- 3 Eylül 2012
- 21.868
- 57.597
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Burada aldığım her banda mantık aramıyorum, sorun çözülüyor kendi adıma. Size de tavsiye ederim. 2. tavsiyem de kk dışında da uğraşlarınız olması yönünde. Yanlış anlamayın bu sözüm . Burada banlısınız ve banınız tam beklediğiniz zaman açılmadı diye niye bu kadar kaygılanıyorsunuz ki... anlamadım orayı. Alternatif bulun, bu internet üzerinde bir yer olur, gerçek hayatta bir hobi olur... Tamamen sizin iyiliğiniz için diyorum bunu. Tamam ben de hergün giriyorum buraya, ama banlanınca da keyfim bitmiyor, uğraşacak şey çok.
Kızlar, itiraf ediyorum ben arada KIBliyorum
Hiç tartışmanın içinde olmasam da hakaret görünce bana bir şey oluyor, halbuki bana ne değil mi, yok, o KIBe basmadan rahatlayamıyorum
Tabi polemik, düzgün tartışmalar falan değil de (onları vallahi hiç KIBlemedim ), hani nefret söylemleri olunca, ya da direk ezmeye çalışan mahalle kavgası tadında mesajlar oluyor ya, onları görmezden gelemiyorum
Gerçi şimdiye kadar 5-6 defadan fazla raporum yoktur, hepsi de muhtemelen benden önce 50 kere KIBlenmiş ağır yorumlardır
Ben de kibliyorum.Kızlar, itiraf ediyorum ben arada KIBliyorum
Hiç tartışmanın içinde olmasam da hakaret görünce bana bir şey oluyor, halbuki bana ne değil mi, yok, o KIBe basmadan rahatlayamıyorum
Tabi polemik, düzgün tartışmalar falan değil de (onları vallahi hiç KIBlemedim ), hani nefret söylemleri ya da direk onu bunu ezmeye çalışan mahalle kavgası tadında yorumlar oluyor ya, onları görmezden gelemiyorum
Gerçi şimdiye kadar 5-6 defadan fazla raporum yoktur, hepsi de muhtemelen benden önce 50 kere KIBlenmiş ağır yorumlardır
Hamilelik zor geçtiği için çalışamıyorum evlendikten sonra Batı'dan Doğu'ya geldim kafa dengi insan yok dışarı Rahat çıkamıyorum nedense hamile kaldığımdan beri kitap okuyunca uykum geliyor hemen kızımın bütün alışverişini bitirdim hatta eşyalarını bile yıkayıp ütüleyip yerleştirdim diğer sosyal medya ortamlarını sevmiyorum ergen çok kocam saolsun ilgileniyor ama hormonlardan bazen onu da istemiyorum söyle bana kk dan başka ne yapayım yok ki bişeyBurada aldığım her banda mantık aramıyorum, sorun çözülüyor kendi adıma. Size de tavsiye ederim. 2. tavsiyem de kk dışında da uğraşlarınız olması yönünde. Yanlış anlamayın bu sözüm . Burada banlısınız ve banınız tam beklediğiniz zaman açılmadı diye niye bu kadar kaygılanıyorsunuz ki... anlamadım orayı. Alternatif bulun, bu internet üzerinde bir yer olur, gerçek hayatta bir hobi olur... Tamamen sizin iyiliğiniz için diyorum bunu. Tamam ben de hergün giriyorum buraya, ama banlanınca da keyfim bitmiyor, uğraşacak şey çok.
Sanırım o biraz ban yeme psikolojisiyle alakalı. İnsan normalde o gün pek girmeyecek olsa bile, o hak elden alınınca kıymete biniyor buralar hepBurada aldığım her banda mantık aramıyorum, sorun çözülüyor kendi adıma. Size de tavsiye ederim. 2. tavsiyem de kk dışında da uğraşlarınız olması yönünde. Yanlış anlamayın bu sözüm . Burada banlısınız ve banınız tam beklediğiniz zaman açılmadı diye niye bu kadar kaygılanıyorsunuz ki... anlamadım orayı. Alternatif bulun, bu internet üzerinde bir yer olur, gerçek hayatta bir hobi olur... Tamamen sizin iyiliğiniz için diyorum bunu. Tamam ben de hergün giriyorum buraya, ama banlanınca da keyfim bitmiyor, uğraşacak şey çok.
Off hem şu saat olayı gelmeli bide banlanınca hiç bir şey yapamıyorsun çıkış bilemecbur geçmişi siliyorumki misafir gibi okuyayım eski sistemi çok özlüyorum gri gri gezerdik arkadaşlar el sallardı falan ahh ahhh
Ben de kibliyorum.
Hepimiz kibliyoruz.
Belki birbirimizi bile kiblemiş olabiliriz.
KIBlemem diyen de bir gün mutlaka KIBleyecek.
Bir konuda tartışma çığrından çıkınca kendini KIBleyene bile rastlamıştım
Hehehje benimkide hemen anlıyor sen banmı yedin gene diyeban yiye yiye zamanla hissetmıyorsun
aa ban yemişim bari işimi gücümü yapayım diyorsun
benımkı de anlıyor ve muneye kızıyorHehehje benimkide hemen anlıyor sen banmı yedin gene diyenormalde de çok sıkıştırırım ban yiyince daha çok oluyor tabi zengin parasıyla bibi ban yiyince kocasıyla oynarmış
Kolay mı hiç, insanın eli titrerHiç kendimi kiblemedim. O kötülüğü kendime yapamam bende o yürek yok
Hehehje benimkide hemen anlıyor sen banmı yedin gene diyenormalde de çok sıkıştırırım ban yiyince daha çok oluyor tabi zengin parasıyla bibi ban yiyince kocasıyla oynarmış
Olay ben haklıydım ama... İle başlıyor, ben de dahil herkes aklından bunu geçiriyor.
Fakat sistem şu arkadaşlar, konunun özünden sapılmış hakaretsiz de olsa bir polemik varsa iki taraf da ban alıyor. Bunun haklılıkla alakası yok, dayanak noktası çok farklı. Konuya odaklı yorum yapılmadıysa, en az 2-3 mesajda da sürdürüldüyse banı alıyorsunuz. Olay bu işte.
O yüzden ban almak istenmiyorsa, uzun tartışmalara girmemeli, yani konudan sapmış hararetli, gergin olanlardan bahsediyorum.
Benim anladığım bu. Çünkü son banımı bundan aldığımı düşünüyorum, daha da yeni geldim ya sakata gelmeyelim şimdi.
KIBlemem diyen de bir gün mutlaka KIBleyecek zaten.
Bir konuda tartışma çığrından çıkınca kendini KIBleyene bile rastlamıştım
Hiç kendimi kiblemedim. O kötülüğü kendime yapamam bende o yürek yok
Deme öyle şeyler
Kibledim seniDeme öyle şeylerMune basın açıklaması yapıyordum valla. Hep Bibi kışkırttı, onu görünce geldim
Neysem olur öyle şeyler çok takılma nom. Mapısta düşünecek çok şeyim vardı, senle paylaşmış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?