Ban konusunda dertliyim..

Ugrasacak şey çok elbette.
En kötü okuyacak site çok.
Ama kendi adıma bdv alışkanlık olmuş yemek yeme rutini gibi. Iki dal alıp üç yorum bırakmasam önemli bir şeyi yapmamışım gibi geliyor

Onlara lafım yok ben de erkek üye ve küfür kivaminda yorumları kiblerim. Benim gıcık olduğum tipler kendilerini anlamistir diye umuyorum..

Ben de kibliyorum.
Hepimiz kibliyoruz.
Belki birbirimizi bile kiblemiş olabiliriz.

Hamilelik zor geçtiği için çalışamıyorum evlendikten sonra Batı'dan Doğu'ya geldim kafa dengi insan yok dışarı Rahat çıkamıyorum nedense hamile kaldığımdan beri kitap okuyunca uykum geliyor hemen kızımın bütün alışverişini bitirdim hatta eşyalarını bile yıkayıp ütüleyip yerleştirdim diğer sosyal medya ortamlarını sevmiyorum ergen çok kocam saolsun ilgileniyor ama hormonlardan bazen onu da istemiyorum söyle bana kk dan başka ne yapayım yok ki bişey

Sanırım o biraz ban yeme psikolojisiyle alakalı. İnsan normalde o gün pek girmeyecek olsa bile, o hak elden alınınca kıymete biniyor buralar hep

Hehe valla çok haklısın. Bugün ben de onu aradım. Gri gri okuyup yazamiyorduk onun tadı da başkaydı

ban yiye yiye zamanla hissetmıyorsun
aa ban yemişim bari işimi gücümü yapayım diyorsun
Hehehje benimkide hemen anlıyor sen banmı yedin gene diye normalde de çok sıkıştırırım ban yiyince daha çok oluyor tabi zengin parasıyla bibi ban yiyince kocasıyla oynarmış

Olay ben haklıydım ama... İle başlıyor, ben de dahil herkes aklından bunu geçiriyor.
Fakat sistem şu arkadaşlar, konunun özünden sapılmış hakaretsiz de olsa bir polemik varsa iki taraf da ban alıyor. Bunun haklılıkla alakası yok, dayanak noktası çok farklı. Konuya odaklı yorum yapılmadıysa, en az 2-3 mesajda da sürdürüldüyse banı alıyorsunuz. Olay bu işte.
O yüzden ban almak istenmiyorsa, uzun tartışmalara girmemeli, yani konudan sapmış hararetli, gergin olanlardan bahsediyorum.
Benim anladığım bu. Çünkü son banımı bundan aldığımı düşünüyorum, daha da yeni geldim ya sakata gelmeyelim şimdi.

Geldin bile sakata hepimiz her an ban yiyebiliriz hep nomunomuchua yüzünden

Geldin bile sakata hepimiz her an ban yiyebiliriz hep nomunomuchua yüzünden
Deme öyle şeyler Mune basın açıklaması yapıyordum valla. Hep Bibi kışkırttı, onu görünce geldim
Neysem olur öyle şeyler çok takılma nom. Mapısta düşünecek çok şeyim vardı, senle paylaşmış oldum.

Kibledim seni don atlet getiririm malum havalar çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…