oluyorum. Yani balkona da mı çıkmayalım? Memlekette huzur yok mu ya ben anlamıyorum artık. Balkon kapalı değil kapattırmak da baya pahalı. Sorun sigara içerek oturmam mı yoksa sadece oturmam mı onu da anlamıyorum ama bakışlar beni rahatsız ediyor. Siz de böyle bir durum yaşıyor musunuz yoksa sorun bende mi? Bu insanlardan birinin bana kafayı takma ihtimali nedir? Bakanlar hep aynı olmuyor artık kim denk gelirse ama bugün bakan kişiden baya rahatsız oldum kendi evimin balkonunda bile huzurlu bir şekilde oturamıyorum.

Ben sigara kullanan biriyim haliyle evin içinde içmeyi sevmiyorum her yer kokuyor ya pencereden sarkıp içiyorum ya da balkona çıkıyorum. Pencereden sarktığımda karşı binadan mutlaka dik dik bakan birileri oluyor sanki çok acayip bir şey yapıyormuşum gibi. Bugün balkonda içiyorum bir baktım yine karşı binadan bir adam gözünü dikmiş beni izliyor. Evimi falan da bildikleri için çok rahatsız oluyorum. Yani balkona da mı çıkmayalım? Memlekette huzur yok mu ya ben anlamıyorum artık. Balkon kapalı değil kapattırmak da baya pahalı. Sorun sigara içerek oturmam mı yoksa sadece oturmam mı onu da anlamıyorum ama bakışlar beni rahatsız ediyor. Siz de böyle bir durum yaşıyor musunuz yoksa sorun bende mi? Bu insanlardan birinin bana kafayı takma ihtimali nedir? Bakanlar hep aynı olmuyor artık kim denk gelirse ama bugün bakan kişiden baya rahatsız oldum kendi evimin balkonunda bile huzurlu bir şekilde oturamıyorum.
Kim ne düşünerek bakar bilmiyorum ama korniş taktırıp tül felan geçirirseniz biraz daha mahremiyet sağlarsınız çünkü balkonlar çok göz önünde ve insanlar çok garip

Nerde yasadıgına baglı bu yada komsularına bazı yerlerde hala kadının sıgara ıcmesı ayıp yada kotu gozle goruluyor bı cag atlayamadık. Ben kendı memleketımde heryerde ıcerım kımse bakmaz ama esımın memleketınde (yasadıgım yer) dedıgın gıbı bakanlar hala cok sayıda ve arkadan aaa sıgara ıcıyor ahlaksız terbıyesız soylemlerını duyyorum. Maleseff bu ulke gelısemıyorr ıdarak edemıyor hala bıseylerı 2020 dede olsak

Acaba bu konuya dikkatinizi verdiğiniz için Rahatsız etmeye başlamış olabilir mi? Şunu demek istiyorum, karşıdaki bakıyor ama sizde bakıyor mu acaba diye sürekli oraya bakıyorsunuz. Hani denk gelme gibi mi diyeyim bilemedim anladınız siz.

Mesela bizde hava çok sıcak olduğu için hep balkonda otururuz. Ben olurum, annem babam olur, sadece babam olur vs sık sık balkondayızdır. Karşıda da direk apartman var. Herkes birbirini görüyor yani. Mecbur karşıya bakıyorsun ve biri balkona çıkınca gözler oraya da kayıyor çünkü bakacak yer yokki başka. Hani art niyetli olmayabilir onu demek istiyorum.

eskı evımde boyle bır durumu ben de yaşadım.karşı binadaki adam sabah 6da da çıksam gece de cıksam orda bön bön bakıyordu.sadece bana değil gelen geçen herkesi pür dikkat dikizliyor bariz.inanılmaz rahatsız edici bir durum ben taşındım sorun da çözüldü şimdi komşum şikayet ediyor aynı durumdan. bişey de denmiyor baktığında adam balkonunda oturuyor sonuçta.

Kimsenin balkonuna penceresine bakmam. Göz hizzamda olduğu zaman yanlışlıkla gözüm çarparsa hemen Tevbe ederim 2 sn baksam bile. Çok ayıp birşey herkes özgür isteyen sallana sallanada içer Oturarakta içer koşarak ta..

Kimsenin balkonuna penceresine bakmam. Göz hizzamda olduğu zaman yanlışlıkla gözüm çarparsa hemen Tevbe ederim 2 sn baksam bile. Çok ayıp birşey herkes özgür isteyen sallana sallanada içer Oturarakta içer koşarak ta..
Bi de ben adama göre yüksekteyim bildiğin kafasını kaldırıp bakıyor. Göz hizasında olsam neyse diyeceğim

Yonunuzu ters cevirin gormezden gelin. Boyle tipler hep olur. Ya da esiniz ciksin bi baksin adama anlar mesaji.

O öküzlerden her yerde var maalesef hangi birine yetişeceğiz bilmem bıraktım mücadeleyi
Ama balkonunuzu kapattırmayın, bir nefes alınacak yer var evlerde onlarda konserve kutusuna dönüyor, ben çareyi yere minder atmakta buldum, balkon camlıysa şık kumaş türü bir şey gerin içi görünmesin, duvarsa sorun yok zaten, oturun yerde için. Pencere balkon gibi olmuyor mutlaka kaçıyor içeriye duman.

Camdan ve balkondan sarkmak çok hoş değil sanki birde siz yukarıda adam aşağıdaymış çok mu sarkıyorsunuz acaba ki şundan söylüyorum bunu yargılamak değil amacım böyle tipler madem var etrafınızda dikkat edin diye söylemiyorum artık ortalık çok kötü insanlar fesat vahşiler o yüzden kendimizi pislik insanlardan korumalıyız.

Evler çok dipdibe bazısı bakmış olmak için bakıyor, kasten bakmıyor olabilirler, camdan sarkarak içmeyin, çıkın balkona balkonda için, rahatsız oluyorsanız balkon brandaları var cam balkondan çok daha ucuza mal edersiniz onlardan yaptırın.

Back
X