- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 35
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ah keşke gerçek hayatta da bir KIB butonu olsa da KIBlesek, laf anlatmaya uğraşmak yerine
Evet, polemik de ban sebebi. İftira da olsa işin içinde, cevap vermek yerine KIBlemek lazım sanıyorum. Siz de böyle yorumları direk KIBleyin geçin.
Tabi böyle diyorum ama kuralları bilsek de hepimiz arada öyle gaza geliyoruz
Cevap vermissen tartışma sayiyorlar valla. Çok dikkat ettim çiçekle süslesem bile o cevabı küt kötü üslup polemik ban..
Güzellikle bir kere yazılan cevap bende polemik sayilmamali..
Uzatıp cirkinlesiyorsak polemiktir.
Bana atılan iftiraya tek cevap yazma hakkım bile nasıl olmaz aklım almıyor.
Hahahsjah, yok öyle değil beybi.Vallah benim profilde bin yıldır yazıyo bu
Ben de öyleydim önceden, hem de nasıl fenaydım. Haklıysam, haksızlığa uğramışsam resen delirirdimValla ben haksızlığa susabilsem KP ile papaz olmazdım. .
terazı mı burcun?
Sanırım bir iki alıntılı mesajda eğer zıtlaşıyorsanız hop diye banı yiyorsunuz.
Geçenlerde benim başıma geldi, psikolojisinin normal olmadığını düşündüğüm biri bana resmen hakaret etti, ben o şekilde karşılık vermedim, ne dediğimi hatırlamıyorum ama sadece 2 kere mi ne cevap vermiştim. Hop diye ban yedim arkadaş o kişiyle birlikte, hem de 4-5 gün falan. Ve galiba o kişinin banı benden bir gün önce mi ne kalktı. Yani hem hakaret yiyorum hem de hakaret eden kişiden daha uzun süre ceza alıyorum.
Ya geçen gün ilk ban'ımı yedim hem de hiç ummadığım anda.
Halbuki karşımdaki kişi ilk benle polemiğe girdi ve polemiği sonlandırmak adına birşey yazdim ve onun mesajini kibledim. Sonra bir baktim ban yemisim Aman Tanrim didim, neden acaba diye Ban'ım kalkana kadar yedim bitirdim kendimi. Ay en çok zoruma giden ben polemiğe girdiğim için ban yedim ama kibledigim hâlde o kişi ban yemedi. Bu haksizlik!
A iyi fikirmiş.Ben de yazıcam.Hahahsjah, yok öyle değil beybi.
Tartışma biter bitmez
Profile durum olarak "cahilin yanında sessiz ol"
"Cahille tartışma hiç yenemedim."
"Girme cahille münakaşaya"
Böyle şeyler.
Standart yani.
Al benden de o kadar bugüne kadar kp ye kimse cevap vermemiş hep tamam sen ne dersen o sen haklısın denmiş. Ben çatır çatır tartışırım hiç kabul edemem bana uymayan şeyi başlarda çok yadırgadı saygısız bile dedi yüzüme ama şimdi git sor kendi çocuklarından daha çok evlat bana der ve her konuda muhakkak benimle konuşup tartışır çok hoşuna gidiyormuş öyle diyorValla ben haksızlığa susabilsem KP ile papaz olmazdım. .
Al benden de o kadar bugüne kadar kp ye kimse cevap vermemiş hep tamam sen ne dersen o sen haklısın denmiş. Ben çatır çatır tartışırım hiç kabul edemem bana uymayan şeyi başlarda çok yadırgadı saygısız bile dedi yüzüme ama şimdi git sor kendi çocuklarından daha çok evlat bana der ve her konuda muhakkak benimle konuşup tartışır çok hoşuna gidiyormuş öyle diyorve ben terazi Burcuyum
Benim eşime de o muamele çekilmiş.Al benden de o kadar bugüne kadar kp ye kimse cevap vermemiş hep tamam sen ne dersen o sen haklısın denmiş. Ben çatır çatır tartışırım hiç kabul edemem bana uymayan şeyi başlarda çok yadırgadı saygısız bile dedi yüzüme ama şimdi git sor kendi çocuklarından daha çok evlat bana der ve her konuda muhakkak benimle konuşup tartışır çok hoşuna gidiyormuş öyle diyorve ben terazi Burcuyum
Valla ben hissizlestim artik yiye yiye
Baktim ban gelecek, yardır davşan bari banın hakkını ver diyerek kendimi gazliyorum
Mune yi alalım aramıza o cevap versin bazı sorulara
nasıl olsa görüp gelecek
ya da kib yapan birileri çıkmıstır konuyu
aynen bende. öyle pek kib yapmamIyi fikir artık ben de öyle yapayım . Ban yediğime değsin bari
Laf aramızda zırt pırt kibe koşanlara da gıcık oluyorum hihhh!:)
Ben artk çoğu konuya yorum yapmıyorum kendimce böyle bi çözüm buldum =)
ban yedıkce bir sonraki ban süren uzuyorBir de bu ceza süreleri, kaçıncı kere banlandığımıza göre mi değişiyor yoksa delinen yasak ile mi alakalı
Benim tek banım var, 1 gün. Polemikten tabiÇok içime oturmuştu elbet, bir anda cezayı yiyince. Ama tabi karşıdakiyle beraber ben de uzatmıştım, hakaret yoktu da sinir stres ve dokundurma vardı, hak etmiştim
Ama bazen cezalar 3-4 gün sürüyor sanırım. Bu cezanın kaçıncı defa alındığı ile mi, yoksa kabahatin büyüklüğü ile mi ilgili bilen var mı? Bilelim de ona göre hazırlıklı olalım
Bazen konuşacak kimse olmazsa diye yedekte tutuyorum ben o açıdan :)Küsür değerli yorumlarımdan siteyi mahrum bırakmayı düşünmedim değil. .
Ama sonra dedim ki kızım nomu varlığın ne ki yokluğun ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?