- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bende pazar donu diyeyim benim totomun neyi eksik ki anlamadım biraz büyük ondan heraldeneyse konu sahibi bakalım geve hangi konuyla geleceksin diyorum ya dön Türkiyeye mis gibi yaşa
Ne guzel anlatmissiniz.
Sahsen beni de hayatimda asiri salak hissettiren bir nokta 50 kurusluk sulara kahve zincirlerinde 2,75 lira para vermektir. Yemege ickiye varim ama su yahu bu
Luzumsuz ama pahali iste insanin sinirine dokunuyor.ben 10 tl lik kutu içeceğede yokum
fi tarihinde hava alanında suya 4 tl vermiştim yıllar geçti acısı geçmedi
Havaalanında soda alırken 20 TL verip para üstü bekleyen benim umudumdan lazım bizlere... Para üstü alamadım ama olsun soda meyveliydiben 10 tl lik kutu içeceğede yokum
fi tarihinde hava alanında suya 4 tl vermiştim yıllar geçti acısı geçmedi
Havaalanında soda alırken 20 TL verip para üstü bekleyen benim umudumdan lazım bizlere... Para üstü alamadım ama olsun soda meyveliydi
Alışverişten değil Türkçeden tasarruf yapıyorYurt dışına gidince Türkçeyi de unuttunuz sanırım.
Sizin yeriniz de olmak isteyen çok insan var hayat burada daha pahalı. Hiç yaşamamış olsanız anlarımda daha yeni gitmişsiniz tam hayalperestsiniz.
Eli havada dilenciler gibimHavaalanında soda alırken 20 TL verip para üstü bekleyen benim umudumdan lazım bizlere... Para üstü alamadım ama olsun soda meyveliydi
Fiş istiyorum diye kıvırdım sonraEli havada dilenciler gibim
Buna güldümAlışverişten değil Türkçeden tasarruf yapıyor
Biz de 1 ay sonra phukete gidicez. Ya o kadar komik rakamlar ki...
48 tl gecelik otel. Vize masrafi falan da yok. Bilet oyle uygun degil ama millet her sene bodrumda 50 liraya lahmacun yesin dursun ben onlarin lahmacun parasiyla dunyayi geziyorum
Para harcamayi gercekten bilmek gerek. Yoksa ayda 20bin de olsa su gibi akar gider.
Iyi tatiller simdiden :)
Keşke daha zengin olsam dediğiniz noktada sefaletten ölen insanları düşünün hastalıklarla savaşıp derman bulamayanları düşünün sonra da şükredinyurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
Hangi otelmis bu 48 tl geceligi
Türkiyede de 300 liraya pek birsey alinmaz gibi geldi. Ben de yurt disinda yasiyorum. Yemege gitsek en basit bir yemek bile altmistan asagiya kalkmiyor. Para su gibi akiyor.
Bizim elimize gecen sizinkine denk bir para ama biz her ay kenara bin euro atacak kadar birikim yapiyoruz kalanini yemeye icmeye keyfi harciyorum ama o yaptigim bile gözüme cok geliyor. Ki dolar simdi eurodan daha degerli sanirim.
Birikim de yapmak lazim, esinize ben hak verdim.
Turkiye yada yurtdsi farketmiyor .1900 maasla hem ev kredisi odeyip hemyurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?