- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bir de bu ceza süreleri, kaçıncı kere banlandığımıza göre mi değişiyor yoksa delinen yasak ile mi alakalı
Benim tek banım var, 1 gün. Polemikten tabiÇok içime oturmuştu elbet, bir anda cezayı yiyince. Ama tabi karşıdakiyle beraber ben de uzatmıştım, hakaret yoktu da sinir stres ve dokundurma vardı, hak etmiştim
Ama bazen cezalar 3-4 gün sürüyor sanırım. Bu cezanın kaçıncı defa alındığı ile mi, yoksa kabahatin büyüklüğü ile mi ilgili bilen var mı? Bilelim de ona göre hazırlıklı olalım
Tahmin ettiğim gibiymiş yani, ama çok acımasızcaymış o zamanban yedıkce bir sonraki ban süren uzuyor
Benim hiçbir sosyal medya muhabbetlerinde hesabım yok.Küsür değerli yorumlarımdan siteyi mahrum bırakmayı düşünmedim değil. .
Ama sonra dedim ki kızım nomu varlığın ne ki yokluğun ne olsun
neyseki ceza puanlarından sonra siteden atılma kalktı. 100 olunca atılıyorsun '' güya''Tahmin ettiğim gibiymiş yani, ama çok acımasızcaymış o zaman
Cevap için de ayrıca teşekkür ederim
O sürekli kibleyenler var ya okul yıllarında hani öğretmene yaranmak için sınıfı ispiyonlayan tipler var ya işte onların yetişkin olmuş haliinşallah bu söylediğimde ban yedirmez bana tırsıyorum artık valla sizi yolarım kızlar sayenizde gaza geldim
Ben de aslında banlanmak istiyorum, insanlar profilime gelip "yaaa neden gri oldun", " kim üzdü seniiiiii", "çabuk geel" yazmalarını istiyorum, İLGİ ÇEKMEK istiyorum.
Beni bu gece banlayın ve bana istediğim ilgiyi verin sevgili yöneticiler!!
=(
Benim hiçbir sosyal medya muhabbetlerinde hesabım yok.
İşsizim de bu aralar.
Buraya da girmezsem tam mala bağlıyorum.
Burada bir cümlenden belki konu sahibi değil ama kendi adıma ben faydalanabiliyorum.
Mantıklı yorumlardan kesinlikle ve kesinlikle feyz alıyorum.
Farklı fikirler,farklı tecrübeler okumak havamı değiştirebiliyor.
Eşim de evde yok.
Sen bu konuyu açmasaydın,kime geyiklenip hak verecektik ya da tam tersi.
Varlığın önemli yani
neyseki ceza puanlarından sonra siteden atılma kalktı. 100 olunca atılıyorsun '' güya''
banın kalkacagı gün 1000 kere gırıp acılmıs mı dıye bakanlar burda mı?
Bak şimdi öyle deyince üzüldüm. Hiç benim profile bunları yazan olmadıAyy banlandigim bile farkedilmiyor kendi kendime kuduruyorum
+1Ay bu durum daha kötüymüş, ama üzülmeyin bu konu yüzünden banlanırsanız örgütlenip profilinize yazacağız.
Dayanışma ile!
Ay en sevdiğimden ama kız bizi de örgütlenmekten Banlatma şimdiAy bu durum daha kötüymüş, ama üzülmeyin bu konu yüzünden banlanırsanız örgütlenip profilinize yazacağız.
Dayanışma ile!
Ben bir keresinde 15 gün ban yedim siyasiden
Halbuki tamamen haklıydin ve kötü bir söz de sarfetmedin o kiskirtmaya karsi. Sasirmistim ben de banlanmana. Sinirden yorum bile yapamadim ben.
Kız kardeş dayanışmasıAy bu durum daha kötüymüş, ama üzülmeyin bu konu yüzünden banlanırsanız örgütlenip profilinize yazacağız.
Dayanışma ile!
Ay en sevdiğimden ama kız bizi de örgütlenmekten Banlatma şimdi
Kız kardeş dayanışması
Siyasete pek yorum yapmam. Iyi ki de yapmamışım. 15 gün kovulsam bana pek koyar sanırım. Bir veda mektubu bırakıp komik bir şekilde gidebilirim var bende o melankoli
Birkaçımız gider binimiz gelir! Konuya yazmayıp daha sonra okuyan arkadaşlar mücadelemizi devralacaktır!!
Ay halimi bi görsen dışlanmış üvey evlat gibi konulara bakıyor ama dahil olamıyordum. İçeriyi görebilmek adına kafası kapıya sıkışmış Emrah gibi bir mod işte tam 15 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?