zeynepcim dedikleri gibi kısmet ısı ama yınede duymak ıstıyoruz ıste basaranları:) insallah canım ne zaman konulacak sana? toplandımı yumurtaların anlatsan ya bıraz.
bana uzun protokolle başlandı bugün gonal f nin 4. günündeyim galiba haftaya toplanır 5 gün sonrada konur inşaallah
bana 1 tane koyacakları için içimde tutmazsa hissi oluyor 1 taneyle tutmazsa hadi
2. denemem bu benim buda tutmazsa diğerine 2 embriyo konacak ama inşaallah gerek kalmaz
bugün berat kandili birbirimize dua edelim inşaallah
insallah canım. rabbım 1 taneye 2 taneye bakmıyor. insallah kavusacaksın bebeğine. uzun protokol daha etkılı oluyor.
neden olmaz dedı dr anlamadım. ne oldu sımdı dığer embrıyoların copemı gıttı arkadasım? hangı merkezde tedavı oldun?
benım tedavı olduğum umut tup bebek merkezınde 6. gune ulasan embrıyoları dondurabılıyorlar. benım 6. gune 3 embrıyom ulastı anca sadece bırtanesı donrurulacak kapasıteye ulaşmıs.
evet canım blastosıst yanı 5 yada 6. gun embrıyosu nun tutma olasılığı daha yuksek dıyorlar.. ama hersey allahtan. allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba kızlar sizlere bir sorum var. blastosıst embriyo transfer edilipte tutmayanlara dr ne gibi bir cevap verdi acaba? neden tutunamamış olacağı hakkında ne dedi.
:uhm:
canım beklemedeyım. 30unda test gunum. umutta doktorum ulun bey. son ıkı denememı kendısı yaptı. 1. denememı yıne umutta enver bey vardı o yapmıstı.
ilk tüp denememdi 5.gün transferiydi çok kaliteli oldugu söylendi ve tutmadı. dr um %100 gebelik bekledigim hastaydın hiçbir sorun yok dedi tutmaması için
canım benimde doktorum ulun bey ondan sordum canım benim ilki dondurulmuş embiriyoydu blast kondu ama tutmadı malesef doktor şansızlık diye nitelendirdi şimdi 2. donmuş için beklemedeyim yine ulun bey yapacak transferimi hayırlı olsun canım 9. gün idrar da çıkar diye düşünüyorum takibimdesin :CüvCüv:
hadı yaaaapekı rahme baktımı dr? histereskopi ile?
bende perde vardı alındı. insallah bır sonrakı denemende yuzun guler canım.
hayır canım gittim hiçbişeye bakmadı elinde raporlarım dosyam onlara bakıp konuştu muayene falan etmedi anlayacagın
hımmm anladım canım. benımde ıkı basarısız denemeden sonra rahme girdiler histereskopi ile. baktılarkı perde varmış hemen aldılar. allah bilir ama ben diyorumkı ilk iki deneme bu perde yuzunden olmamış olabilir. keske birir bana bır akıl verseydıde ilkinde baktırsaydım. aslında ben daha hiç tüpe baslamadan once bır dr demişti sende perde var alınması lazım dıye ama ben bunu o zaman umutta ilk doktoruma soylediğimde yok demişti. rahım filminden bakıpta.
işte aslında ilk denemede olsa önceden baktırmakta fayda var. maddı manevı yıpranıyoruz cunku.
ama ilk denemeden sonra yapmıyorlarki çünkü ya bişi yoksa boşuna yapılmış oluyor
hımmm anladım canım. benımde ıkı basarısız denemeden sonra rahme girdiler histereskopi ile. baktılarkı perde varmış hemen aldılar. allah bilir ama ben diyorumkı ilk iki deneme bu perde yuzunden olmamış olabilir. keske birir bana bır akıl verseydıde ilkinde baktırsaydım. aslında ben daha hiç tüpe baslamadan once bır dr demişti sende perde var alınması lazım dıye ama ben bunu o zaman umutta ilk doktoruma soylediğimde yok demişti. rahım filminden bakıpta.
işte aslında ilk denemede olsa önceden baktırmakta fayda var. maddı manevı yıpranıyoruz cunku.
canım yapmak istemeyebilirler ama zorlayacaksın nedenmı? eğer bişey yoksa boşuna yapmış oluyorlar dıyorsunda. ya bişey varsa ??? boşuna hem tüp parası hem umutlar? ya varsa.
aslında ilk tüpe gecmeden ofis histereskopi herkese yapılması lazımmıs .
onu anestesi olmadan yapıyorlar. fiyatıda uygun bildiğim kadarıyla.
canım histeroskopinide ulun bey mi yaptı bende yaptırdım
ilk deneme negatif olunca ulun bey rahim girişi problemli histeroskopi yapalım dedi geçen ay yaptırdım temiz çıktı rahim girişinde kavis varmış bakalım bu sefer hayırlısı olsun
zaman hiç geçmez bilirim sabret azı gitmiş çoğu kalmış bugün 7. gün mü 8. günmü transfer gününü saymazsak galiba 7. günün 2 gün sonra kanda baktırsan kesin çıkar bekleme 12 gün zaten geçmiyo günler.
histereskopi sonrası rahim duvarında incelme oluyormuş
ben ondan korkuyorum burda arkadaşımınki öle oldu ve düzelmedi bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?