- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
işte o ( iyilikle) kısmı yokmu orda kelimeleri bulmakta zorlanıyorum.çünkü her kelimeden alınan insanın canını sıkan biraz eski kafa bir aile.yani şöyle söyliyim annem doğumumda benimle kaldı balkona çamaşırları asarken onlarda balkonda bir kişi bile kolay gelsin nasılsınız demiyo yok sayıyolar yada ben çıkamım diyorum hop kayınpeder atletle kendi tarafında oturuyo.güzellikle ama asıl onlar hangi dilden anlar o çok önemli?
Seni çok iyi anlıyorum canım.
Söyleyecek cesaretin olmamasını.
Ağzından ilk kelimeyi çıkar devamı dökülür
Ben de hakkımı savunmaya cesaret edemediğim zaman ağzımı açtığımda konuşurken başım dönerdi yere düşecek gibi olurdum.
Başladın mı devamı gelir
içten içe dua ediyorum sıkıntı olmasın diye mutfakta yemek yaparken söylemeyi düşünüyorum eşim odadayken halletmiş olurum.onun yanında açsam ortamı geren ben olurum sanki.arada kaldım
duvar örüp kötü olmaktansa,esimle tartismaktansa,bence balkonunuzun kapisini kilitleyin bide stor perde takin icerisi görünmesin o kapiyi ya hic kullanmayin balkon yokmus gibi.
Ayak üstü konuşulup çabucak kapatmasın konuyu.
Uzun uzadıya konuşulacak bir konu sanki.
Kaynananı sen tanırsın.
Yemek yaparken anlaşabilir misiniz?Kısa sürede.
özellikle anlaşacağım bir durum yok aslında fikrimi söyleyeceğim böyle düşünüyorum diye.onlarda ona göre ayarlasınlar diye düşünüyorum.ben zaten davranışlarımla çok belli ettim istemediğimi.ama annem geldiğinde burnun ucu bile çıkarmıyor.evde havasız kaldın gibi laflar ediyordu geçen sene.yani ne yapsam takip edileceğim bir durum.bakalım başlamak bitirmenin yarısıydı sanırım.hayırlısıyla bir konuşsam.Allahım neden bu kadar geriliyorum aklım almıyor.
canım inşallah konuyu bu akşam açıp halletmişsindir. eğer konuşamadıysan şöylede diyebilirsin,ben heran giyim açısından derli toplu olmayabilirim sıkılıyorum balkona çıktığımda babanla karşılaşırız da kıyafetim uygun olmazsa diye de bakalım inşallah faydalı olur
eşiniz siz olmadan gitmek istemiyomuş pardon ben yanlış anlamışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?