Ban konusunda dertliyim..

Ya geçen gün ilk ban'ımı yedim hem de hiç ummadığım anda.
Halbuki karşımdaki kişi ilk benle polemiğe girdi ve polemiği sonlandırmak adına birşey yazdim ve onun mesajini kibledim. Sonra bir baktim ban yemisim Aman Tanrim didim, neden acaba diye Ban'ım kalkana kadar yedim bitirdim kendimi. Ay en çok zoruma giden ben polemiğe girdiğim için ban yedim ama kibledigim hâlde o kişi ban yemedi. Bu haksizlik!

Biraz daha zorlarsa dava acicam yemin ederim. Bide benim için gelir mahkeme koridorlarina. Tersim ters sabrimi zorluyo

Vallah benim profilde bin yıldır yazıyo bu
Hahahsjah, yok öyle değil beybi.
Tartışma biter bitmez
Profile durum olarak "cahilin yanında sessiz ol"
"Cahille tartışma hiç yenemedim."
"Girme cahille münakaşaya"
Böyle şeyler.
Standart yani.

Valla ben haksızlığa susabilsem KP ile papaz olmazdım. .
Ben de öyleydim önceden, hem de nasıl fenaydım. Haklıysam, haksızlığa uğramışsam resen delirirdim
Ama artık "amann, haklıysam haklıyım, bu yaşına kadar bu kafayla gelmiş adama ne laf anlatmaya uğraşıp tatlı canımı sıkacağım," diyorum genelde gerçek hayatta da. Koyuyorum mesafemi, sonrası sen sağ ben selamet
Tabi bunu genel anlamda yapabiliyorum, mutlaka istisnalar oluyor, insanız neticede... Ama çok şükür epey uzun süredir, öyle saçımı başımı yolacak hale geldiğim büyük sıkıntılarla karşılaşmıyorum da, bunu rahat uygulayabiliyorum

Son düzenleme:
terazı mı burcun?

Aslan.. :)

Evet böyle olduğu da oluyor dikkatimi çekti..

Canim üzgünüm ama sen kendi kendini ihbar etmişsin

Hahahsjah, yok öyle değil beybi.
Tartışma biter bitmez
Profile durum olarak "cahilin yanında sessiz ol"
"Cahille tartışma hiç yenemedim."
"Girme cahille münakaşaya"
Böyle şeyler.
Standart yani.
A iyi fikirmiş.Ben de yazıcam.
Selam verme yetime, döner k....
Neyse

Ben haftada uc gun ban yiyenlerdenim
Uslubum kotumu demiyorum
Kotu bir usluba sahim oldugumu dusinmuyorum .
Yerine gore sertim sadece
Dedigin gibi hayatimi bilmeden yorumlayan insanlara ben ince olamam .

Elestiriye acigim ama haddiz insanlara asla acik degilim .

Haklisin .
Her kiblenen mesajin icerigini bilmeden ban verilnesi haksiz

Valla ben haksızlığa susabilsem KP ile papaz olmazdım. .
Al benden de o kadar bugüne kadar kp ye kimse cevap vermemiş hep tamam sen ne dersen o sen haklısın denmiş. Ben çatır çatır tartışırım hiç kabul edemem bana uymayan şeyi başlarda çok yadırgadı saygısız bile dedi yüzüme ama şimdi git sor kendi çocuklarından daha çok evlat bana der ve her konuda muhakkak benimle konuşup tartışır çok hoşuna gidiyormuş öyle diyor ve ben terazi Burcuyum

Bana da saygısız dik kafalı dedi ama beni sevmiyor. Hatta ben bu adamın evlatlarını bile sevdiğinden şüpheliyim. Seninki yine fena adam değilmiş. Doğruyu er geç görmüş

Benim eşime de o muamele çekilmiş.
Adam da ben dik çıkınca yandan yemiş bebek çakal gibi oldu
Bu arada ben de teraziyimm

Valla ben hissizlestim artik yiye yiye
Baktim ban gelecek, yardır davşan bari banın hakkını ver diyerek kendimi gazliyorum

Iyi fikir artık ben de öyle yapayım . Ban yediğime değsin bari

Mune yi alalım aramıza o cevap versin bazı sorulara
nasıl olsa görüp gelecek
ya da kib yapan birileri çıkmıstır konuyu

Laf aramızda zırt pırt kibe koşanlara da gıcık oluyorum hihhh!:)

Bir de bu ceza süreleri, kaçıncı kere banlandığımıza göre mi değişiyor yoksa delinen yasak ile mi alakalı
Benim tek banım var, 1 gün. Polemikten tabi Çok içime oturmuştu elbet, bir anda cezayı yiyince. Ama tabi karşıdakiyle beraber ben de uzatmıştım, hakaret yoktu da sinir stres ve dokundurma vardı, hak etmiştim
Ama bazen cezalar 3-4 gün sürüyor sanırım. Bu cezanın kaçıncı defa alındığı ile mi, yoksa kabahatin büyüklüğü ile mi ilgili bilen var mı? Bilelim de ona göre hazırlıklı olalım

ban yedıkce bir sonraki ban süren uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…