Üst komşudan çekiyoruz:(

bende 1. kattayım üstümde 4 kat daha var hepside çırparlar birde karşıdan atılıyor 5 dairede orda
ne ararsan var çekirdek kabukları peçeteler gırgır içi pisliği saç tırnak
sigara sofra bezi poşetler gazete kağıtları bir seferinde çocuk bezi bile atmışlardı inanabiliyormusunuz
arka taraftaki komşular ped ve kullanılmış kondom bile :120: diyorlar Allahtan bu tarafta yok
atmayın dediğimdeyse ben atmıyorum ki diyorlar hep Allahım akıl fikir versin Ona havale ediyorum

hele biri var kiii
ayağında ki ayakkabısından k.çındaki boxer'a kadar çırpıyor :47::47::47::47::47:

inanmıyorum sevimli, nasıl durulur orda kullanılmış kondom ne demek bebek bezi ne demek tü Allah bildiği gibi yapsın onları inşallahhh!!!

inanmıyorum sevimli, nasıl durulur orda kullanılmış kondom ne demek bebek bezi ne demek tü Allah bildiği gibi yapsın onları inşallahhh!!!

çocuk bezini gördümde kondomu diyenlerin yalancısıyım
dedimya arka taraftaki komşular söyledi diye
ama var işte her türlü pislik
evet tamda söylediğiniz gibi Allah bildiği gibi yapsın .....

Yukarida dedim ya anlatsam roman olur aynen sevimli arkadasimizin dedigi gibi kullandiklari cocuk bezlerini atanlar,kullandiklari orkidleri atanlar,agda kutularini atanlar,gecmis gun iyi hatirliyorum babam ise gidecek ayaginin dibine pat diye orkid dustu yani atildi babamda kizdi kadin diyorki cocuk atticocuk dedigide 5 aylik ve iceride uyuyor buyuk ihtimal daha sonra piskin piskin siz alt katta oturuyorsunuz siz temizlemek zorundasiniz diyor kadin kullandiklarin kondomu atanlar ,ictikleri bira ,sarap siselerini ust katlardan atmalar off off ne yazikki cok cektik.

off benim üst komşu melekmiş meğer anlattıklarınızın yanında... Pet atıyor utanmaza bak siz temizleyeceksiniz ne demek daha beteri bu olsa gerek agzım açık kaldı.

bende sitede oturuyorum üst katı boş onun üstündeki kadın halı çırpıyor birgün yakaladı acayip çıkıştı kesildi birkerede tavuk suyumu et suyumu ne dökmüş camlara sanki yağmur yağmış gibiydi kaynar sularla sildim zor çıktı donmuş hep bikerede bulaşık suyunu dökmüş

Başka bir şehirden geldik bir sitede oturuyorum 7 ay oldu taşınalı. Bundan 2 buçuk ay önce üst katımıza birileri taşındı. Eşyaları taşıdılar kapıdan kamyon gitti evde kıyamet koptu adam karısını öyle dövdü ki elinden alamadılar ne hakaretler ne laflar... neyse ertesi gün uyuyordum sabah bir bağırtı koptu kadın imdat imdat diye bağırarak koşuyor kapıya fırladım üst katlardan birileri indi sanırım adamla kadını ayırdılar o sırada çocuğu ağlıyor anne anne diye ben de evde ağlıyorum offf o gün elim kolum kalkmadı yerinden bir yandan da sınava hazırlanıyorum neyse adam mütemadiyen şöyle; bağırarak konuşuyor ama afedersiniz hönkürüyor sanki konuşmak deil bu neyse devamlı kadına hakaretler ama bazen de gülüyorlar anlamadım bir türlü... Biz eşimle gece yarısı bile fısıltıyla konuşuruz evde bizden başka biri olmadığı halde...

Birgün yatak odamı havalandırıyorum yukardan halı sirkeliyor kadın tepem attı site kuralları var yasak çamaşır asmak bile yasak neyse çıktım camdan kibar bir şekilde lütfen sirkelemeyin dedim kadın ya kusura bakma güzelim dedi (güzelim lafından nefret ederim) bütün toz evde kalıyor boğuluyoruz da dedi. Ama yasak dedim ben de sirkelemiyorum dedim tamam daha yapmam dedi. 1 hafta sonra kapı çaldı size çok mahcup oldum yarın oturmam var sizi de beklerim mutlaka gelin dedi e hadi gideyim dedim neyse gittim güzeldi eve döndüm önyargılarımı yitirdim. Bir akşam eşimle sinema keyfi yapacağız misafirleri geldi sanırım gece 2 ye kadar öyle gürültü yaptılar ki ayda yılda bir olur hadi çocuktur ses yapar da büyüklere ne oluyor acaba film izleyemedik motive olup neyse uyuyalım dedik misafir gitti adam başladı şarkı söylemeye gece de öyle geçti mi... ev de öyle ses geçiriyor ki adam banyoda genzini temizliyor onu bile duyuyoruz.

Bir gün de kapıyı çaldı kadın canım halıyı sirkelemicem ama sericem yanlış anlama dedi neyse peki dedim. Fıtık oluyorum bir yandan da kadına üzülüyorum o adamdan kurtulsun diye dua ediyoruz eşimle bir ara sigara külü atıyordu yukardan balkona çiçeklerim var olmasa da atma yani yönetime mail attık o kesildi kadını halı için uyardım geçen sabah pat pat sirkeliyor yine öbür camdan bu sefer.

Balkonu ne zaman yıkasam bir tomar saç topluyorum o kadının biliyorum çünkü kızıllar midem bulanıyor eşime çok söylemiyorum o bu konularda sinirleniyor şimdi çıkar uyarıyim der adam kavgacı biri geçen kavga ediyordu karısyla kadın sus ses gidiyor dedi benim kimse umrumda deil dedi adam da... yönetime bildiricez adam beni şikayet ettiniz diye kapıya bile dayanabilir bizim burda pek kimsemiz de yok eşimin başı derde girer diye korkuyorum.

Bir yandan kadına kızıyorum çünkü çok düşüncesiz senin pisliğini ben temizlemek zorunda degilim yapamıyorsan sitede oturma!

Demin alışverişten dönüyordum pişmiş pişmiş nasılsın diye konuşuyor pek yüz vermedim o da anladı galiba.
Şimdi de zaten kocadan çekiyor keşke böyle yapmasaydım diye pişmanlık yaşıyorum ama daha dün saçını topladım balkondan ne yapacağımı bilemiyorum...

halı sirkelemek ne demek. herhalde yöresel bir şey.

canım bende çarşaf sirkelemek istiorum halı sofra bzei haklısın:) ama benim alttaki camlarını 1 yıl silmez ama benim çarşafı yatak odasından görünce kudurur:))) kaaaaaaaaaaaç kere geşdi çarşaf sirkeleme diye haklımı haklı bakıldıgında bu kadın camını bile silmeyen bi kadın ama vede benim üstümdeki halı sirkeler sofra bezi sirkeler yani bana gelen çer çöp onada gidiodur ama sadece benim çarşafıma karışır
bizde şöyle bi çözüm bulduk sizde deneyebilirsiniz:)

ben çarşafımı balkonuma sirkeliorum sonrada yıkıorum:))) hatta yolluklarımı bile balkonuma sirkeliorum zaten aşşa sirkeleyemem korkuorum ama bu çözümden şimdilik ikimizde memnunuz denenebilir:)
ama gürültü için yapabilceniz ne var bilemiorum bizim banyoda o kadar çok ses geçirioki havalndırma oldugundan dolayı
yani yukardakinin bazen nefes alış verişini duyyorum:) ama bu yukardakinden diil yalıtımdan kaynaklanıo tabi dikkatlide olunması gerekiyo...

bende sitede oturuyorum üst katı boş onun üstündeki kadın halı çırpıyor birgün yakaladı acayip çıkıştı kesildi birkerede tavuk suyumu et suyumu ne dökmüş camlara sanki yağmur yağmış gibiydi kaynar sularla sildim zor çıktı donmuş hep bikerede bulaşık suyunu dökmüş

Çüş ya bulaşık suyu camdan mı dökülürmüş hiç.. Ne insanlar var ya..

Yukarida dedim ya anlatsam roman olur aynen sevimli arkadasimizin dedigi gibi kullandiklari cocuk bezlerini atanlar,kullandiklari orkidleri atanlar,agda kutularini atanlar,gecmis gun iyi hatirliyorum babam ise gidecek ayaginin dibine pat diye orkid dustu yani atildi babamda kizdi kadin diyorki cocuk atticocuk dedigide 5 aylik ve iceride uyuyor buyuk ihtimal daha sonra piskin piskin siz alt katta oturuyorsunuz siz temizlemek zorundasiniz diyor kadin kullandiklarin kondomu atanlar ,ictikleri bira ,sarap siselerini ust katlardan atmalar off off ne yazikki cok cektik.

yaa birde siz en alt kattasınız çekmek zorundasınız demiyorlar mı :47::47: ölürmüsün öldürürmüsün ??

canım bende çarşaf sirkelemek istiorum halı sofra bzei haklısın:) ama benim alttaki camlarını 1 yıl silmez ama benim çarşafı yatak odasından görünce kudurur:))) kaaaaaaaaaaaç kere geşdi çarşaf sirkeleme diye haklımı haklı bakıldıgında bu kadın camını bile silmeyen bi kadın ama vede benim üstümdeki halı sirkeler sofra bezi sirkeler yani bana gelen çer çöp onada gidiodur ama sadece benim çarşafıma karışır

ben çarşafımı balkonuma sirkeliorum sonrada yıkıorum:))) hatta yolluklarımı bile balkonuma sirkeliorum zaten aşşa sirkeleyemem korkuorum ama bu çözümden şimdilik ikimizde memnunuz denenebilir:)
ama gürültü için yapabilceniz ne var bilemiorum bizim banyoda o kadar çok ses geçirioki havalndırma oldugundan dolayı
yani yukardakinin bazen nefes alış verişini duyyorum:) ama bu yukardakinden diil yalıtımdan kaynaklanıo tabi dikkatlide olunması gerekiyo...

bende 1. kattayım ve bende senede bir silerim camlarımı neden ?????
çünkü diyelim ki ben bugün sildim yarın biri çıkıp halısını yolluğunu paspasını çırpıyor
üst katımdaki teyze su dökerek yıkıyor camlarını bu durumda benim sildiğim camın ne anlamı kalıyor ??
inanmazsınız belki ama bildiğin rafadan yumurta çıkarmak için uğraşmıştım bir seferinde :120::120:
banada diğer katlardan diyenler olmuş ne kadar pasaklı ne camını açıyor ne temizliyor diye
ama işte saydığım şeylerden dolayı anca senede büyük temizlikte silerim
kendi pisliklerini ben atıyormuşum gibi gösterip birde bana pasaklı diyenleride Allah'a havale ediyorum.....

yaa birde siz en alt kattasınız çekmek zorundasınız demiyorlar mı :47::47: ölürmüsün öldürürmüsün ??

Hic sorma canim 1. Kattasin uzerinde 8 kat daha var inan camlarimizi acamiyorduk artik resmen biz yukaridan istedigimizi yapariz diyorlardi,camasirlarin uzerine kac sefer pis bulasik sulari dokuldu atilan yumurta kabuklari cabasi evlerinde cop kovasi sanki yok ama asagiya atmak daha kolaylarina geliyor insanlarin.

canım eğer kavga filan olursa bir daha arayın 155i gelsinler idareye filan söylemek hikaye hiçbir işe yaramaz ama polisi kimin aradığı belli olmaz bizde sitede oturuyoruz üst komşum aynı seninki gibi buarada eşim polis aradı bir güzel polisler geldi şikayet var diye ayrıca bizim aradığımız belli bile olmadı hoş olsada önemli değil ya neyse....insanlar anlama özürlü canım aynı şekilde bende ne zaman balkon yıkasam mutlaka saç topluyorum ya insaf yani kul hakkı değil mi toplamak zorunda da değiliz:22:

ne alakası var canım üst kat alt kat olur mu:22:oh altta kalanın canı çıksın der gibi:45:fitil oluyorum böyle insanlara benimde altımda kaç tane daire var yazık günah değil mi yani....sitede oturmayı bilmiyorsan oturmayacaksın kardeşim:47:

benm komşularım da tam anlamıyla aptallar malesef, üstümde ki ped atmış alt komşuların balkona düşmüş tek tek aramış kadın herkesi beni de aradı balkonuma ped atmışlar diye şaşırdım , tabi ögrenmişler sonra üstümdeki yapmış , en üstteyim diyerek iyice kuduruyorlar valla , ev içinde odun kırmalar , gecesi sabahı fark etmeden kreş gibi şişko çocuklarıyla evde maraton yapmalar , desen de anlayacak gibi değiller, bir de ben gelmeden önceki komşular çok samimilermiş sonra kokmuşlar birbirlerine girmişler ben gelince de biriyle konuşunca diğeri trip yapıyor diğeriyle konuşunca öteki , bende hepsinden çektim kendimi mesafeli davranıyorum bu kesde hepsi bozuluyor aralarına karışmıyorum diye , evimi seviyorum ama komşularım çok lafçı ve boşlar şansıma kelek çıktı yani :) görgüsüz insanla ugraşmak çok zor resmen yayla hayatı yaşıyorlar allah bize sabır versin ....

bizimde sitede halı vs.. silkelemek yasak üst katımıza birileri taşındı allah allah sormayın bir ses bir gürültü kadın sürekli topuklu ayakkabılarla dolaşıyor gibi tık tık tık gece 2 3 lere kadar vee sabahta 7 de ayaktaydı artık sinirden bu kadın uyumuyormu bu ne böyle diyordum aşağıdan yukarıya uyarı amaçlı sürekli vuruyordum tık yok anlamıyorlar önceden olmayan aşağıya bişeyler atılmalar başladı aşağı kattaki kadın bana geliyor sen mi atıyorsun diye neyse kadın sürekli bişeler çekiyor sabahın yedisinde artıkkk yeter deyip bigün bağırdım yataktan kalkıp vurdum vilada sapıyla yok anlamıyorlar canım bi gün karşılaştım kapıda dedim çok ses çıkrıyorsunuz sürekli topuklu bişeyler giyiorsun galiba çok ses geliyor sürekli bişeyler çekiyosun evin içinde çocuğun sürekli pat pat diye kanepeden atlıyor dedim kadın ben değilim yukarı kattakiler bbende çok rahatsızım dedi bende iyi ozaman biğünde onlara gidip söyleleyeyim dedim kadın gitti sonra alt komsuya gittim kadının penceresi açık temizlik yapıyor dedim biri sürekli gürültü yapıor rahasızım sabahın 7 sindede yapılmazki yataktan zıplıyorum dedim alltaki kadında bende rahatzızım bende o sesler senden geliyor sandım ne dedi kadın duuymuş olacak ki birdaha sesler kesildi ohh o sabah gıcır gıcırt bişeyler çekmeleri kesildi ayy çocukta atlamıyor artık kurtuldum yaşasın sessizlik :52:

Offf konuyu görünce eskiye döndüm.
Eski oturduğum yerde üst komşulardan çok çektim.
Her gelenin tek ortak yanı halı silkelemek...
Biri de aynı sizinki gibiydi...
Sürekli adam karısını döver, biz polisi ararız polis gelir kadın şikayetçi olmaz,
Adam da ulu orta " Beni kim şikayet etti" diye küfürler eşliğinde bağırırdı...
Bir gün karısı halıyı tepemize silkeliyordu
Pencerelerimin hepsi açık, uyardık,
Daha sonraki temizliklerinde adam kapımı çalıyordu,
" Bacım, pencerelerini kapat benim hanım halıları çırpaçak" derdi.
Buna da şükür diyordum. En azından uyarıyordu.
Hani cahillik desem okumuş, saygın bir mesleği olan daha üst komşum da
balkonda misafirlerimle otururken balkon demirlerine hortum tutmuştu,
tabi ki masada ki tüm içecekler ve yiyeceker çöpe gitti.
Ben çözümü en üst kat olan bir daire tutmakta buldum.

Balkonum kucucuk bisey icine sirkelencek gibi deil ki buyuk olsa da tercih etmezdim zaten temizlik yaptigim gunlerde banyoya paspaslari cirpip sonra yikiyorum. Ben dikkat etsem yukardaki etmez de be n de boyle yapalim demem. Evet yalitimin da etkisi var ve biz esimle o yuzden 2 kat dikkat ediyoruz ama onun esi bagira bagira sarki soyluyor. Ama bu konuyu actiktan sonra pek sesleri gelmez oldu tesadüf:27:

Gecen cuma kapi caldi (bigun onceden rastlamistim soguk davranmistim) ustteki komsu gelmis elinde tatli ile neyse kirmadim aldim teşekkür ederken ya dun bizim misafir vardi size cok ses geldiyse kusura bakmayin dedi ben de arada olur neyse de ben asil size balkondaki saclari soracaktim dedim. Hergün topluyorum kizil olunca da sizden şüpheleniyorum dogal olarak dedim halı olayimiz da olunca iste neyse, kadin yok o ben deilim bizim ustlerde biri ama biz de bulamiyoruz demesin mi... isterseniz karsi komsuma sorun ilk tasindigimdan beri hep sikayetciyim dedi ben de dun yonetime sikayet edecektim sizi dedim siz yapmiyorum diyorsaniz kusura bakmayin gunhinizi aldim dedim ( biraz vicdanina seslendim belki kendi de atiyodu bilemem) birgun once de esim gec kaldi da mail atamamisti.

Simdi bekliyorum bakalim sac azalacak mi ona gore mail aticam yonetime zehir hafiye oldum valla...
Bu arada tel den yaziyorum yanlis bisey yazdiysam affola :42:

Offf konuyu görünce eskiye döndüm.
Eski oturduğum yerde üst komşulardan çok çektim.
Her gelenin tek ortak yanı halı silkelemek...
Biri de aynı sizinki gibiydi...
Sürekli adam karısını döver, biz polisi ararız polis gelir kadın şikayetçi olmaz,
Adam da ulu orta " Beni kim şikayet etti" diye küfürler eşliğinde bağırırdı...
Bir gün karısı halıyı tepemize silkeliyordu
Pencerelerimin hepsi açık, uyardık,
Daha sonraki temizliklerinde adam kapımı çalıyordu,
" Bacım, pencerelerini kapat benim hanım halıları çırpaçak" derdi.
Buna da şükür diyordum. En azından uyarıyordu.
Hani cahillik desem okumuş, saygın bir mesleği olan daha üst komşum da
balkonda misafirlerimle otururken balkon demirlerine hortum tutmuştu,
tabi ki masada ki tüm içecekler ve yiyeceker çöpe gitti.
Ben çözümü en üst kat olan bir daire tutmakta buldum.

Ne kadar rahatlar yaptiklari zaten ayip bir de gelip uyariyor ozru kabahatinden beter derler ya o hesap. En iyisini yapmissiniz güle güle oturun.

Back
X