histereskopi sonrası rahim duvarında incelme oluyormuş
ben ondan korkuyorum burda arkadaşımınki öle oldu ve düzelmedi bidaha
canım histeroskopinide ulun bey mi yaptı bende yaptırdım
ilk deneme negatif olunca ulun bey rahim girişi problemli histeroskopi yapalım dedi geçen ay yaptırdım temiz çıktı rahim girişinde kavis varmış bakalım bu sefer hayırlısı olsun
zaman hiç geçmez bilirim sabret azı gitmiş çoğu kalmış bugün 7. gün mü 8. günmü transfer gününü saymazsak galiba 7. günün 2 gün sonra kanda baktırsan kesin çıkar bekleme 12 gün zaten geçmiyo günler.
hımmm anladım canım. benımde ıkı basarısız denemeden sonra rahme girdiler histereskopi ile. baktılarkı perde varmış hemen aldılar. allah bilir ama ben diyorumkı ilk iki deneme bu perde yuzunden olmamış olabilir. keske birir bana bır akıl verseydıde ilkinde baktırsaydım. aslında ben daha hiç tüpe baslamadan once bır dr demişti sende perde var alınması lazım dıye ama ben bunu o zaman umutta ilk doktoruma soylediğimde yok demişti. rahım filminden bakıpta.
işte aslında ilk denemede olsa önceden baktırmakta fayda var. maddı manevı yıpranıyoruz cunku.
hakkımızda hayırlısı olsun kıslar sizlerin yaşı kaç ve hiç hamilelik geçirdinizmi
canım benım yas 29 maalesef hiç hamıleleık duygusu tadamadım. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. mubarek gunde hepimizin dualarını kabul etsın insallah(amin)
patricia inş rahip filminde gözüküyodur bu dedigin şimdi kafama takıldı valla arayıp sorsam mı bende perde varmı yokmu neden bakmadınız diye daha 1 ay oldu sonuçta cevap vermek zorunda iyimi yine kafam karıştı :):)
canım benım yas 29 maalesef hiç hamıleleık duygusu tadamadım. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. mubarek gunde hepimizin dualarını kabul etsın insallah(amin)
Patricia ilk olumsuzluktan sonra ulun bey hakkında acabamı dedim çünki okadar olur gözüyle bakıyordu ki bize kolay hasta sınıfındaydık olmayında hepimiz şok olduk ama kafam yerine gelince ulun bey iyi bir doktor işini bilen bi adam inşallah ikimizinde derdine derman olur.
Allahım bütün isteyenlere versin.
şimdi canım ben kımsenın kafasını karıştırmak ıstemem. sana benım hıkayemı anlatayım.
işlte ilk test zamanları hepimizin başından gectı. rahım filmi çekildi falan. rahım filmini ceken dr dediki, rahmın başı cok hafıf aşşağı doğru eyık ama bu tutmaması ıcın bır problem değil dedi. daha sonra medikal park goztepeye gittim. dr ismini hayırlayamadım.
adam filme bakar bakmaz sende perde var dedi. bu alınmadan ne aşılama ne tüp düşünme dedi. çok moralım bozuldu bunu duyunca aynı gun 3 hastane dolastım. sonra hemen ordan cıkıp, medipole gittim rahım filmine bakan dr dediki yok perde gozukmuyor. ordan cıktım ılk kez umut tupe gittim levent bey vardı oda yok perde dedi. sonra dedimki heralde medıkal park para almak için ole dedi. sonra ilk tedavımı umutta enver bey vardı o yaptı. onada ayrıca sordum perde varmı dıye. oda yok dedi. tutmadı
2. tedavımde ulun bey tedavıye baslarken testlere bakmadı dırek basladı tedavıye doğal olarak cunku aynı yerde ıkıncı tedavım dosyamda hersey yazıyor. 2. tedavımde tutmayında ulun bey rahım filmine bakmak ıstedi. dediki perde olabilir ama onu anca hıstereskopıyle anlarız dedi. işte regli bekledik histereskopiye girdik. çok küçükte olsa 1.5 cm boyunda perde varmış o alındı .
sonrada 3. denemem yapıldı. işte boyle kızlar. bildiğim kadarıyla avrupada ilk tedavıden once rahımde bışey varmı dıye ofis hıstereskopiyle rahme bakılıyormus. e mantıklısıda bu değilmi zaten.
tranfer gününü sayarsam bugün 7. gün, idrarda gebelik testi yaptım, negatif( erken miydi? pozitif olma ihtimali var mı sizce (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?