- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bana mi dediniz baban mi Sabanci kocan mi diyeBaban mi Sabancı ,kocan mi
Yani bire bir çevirmiş ,sonuçta eşi burda çalışsa 2500 dolar alamayacakti ,muhtemelen 2500 TL bir maaş alacaktı ondan bu şekilde kiyasliyor.Yani 2500 dolar alamayacağını göre Türkiye'de bir iste
Yok canım yaaaa sana olur mu,konu sahibine yazarken sana cevap yazmaya başladım unuttum sonra gönderdim ,ondan oldu .Bana mi dediniz baban mi Sabanci kocan mi diye
? C hic biri duz devlet memuruyum .Babadan da beklentim yok esimden de cok sukur
Ben de dedim Sabancidan filan bahsetmedim Seyma Subasina ozentilik yapmadım amaYok canım yaaaa sana olur mu,konu sahibine yazarken sana cevap yazmaya başladım unuttum sonra gönderdim ,ondan oldu .
Maşallah!! Allah daha çoğunu versin.
Sen almanyadaydin değilmi?Mesleğini merak ettim.Vende almanyada çalişiyorum ama aldiğim maaş sadece 2000€ .Yanliş meslek secmişim belki değiştire bilirim.
Mesleği başarina tebrik ederim !Netto oder Brutto 2000?
Biz iki kişi 6000 aliyoruz.
Ben hukukcuyum canim
Mesleği başarina tebrik ederim !
Ben eczanede PTA olarak çalişiyorum .
Aldiğim maaş brutto 2000€ .
Artin hiç menmun değilim .Çaliştiktan sonra biraz işime yarasin istiyorum.
Bizimki anca bir karintokluğu.
Geçim derdi yazdığını görünce dedim acaba ne sıkıntı yaşıyor yazık.. ama yok siz sadece daha fazlası yok diye paraliyorsunuz kendinizi. 200 milyarlık saati baz alıp düşünürseniz elbette canınız sıkılır. Şöyle biraz gerçek manada "üç kurusa muhtaç" insanları gözünüzün önüne getirin.yurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
siz nerdesiniz. su parasi odemiyorum Ben kira 675 dolar iki oda li . siz baya pahali biyerde yasiyorsunuzBende yurt disindayimnkizlar, konu sahibi cokta haksiz degil. Burda tek odali kucucuk apartman katinin kirasi 1200 dolar den basliyor.
Size faturalari mizi soyleyim az cok fikir sahibi olabilirsiniz
Kira 2000
Arabalarin sigortasi 350
Su 100( yaz olunca 200)
Elektrik gaz 250
Mutfak 1000
Telefon 220 dolar
Unuversite parasini hic yazmiyayim dudaginiz ucuklar...
Turkiyede buyuk sehirleri bilmiyorum, ama benim ailem kucuk bir sehirde akrabalarim hep nemur, hepside bize gore cok daha rahat geciniyir gezip tozuyirlar, ve birikim yapiyorlar. Alis veris nagazalari full dolu, restorantlara yine oyke, bir kac kere yer bulamadik. Ev hanimlari bile evine temizlikci aliyor. Burda temuzlikci almak bir luks, anca dukkan, kendi isinin sahibi cok zengin olanlar alabiliyir..
Bu arada ben 5 aydir calismiyorum mecburiyetten, esim haftanin 7 gunu sabah aksam calisiyor..
türkiyede 300 e anca bi mont alırsın oda cokk marka bisey degil düsün yani sen amerikada takıl bosverrrrrrrrrryurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
Canim coloradoda yasiyorum, sen nerdesin?siz nerdesiniz. su parasi odemiyorum Ben kira 675 dolar iki oda li . siz baya pahali biyerde yasiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?