gerçekten canıma tak etti bu konu!! istanbul da bir apartman dairesinde oturuyorum, biraz şehrin merkezinde oturuyorum haliyle binalar iç içe, her balkon karşı evin balkonuna bakıyor, evler birbirine oldukça yakın, sorun ise şu; mübarek bayram geldi geçti, herkesin evinde hummalı bir çalışma halılar balkona atılır artık evde kim var ise güçlü kuvvetli hep beraber tutar silkelenir, temizlik çok güzel bir durum ona diyecek lafım yok yanlış anlaşılmasın bende çok temiz bir bayanım evimde toz birikmez uçuşmaz lavabolarım banyoların fayanslarım hep tertemizdir, ama sen yolluğunu örtünü silkelerken hiç bakıyomusun alttaki komşunun çamaşırı var mı yok mu? ya da aşagıya inip bir sorma zahmetinde bulunuyor musun camlarınızı kapatabilir misin bi 10 dk diye, canıma tak etti inanın, her boş camdan bir şeyler silkeliyor, seni takmıyor yani, sürekli evde tetikteyim bir silkme sesi duyunca balkona koşuyorum, ya da yetişebilirsem pencereleri kapatıyorum sadece onu değil herkesi uyarıyoruz ama nafile, istemediğimi niçin başkasına yapayım kul hakkı değil mi bu? o da çok şikayetçi bu duurmdan, 8 aylık hamileyim karnım burnumda hiç mi dwalla benim alt komsum bana bugüne kadar tek kelime ile mad_sad senden rahatsz oluyorum balkondan bişey silkme demedi kendime yapılmasını üşünemiyor insan, çamaşırlarım tozlansa tekrar yıkabilceck gücüm var mı? ben bunun temizlik olduguna inanmıyorum kendi evi temizken başkasını düşünmeyen insan pistir!! evde çekirdek kabuklarını çöpe atıp dışarda yere atması gibi, dükkanı temzileyip o deterjanlı suyu dükkanın önüne pervasızca boşaltıp gelenin geçenin köpüklerle mücadele etmesini umursamayan insanlar sadece kendini düşünen insnalardır, halısını tozlarını başkasının üstüne aldırmadan silkeleyenin düşüncesiz biri olduguna inanıyorum, ama gerçekten artık bıktım bıktım bıktım bende apartman katında oturmasam müstakil bir evde otursam her gün her şeyimi çırpayım halılarımı yolluklarımı, ama apartmanda oturmanın bir adabı uyması gerekn kuralı var, ben bu konuda innaılmaz dertliyim ve magdurum siz neler düşünüyorsun sevgili kk bayanları?
Son düzenleme: