Ban konusunda dertliyim..

O sürekli kibleyenler var ya okul yıllarında hani öğretmene yaranmak için sınıfı ispiyonlayan tipler var ya işte onların yetişkin olmuş hali inşallah bu söylediğimde ban yedirmez bana tırsıyorum artık valla sizi yolarım kızlar sayenizde gaza geldim

Başlarda bizi de birer birer yamulttular. Şimdi 2 oldu 3 oldu hatta
Sanirim sen iyi alıştın ayağını denk al demek istiyorlar :)

Ben de aslında banlanmak istiyorum, insanlar profilime gelip "yaaa neden gri oldun", " kim üzdü seniiiiii", "çabuk geel" yazmalarını istiyorum, İLGİ ÇEKMEK istiyorum.
Beni bu gece banlayın ve bana istediğim ilgiyi verin sevgili yöneticiler!!

=(

Küsür değerli yorumlarımdan siteyi mahrum bırakmayı düşünmedim değil. .

Ama sonra dedim ki kızım nomu varlığın ne ki yokluğun ne olsun
Benim hiçbir sosyal medya muhabbetlerinde hesabım yok.
İşsizim de bu aralar.
Buraya da girmezsem tam mala bağlıyorum.
Burada bir cümlenden belki konu sahibi değil ama kendi adıma ben faydalanabiliyorum.
Mantıklı yorumlardan kesinlikle ve kesinlikle feyz alıyorum.
Farklı fikirler,farklı tecrübeler okumak havamı değiştirebiliyor.
Eşim de evde yok.
Sen bu konuyu açmasaydın,kime geyiklenip hak verecektik ya da tam tersi.
Varlığın önemli yani

Tahmin ettiğim gibiymiş yani, ama çok acımasızcaymış o zaman
Cevap için de ayrıca teşekkür ederim
neyseki ceza puanlarından sonra siteden atılma kalktı. 100 olunca atılıyorsun '' güya''
banın kalkacagı gün 1000 kere gırıp acılmıs mı dıye bakanlar burda mı?

Nihahah benzetme çok iyi ama bence

Bak şimdi öyle deyince üzüldüm. Hiç benim profile bunları yazan olmadı Ayy banlandigim bile farkedilmiyor kendi kendime kuduruyorum

Halbuki tamamen haklıydin ve kötü bir söz de sarfetmedin o kiskirtmaya karsi. Sasirmistim ben de banlanmana. Sinirden yorum bile yapamadim ben.

Ayy teşekkür ederim ban üstüne çok iyi geldi valla

neyseki ceza puanlarından sonra siteden atılma kalktı. 100 olunca atılıyorsun '' güya''
banın kalkacagı gün 1000 kere gırıp acılmıs mı dıye bakanlar burda mı?

Evet o kişi benim :)

Bak şimdi öyle deyince üzüldüm. Hiç benim profile bunları yazan olmadı Ayy banlandigim bile farkedilmiyor kendi kendime kuduruyorum

Ay bu durum daha kötüymüş, ama üzülmeyin bu konu yüzünden banlanırsanız örgütlenip profilinize yazacağız.
Dayanışma ile!

Ben bir keresinde 15 gün ban yedim siyasiden

Siyasete pek yorum yapmam. Iyi ki de yapmamışım. 15 gün kovulsam bana pek koyar sanırım. Bir veda mektubu bırakıp komik bir şekilde gidebilirim var bende o melankoli

Halbuki tamamen haklıydin ve kötü bir söz de sarfetmedin o kiskirtmaya karsi. Sasirmistim ben de banlanmana. Sinirden yorum bile yapamadim ben.

Değil mi ama valla ben de şok oldum ne yaptım ki diye. Haksızlık oldu bana

Siyasete pek yorum yapmam. Iyi ki de yapmamışım. 15 gün kovulsam bana pek koyar sanırım. Bir veda mektubu bırakıp komik bir şekilde gidebilirim var bende o melankoli

Ay halimi bi görsen dışlanmış üvey evlat gibi konulara bakıyor ama dahil olamıyordum. İçeriyi görebilmek adına kafası kapıya sıkışmış Emrah gibi bir mod işte tam 15 gün

Burada aldığım her banda mantık aramıyorum, sorun çözülüyor kendi adıma. Size de tavsiye ederim. 2. tavsiyem de kk dışında da uğraşlarınız olması yönünde. Yanlış anlamayın bu sözüm . Burada banlısınız ve banınız tam beklediğiniz zaman açılmadı diye niye bu kadar kaygılanıyorsunuz ki... anlamadım orayı. Alternatif bulun, bu internet üzerinde bir yer olur, gerçek hayatta bir hobi olur... Tamamen sizin iyiliğiniz için diyorum bunu. Tamam ben de hergün giriyorum buraya, ama banlanınca da keyfim bitmiyor, uğraşacak şey çok.

Birkaçımız gider binimiz gelir! Konuya yazmayıp daha sonra okuyan arkadaşlar mücadelemizi devralacaktır!!

Susma sustukça sıra sana gelecek :)

Ay halimi bi görsen dışlanmış üvey evlat gibi konulara bakıyor ama dahil olamıyordum. İçeriyi görebilmek adına kafası kapıya sıkışmış Emrah gibi bir mod işte tam 15 gün

Iyi bilirim. Okursun elin beğen butonuna gider ama bunu yapmaya hakkın yoktur

Kızlar, itiraf ediyorum ben arada KIBliyorum
Hiç tartışmanın içinde olmasam da hakaret görünce bana bir şey oluyor, halbuki bana ne değil mi, yok, o KIBe basmadan rahatlayamıyorum
Tabi polemik, düzgün tartışmalar falan değil de (onları vallahi hiç KIBlemedim ), hani nefret söylemleri ya da direk onu bunu ezmeye çalışan mahalle kavgası tadında yorumlar oluyor ya, onları görmezden gelemiyorum
Gerçi şimdiye kadar 5-6 defadan fazla raporum yoktur, hepsi de muhtemelen benden önce 50 kere KIBlenmiş ağır yorumlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…