Gecen cuma kapi caldi (bigun onceden rastlamistim soguk davranmistim) ustteki komsu gelmis elinde tatli ile neyse kirmadim aldim teşekkür ederken ya dun bizim misafir vardi size cok ses geldiyse kusura bakmayin dedi ben de arada olur neyse de ben asil size balkondaki saclari soracaktim dedim. Hergün topluyorum kizil olunca da sizden şüpheleniyorum dogal olarak dedim halı olayimiz da olunca iste neyse, kadin yok o ben deilim bizim ustlerde biri ama biz de bulamiyoruz demesin mi... isterseniz karsi komsuma sorun ilk tasindigimdan beri hep sikayetciyim dedi ben de dun yonetime sikayet edecektim sizi dedim siz yapmiyorum diyorsaniz kusura bakmayin gunhinizi aldim dedim ( biraz vicdanina seslendim belki kendi de atiyodu bilemem) birgun once de esim gec kaldi da mail atamamisti.
Simdi bekliyorum bakalim sac azalacak mi ona gore mail aticam yonetime zehir hafiye oldum valla...
Bu arada tel den yaziyorum yanlis bisey yazdiysam affola
Demiştim;
Evet 1 haftadır kontrol ediyorum 1 tane bile saç teli yok yönetime vs şikayet etmediğim halde azaldı demek kiiii....
neyse inkar etmişti günahını almayım bari (bu dertten de böyle kısa sürede kurtulmayı beklemiyodum)
Simdi bekliyorum bakalim sac azalacak mi ona gore mail aticam yonetime zehir hafiye oldum valla...
Bu arada tel den yaziyorum yanlis bisey yazdiysam affola
Demiştim;
Evet 1 haftadır kontrol ediyorum 1 tane bile saç teli yok yönetime vs şikayet etmediğim halde azaldı demek kiiii....
neyse inkar etmişti günahını almayım bari (bu dertten de böyle kısa sürede kurtulmayı beklemiyodum)