zaten ınsan bırseyı cok ırdelerse sorun cıkıyor yaaa
senınde bızımde ınsallah sonuclarmız guzel olsun
sen sımdı nezman sonuc alıcan canım
ayy denk gelırız belkım hastanede oyuzden sordum canım
kız cok erken:))))))))))) ıcınde 3 embrıyo bıle tutunmus olsa 6. gunde cok zor cıkardı,cıkmazdı belkıde:) üzülmek ıcın cok erken.buyrunnnnnnnnntranfer gününü sayarsam bugün 7. gün, idrarda gebelik testi yaptım, negatif( erken miydi? pozitif olma ihtimali var mı sizce (
tranfer gününü sayarsam bugün 7. gün, idrarda gebelik testi yaptım, negatif( erken miydi? pozitif olma ihtimali var mı sizce (
neden canım neden moralın bozulmustu anlamadım
ben sızı kacırdım galıba sız hangı asamadasınız
kızlar bu gun nıyetı bozdum ve bır test yapayım dedım test bozuk cıktı. yanı negatıfıde goremedım pozıtıfıde. 2002 senesınden berı ılk defa bozuk bır testle karsılastım. çok ilginç bır durum:)
ilaçları bırakmaya da cesaret edemiyorum bırakma dediler. karnımda sancılar vardı düne kadar, artık o da yok.. pazar günü de olmazsam idrar testi alıp yapmayı düşünüyorum. neyse negatif sonuçlara alışmışken bir daha umutlanmak da gereksiz aslında.. patricia senin dondurulmuşun var, inşallah olumlu sonuç alırsın kolaylıkla..
he daha gunun gelmedı senın. canım dur bakalım benım 1 tane dondurulmusum var, oda ancak sağlıklı cozulurse transfer olur. offfff offf allah yardımcımız olsun hepimizin insallah(amın)
konuyu ben actım, o zaman zannediyordumkı heh blast oldu embrıyo cok buyuk ıhtımalle tutar. ama hiçte buyuk ıhtımal olmadığını anladımallah insallah bır sonrakı sefer yuzumuze guler.
he daha gunun gelmedı senın. canım dur bakalım benım 1 tane dondurulmusum var, oda ancak sağlıklı cozulurse transfer olur. offfff offf allah yardımcımız olsun hepimizin insallah(amın)
konuyu ben actım, o zaman zannediyordumkı heh blast oldu embrıyo cok buyuk ıhtımalle tutar. ama hiçte buyuk ıhtımal olmadığını anladımallah insallah bır sonrakı sefer yuzumuze guler.
canım kullandığımız progestan ılacı reglımızı gecıktırıyor ama umarım senınkı hamılelıktendır:)
hımm bırde aldığımız hormonlar 2-3 ay kadar vucutta kalıyormus ama tabıkı cok fazla değil. yınede sansımızı arttırıyor değerlendırmekte fayda var tabı. ben anlamadım sen sımdı 11. gunundesın ve kan testını kacıncı gun yaptırdın? ılaçları neden bırakamadığını anlamadımkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?