balkonlarımız bir ve ben bu durumdan çok rahatsızım =((

canım sen oraya duvar değil perde bile çeksen kaynananla aran mutlaka bozulacak..gelin bizden rahatsız oldu bak yüzümüzü göresi gelmiyor bizi ayırıyo dışlıyo sevmiyo kadara gider bu iş.. yani eğer kapattırmakta kararlıysan kırılma gücenme işini düşünmeden yapıcaksın.. ama eğer aranızın bozulmasından korkuyorsan sen bu duvar işini unutucaksın tatlım.. bir bir daha iki.. haksızmıyım.. rahatsız olmakta haklısın bende olsam rahatsız olurdum hatta camlarımın silinmesi falan sinir ederdi beni.. ama dediğim gibi sen bi taşla iki kuş vurmak istiyorsun.. fikrinin birinden vazgeçmeden yapamazsın..

haklsın,ne yapsam yapayım sanırım yine d küsecekler,bu akşam her pazar olduğu gibi onlardayız.söylemeyi düşünüyorum ama cesaretim eksik.evlenmeden önce böyle değildi.hakkımı savunurdum.o birşey der bu birşey der diye diye kendime eder oldum.öyle yada böyle gerçekten istiyorsam bir yerinden tutmam lazım.eşim ailesinden bu zamana kadar hiç birşey istemedi.kırılırlar diyede ağzını açmaz asla.iş bana düşüyor.korkmuyoda değilim herşey iyi giderken aramız bozulacak diye ama ailesiyle değil bu sebepten dolayı eşimle.cesaret ne zor şeymiş böylesi basit bir o kadar zor konuda.teşekkür ederim fikrin ve yorumun için

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum canım.
Söyleyecek cesaretin olmamasını.
Ağzından ilk kelimeyi çıkar devamı dökülür
Ben de hakkımı savunmaya cesaret edemediğim zaman ağzımı açtığımda konuşurken başım dönerdi yere düşecek gibi olurdum.

Başladın mı devamı gelir

içten içe dua ediyorum sıkıntı olmasın diye mutfakta yemek yaparken söylemeyi düşünüyorum eşim odadayken halletmiş olurum.onun yanında açsam ortamı geren ben olurum sanki.arada kaldım

içten içe dua ediyorum sıkıntı olmasın diye mutfakta yemek yaparken söylemeyi düşünüyorum eşim odadayken halletmiş olurum.onun yanında açsam ortamı geren ben olurum sanki.arada kaldım

Ayak üstü konuşulup çabucak kapatmasın konuyu.
Uzun uzadıya konuşulacak bir konu sanki.
Kaynananı sen tanırsın.
Yemek yaparken anlaşabilir misiniz?Kısa sürede.

duvar örüp kötü olmaktansa,esimle tartismaktansa,bence balkonunuzun kapisini kilitleyin bide stor perde takin icerisi görünmesin o kapiyi ya hic kullanmayin balkon yokmus gibi.

duvar örüp kötü olmaktansa,esimle tartismaktansa,bence balkonunuzun kapisini kilitleyin bide stor perde takin icerisi görünmesin o kapiyi ya hic kullanmayin balkon yokmus gibi.

öğle bir balkon değil salon camı ve balkon kapısı,mutfak camı vve balkon kapısı hep aynı terasa bakıyor.onların salonu mutfğı d aynı teasta diğer balkonu önemsemiyorum ama özel diye birşey yok.yaşamak lazım anlatmak için.ben birliğin herşeyine karşıyım ama nasıl böyle bir hata yaptım bilemiyorum

Ayak üstü konuşulup çabucak kapatmasın konuyu.
Uzun uzadıya konuşulacak bir konu sanki.
Kaynananı sen tanırsın.
Yemek yaparken anlaşabilir misiniz?Kısa sürede.

özellikle anlaşacağım bir durum yok aslında fikrimi söyleyeceğim böyle düşünüyorum diye.onlarda ona göre ayarlasınlar diye düşünüyorum.ben zaten davranışlarımla çok belli ettim istemediğimi.ama annem geldiğinde burnun ucu bile çıkarmıyor.evde havasız kaldın gibi laflar ediyordu geçen sene.yani ne yapsam takip edileceğim bir durum.bakalım başlamak bitirmenin yarısıydı sanırım.hayırlısıyla bir konuşsam.Allahım neden bu kadar geriliyorum aklım almıyor.

Umarım sorununu kötü olmadan çözersiniz.
Anlayışla karşılarla inşallah.
Gerilecek bişey yok tatlım.
Söyle ve çekil kenara.
Bulsunlar bir çare

bu akşam olanları yarın yazıcam inşaallah hayırlı haberler veririm,yorumlar için ayrıca teşekkür ediyorum.çok iyi fikirler sunuldu bana,Allahım yar ve yardımcım olsun.gören cenke şıkıyorum sanacak ama öğle bir devir biticek benim içinde onlar içinde = )

canım inşallah konuyu bu akşam açıp halletmişsindir. eğer konuşamadıysan şöylede diyebilirsin,ben heran giyim açısından derli toplu olmayabilirim sıkılıyorum balkona çıktığımda babanla karşılaşırız da kıyafetim uygun olmazsa diye de bakalım inşallah faydalı olur

Balkona niye uygun olmayan bir kıyafetle çıkıyorsun denilirse ne olacak ? :)

canım ben alıntı yapamadığım için sana cevap vericem de adını yazarak veriyim.1sen, sen sorunca bende bir duraksadım yani,sahi dedim nasıl yani ya,ne biliyim işte balkona çıkabilip ama kayınpederinin yanına çıkamadığı bir şekilde

yalan dünya dizisindeki gibi bi balkonmu onlarda aynı balkonu kullanıyo ddemek sadece dizide olmuyomuş

kayınvalidenizle bozuşmadan bunu halletmeniz imkansız bencede.Ben olsam geçişi engelleyecek şekilde eşya yığardım.Ardiye deposu gibi.Camın öüne çamaşır askılığımı koyardım.Kullanmadığım tahta dolap,turşu şişeleri varsa çıkarır set kurardım.Balkon ölçülerinizi bilmiyorum ama dar ise bu işe yarar.Üstelik açıklamayada gerek yok.Kendi balkonunuz kendi eşyanız sonuçta.

walla kızlar dün bırakın söylemeyi kayınvalidemlere gitmedik bile kavga ettik.saçma sapan sebeplerden.üstüme yürüdü sonrada çekti gitti evden.saatler sonra geldi ama konuşmuyoruz.önce saçlarıma taktı dalgalı yapmıştım düğüne mi gidiyosun diye ilk lafımı yedim.sonra topladım saçlarımı o ara oğlumu yıkamıştım uyudu.kilotlu çorap ve badiyle,eşimde aşofmenliydi.neyse ben giyindim hadi gidelim diye oğlumda kalktı tam kapıda dur üstünü giydiriyim yeni, banyo yaptı dedim.ayrıca sende giy üstünü yok biz böyle gidicez dedi bana.e o zamn ben niye hazırlandım saçmalık!tamam dedim sürekli sorun çıkıyor siz gidin ben gitmek istemiyorum.o arada d saat gitme saatimizi yarım saat geçti.kıyameti kopardı bir sürü laflar.bensiz gitmiyor benle gidince ailesiyle bir kelam etmiyor.sohbeti hep ben yapıyorum bir gün bensiz git hasta d,yok anlarlarmış.anlasınlar ne çıkar bu kadar titizlenip beni üzen bir adam ve ailesi bırakın balkonu ben böle ezik ezik yaşarım.nefret ettim evlilikten de hayatttan d

ya yanlış anlamayın ama aynı balkonu kullanacak kadar yakın olup bu kadar resmi görüşme töreni şeklinde bi ziyaret tuhaf geldi...
evet mesafe olmazsa olmaz bence aradaki saygı için vs her yönden....
ama bırakın mesafeyi siz ayarlayın...eşiniz babasının evine isterse eşofmanla gitsin isterse atletle...babasının evi bu gittiğiniz değil mi yanlış anlamadım?
ayrıca dipdibe olan yere herzaman maa aile gitmenize gerek var mı? bi kere de tek gitsin ya da çocuğunuzu alıp gitsin....
bence biraz rahat olun....mesafenizi siz istedikten sonra kimse delemez....eşinizi biraz germişsiniz gibi geldi...lütfen yanlış anlamayın...

eşiniz siz olmadan gitmek istemiyomuş pardon ben yanlış anlamışım...

balkon bir ama samimiyet tok aksine gerginlik var!evlendiğimde hafta d 3,4 gün gittiğim kayınvalidemlere şimdi sadece haftada bir gidiyoruz.tabi yaşananlar bambaşka bir iki kelimede haklı haksız anlaşılmaz.gerçi suç samur kürk olsa kimse üstüne alıp giymezmiş.elbet benimde hatalarım vardır ama bensiz gitmeyi olay haline getirme saçmalığına tahammül edemiyorum.git ye iç gül söyle gel eve nedir yani? bende ailemi seviyorum onlara gitmek istiyorum ama onsuz d gidebiliyorum bunuda sorun haline getirmiyorum.alttan almakla sadece o olayı kapatmış oluyoruz bunu anladım.konuşmaklada olmayacaksa olmazmış.bugün çok gerginim çokda mutsuzum haliyle

Çözümü bu kadar basit bir konunun, bu kadar büyük bir sorun haline gelmesi senin için çok yıpratıcı. En başta aradaki kapı örülürken, balkon arası da kapatılmalıydı. Bu iki tarafın en doğal hakkı.
Şu balkon bölünmesinden önce, eşinin ailesiyle aranızı yumuşatmaya çalışsan. Ailesiyle aranız yumuşarsa, sen ve eşin birbirinize karşı daha iyi olursunuz diye düşünüyorum. Yazdıklarından hepiniz gergin bir ortamda yaşıyorsunuz diye düşündüm. Sen eşinin ailesini yemeğe çağırıyor musun? Çağırmıyorsan onları güzelce, güleryüzle ağırlayarak, geçmişi geride bırakarak başlangıç yapabilirsin. Sizin mutlu olmanız için birbirinizin ailesiyle de aranızın iyi olması gerekiyor diye düşünüyorum. Eşinin annesi, babası, kardeşi hakkında asla eşine laf etme. Herkesin ailesi kendine kıymetli. Onlar hakkında konuştukça, sen eşinin gözünde küçüleceksin, aranız daha da bozulacak.
Ortalık daha ılımlı kıvamına gelince kayınvaliden ve kayınpederinle balkonun bölünmesini istediğini, bunun onlardan uzaklaşmak demek olmadığını, zaten bitişik oturduğunuzu sakin sakin anlatabilirsin. Ama böyle bir ortamda bence balkon konusunu açma. Biraz sabret diyorum. Huzurun olmadıktan sonra balkon bölünse ne olacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…