• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balyanağın annesi if diyetinde 🏋️

Merhaba benden başka uğrayan yok tek başıma konuşuyor gibiyim😂

Sabah

İki yumurtadan menemen
1 wasa ekmeği üzerine labne peynir
Domates salatalık
Yeşil Çay

Öğle

1 kase ezogelin çorba
Kabak spagetti üzerine ev yapımı beyaz peynir ve 1 Etimek kırıntısı

Ara öğün
Sütlü kahve

Akşam

1 kase ezogelin
1.5 parça fırında garnitürlü somun
Bol salata

Ara öğün

1 türk kahvesi fincanı leblebi
15 adet kuru üzüm

Bugün kayinvalidem deyim zorlanıyorum ama bozmadim.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Salatalık
Peynir
Yarım kızarmış ekmek wasa ve labne olmadığı için böyle oldu.

Öğle
1 kase çorba
3 yemek kaşığı yeşil mercimek
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara öğün
Elma
1 adet sütlü kahve
Kilo veremesemde büyük ölçekte vücuduma yararı olduğunu hissediyorum. Beyin uyuşuklugu yorgunluk ve baş donmelerim bariz azaldi. Daha enerjik hissediyorum 🥰

Sizinle benzer durumdayım galiba. 2 haftada 2.5 kilo verdim ama sanırım regl öncesi ödem oldum biraz geriledim. İnşallah bahara kadar veririz.

82.6 ile başladım 80.500 falanım şu an.

Ben tahlil yaptırdım destek aldım pazartesi tartilcam nasipse kolesterol ve insülin direnci yüksek çıktı zaten tek başıma yapamazmisim . Bence seninde az değil.uykusuzluk ve yorgunluk düşünülürse

Günaydın yazmak için geç kaldım bugün tartı günümdü sabah tartıldım 2 kilo vermiş bulunmaktayım. ✌️

Tabiki kilo verdiğimi görüp de şımarmadim. İlk defa bu kadar istikrarlıyim ve bu çok hoşuma gidiyor. Yediğim her öğünü diyetisyene bildirdiğim için bilmem kontrolü sağladım 😊

Kahvaltı

2 yumurtadan menemen
1 adet domates
1 adet salatalık
1 wasa ekmeği üzerine labne peynir
Çay

Öğle

1 kâse çorba
Salata üzerine beyaz peynir ve Etimek kırıntısı

Merhaba bende if diyetine basladim. 82 kiloyum. Gun icinde sporda yapacagim insallah. 60 kilo olmak istiyorum eski günlerdeki gibi 🙈

Merhaba hayırlı olsun 💗 ben if diyeti ile beraber interval cardio yapmıştım çok işime yaradı sıkılaştım. Tavsiye ederim eğer evde bir spor aletin yoksa murat bür un x25 extreme.diye bir videosu var 25 dk efor 500 kalori vaad ediyor 😊

Merhaba hayırlı olsun 💗 ben if diyeti ile beraber interval cardio yapmıştım çok işime yaradı sıkılaştım. Tavsiye ederim eğer evde bir spor aletin yoksa murat bür un x25 extreme.diye bir videosu var 25 dk efor 500 kalori vaad ediyor 😊
Teşekkür ederim😊 bende leslie yapiyorum günlük yarim saat. Sizin tavsiye ettiginiz videoyada bakacağım. Arada yazarim gelişmeleri. Size kolay gelsin 🌸

Teşekkür ederim 😊
3 kilo vermişim arkadaşlar annemde tartilmistim bugün tekrar aynı tartı da tartıldım ✌️
Bugün yeni liste geldi yarın sizinle paylaşırım .
Kacamaksiz bir haftayi bitirdiğime inanamıyorum.pazartesi başlar haftasonu bozardim hep bu sefer haftasonu başladım 😁

Merhabalar

Sabah
1 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf
4 adet kuru kayısı
4 adet ceviz

Öğle

Ton Balıklı salata üzerine Etimek kırıntısı aslında tam buğday ekmeği vardı listede ama yok diye Etimek koydum

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1 kuru incir
2 tam ceviz 😊

Akşam
5 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
Salata ve yoğurt

Ara öğün
2 adet cocotops (muz ile yapılan bir tarif.isteyene verebilirim listemde var her akşam 2 adet) 😋😊

Günaydınlar nasıl gidiyor kilo verme yolculuğunuz 😊
Benim tam gaz devam

Sabah
1 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf
4 adet kuru kayısı
2 ceviz

Öğle
Ton Balıklı salata üzerine Etimek kırıntısı

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
Kuru incir
Ceviz

Akşam
Barbunya
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Ara öğün
2 adet cocotops 😋

Merhaba nasil gidiyor doyetiniz. ben de 4 gündür IF yapiyorum. spor yapamiyorum bakalim verebilecek miyim? yaklasik 7 yildir 80in altina düsemedim. 95e kadar ciktim sonra hep 80-90 arasi gidip geldim ama artik yas ilerliyor. zayiflamam lazim. birlikte motive olabiliriz devam ediyorsaniz

Merhaba yeni gorebildim mesajını devam ediyorum tabiki kilodan ziyade enerji doluyum ilk bir aydır diyetteyim. O kadar hoşuma gidiyor ki sağlıklı olmak. Bedenim bunu hakediyor ben sağlıklı yiyecekler yemeyi hakediyorum . Bende arada yapıyorum spor 22 aylık ve 4 aylık bebeklerim var. Birbirimizi motive edelim. Kendim yapmaya çalıştım ben if de yaptım hatta doğumdan önce kiloda vermiştim . Ama şuanda uykusuzluk yorgunluk erken kalk geç yat o yüzden bende pek olmadı online diyet desteği aldım ve çok memnunum. Son listemi dün aldım . Hiç kaçamak yapmadım mi tabi ki yaptim . Diyetistenime sordum bir dilim baklava yedim mesela. Bu haftaki sabah kahvaltısinda iki adet poğaça var yada omlet ekmek gibi detoks çayı tarifleri yaparım dersen paylaşırım destek olalım 😊

Bu arada bu hafta yarım kilo daha verdim. Evde değildim duzenime dikkat edemedim ama öğün atladım o.yuzden oldu bence. Haydi kizlar bizler değerliyiz bunu hakediyorum bitirelim artık şu işi

Merhaba nasil gidiyor doyetiniz. ben de 4 gündür IF yapiyorum. spor yapamiyorum bakalim verebilecek miyim? yaklasik 7 yildir 80in altina düsemedim. 95e kadar ciktim sonra hep 80-90 arasi gidip geldim ama artik yas ilerliyor. zayiflamam lazim. birlikte motive olabiliriz devam ediyorsaniz

Merhaba yeni gorebildim mesajını devam ediyorum tabiki kilodan ziyade enerji doluyum ilk bir aydır diyetteyim. O kadar hoşuma gidiyor ki sağlıklı olmak. Bedenim bunu hakediyor ben sağlıklı yiyecekler yemeyi hakediyorum . Bende arada yapıyorum spor 22 aylık ve 4 aylık bebeklerim var. Birbirimizi motive edelim. Kendim yapmaya çalıştım ben if de yaptım hatta doğumdan önce kiloda vermiştim . Ama şuanda uykusuzluk yorgunluk erken kalk geç yat o yüzden bende pek olmadı online diyet desteği aldım ve çok memnunum. Son listemi dün aldım . Hiç kaçamak yapmadım mi tabi ki yaptim . Diyetistenime sordum bir dilim baklava yedim mesela. Bu haftaki sabah kahvaltısinda iki adet poğaça var yada omlet ekmek gibi detoks çayı tarifleri yaparım dersen paylaşırım destek olalım 😊

Ben de bugün itibariyle 2. Haftadayım. 12 marta kadar da evde yarış var. En çok kilo veren kazanacak ama ben çok yavaş veriyormuşum gibi geliyor. Gerçi salıdan salıya 2kg verdim biraz da incelmiş hissediyorum ama sonra durdu gibi. Bakalım inşallah devam eder. Önceden bir haftada 3kg çok rahat verirdim ama kaç yıldır aynı kilodayım ve artık yaş ilerliyor.

Back
X