Ban konusunda dertliyim..

İlk zaman bende deli olurdum.

Şimdi artık takmıyorum hatta bazen ban yemek iyi geliyor 3-4 gün de olsa uzaklaşmak iyi, yoksa yakında kör olucam.

Ha bu arada uslubunda bi yanlış olmasa bile uzun uzun polemiğe girmiş dahi olman yetiyor ban için.

Senin konunu okudum banliyken yorum yapamamak çok koydu mesela

Sonra da gelir gelmez bu konuyu açtım o dertle..
Ayyy merak ettim fikrini konu açık hala çiziktiriver hemen bişeyler ben de tam şimdi eşimle son konuşmayı ekledim, inşallah çabası olur diye beklemeye geçtim..

Ben de fake konu açıp mayın tarlası gibi tuzak kuranlara ifrit oluyorum artık son banımı "babam gay miş" konusunda yemiştim, bariz fake di biz de dalga geçtik ama olan bize oldu

banlandıktan sonra siteden çıkış yapılamaması da beni çok rahatsız ediyor.
ayrıca ceza sisteminden de ceza puanlarından da rahatsızım. küfür eden konu içerisinde her mesajında insanları aşağılayan, polemiğe giren hakaret eden kişi 24 saat ceza alıyor ceza puanı olmadığı için sanırım, ben bir hafta ceza alıyorum.
cezaların geriye dönük değil o anki konuya göre işlemesi gerektiğini düşünüyorum
yani ben haketmedim demiyorum ama karşı tarafın cezasız kalması hoş olmuyor

Son düzenleme:
ayni dertten muzdaribiz ve polemige girmeyip de saydirdigi icin tesekkir etmemiz gerekiyor sanki. karsimdaki benim kim oldugumu nasil biri oldugumu bilmeden "hayir oyle olmaz soyle olur" diye ahkam kesebilme haddini kendinde goruyor ben de "haklisin" mi dicem. tabiki cevap verecegiz. hakaret ya da kufur ya da kirici bir laf bile yazmadan ban yiyoruz surda.

Uzun zamandır banlanmıyorum,yanlış hatırlamıyorsam 3 kez banlandım,2si siyasetten,1ide kendi konumda bir polemikten.
Benimde çok işim var,meşgul olacağım oyalanacağım şeyler var ama koyuyor banlanmak,bu sebeple dikkat ediyorum artık zira kişinin ceza puanına göre banlama yapılıyor,dolayısıyla karşınızdaki hakarette etse,kışkırtan,sataşan tarafta olsa cezası yoksa ben daha fazla ban alıyorum bana koyan bu oluyor açıkçası,buradaki adaletsizlik durumu yani.
Bence ceza sistemi toptan değiştirilmeli,polemik,hakaret vs hepsinin ayrı ve herkes için geçerli tek tip cezası olmalı. Hakaret eden taraf 2 gün fazla ceza alabilir belki birde. Atıyorum polemik 1 gün,hakaret 3 gün vs vs.
15 gün banlanan insanlar var yahu yazık (sanirim en uzun 3 gün banlandım) 15 gün siteye giremesem alışırım zaten yokluğuna,bir daha girmeme gerek kalmaz. Bilemiyorum banlanmaktan ziyade o anki durum iki kişi için aynıyken yada polemikte bir kişi işi küfüre ağır hakarete taşımışken kendi ceza puanına göre cezalandırılması doğru değil. Sen beni alıntıladın,kışkırtıcı cevap yazdın diyelim,bende usulunce cevabını verdim,sonra sen bir daha alıntıladın küfür,hakaret giydirdin,ben cevap vermeyeyim mi buna? Neden hakkımı savunamıyorum? Cevap verirsem ceza puanıma göre banlanacağım ama karşı tarafta ceza puanına göre banlanacak,dolayısıyla bende,oda hakettiģi cezayı almamış oluyor. O hakaret ve polemikten ceza almalı,ben polemik cezası almalıyım bana göre.
Buda bana doğru gelmiyor. Bu sebeple takıyorum banlanınca.

valla ben de geçen banlandım
ban açılana kadar koca dövüyorsa kadın hak etmiştir diyen kadına yazdıklarım yüzünden olduğunu sanıyordum
ban açılınca o konu yüzünden değilmiş ama hangi mesajım yüzünden neden ban yedim hala anlamadım

evet cok sacma ban sıstemı var

agır bı cumle yazıyorum kımse kıblememısse banlanmıyorum

cok basıt bı cumlemde karsımda kı sahıs bı grupdan olusuyorsa hepsı bırbırını desteklemek ıcın benı kıbleyınce banlanıyorum
sonrada adalet arıyoruz cok komık bı durum

bırde bdv ye her konu acmayınız dıyorlar
ama bdv formuna gırerken ust tarafta da bugun canınız mı sıkkın belkı bı derdınız yok ama sadece konusmak mı ıstedınız buyrun dıyor

bu ne yaman celıskı allahım

İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor,kovulmuş gibi hissediyor kendini,gururuna dokunuyor,sonrasında alışıyor.İlk zamanlar banlı olunca misafir olunca da girilemiyordu,bacadan ,pencereden girmeye kalkışmıştım ,becerememiştim.3 veya 4 banım oldu ,bazen de banlanmak işe yarıyor ,giremiyorum bari temizlik yapayım vakit geçsin diyor insan

ben bı kere 2 ay banlandım ne dıyorsun
oksıjen ısrafının bırı hakaret ettı
bende ona boyle dedım oksıjen ısrafı
yanına bı ıkı kelıme daha eklemıs olabılırım
onun bana yazdıklarını burda baskasına yazsalar sanırım cinayet ıslenırdı o derece
ben de banlandım

KİB lenmiş olman yetiyor banlanmak için.
iki kez başıma geldi.
kötü söz hakaret vs. olmamasına rağmen polemik ten ban yedim.
açıkcası benim için çok bir önemi yok ta
uygulamadaki yanlışı anlatmak istedim mune ye ama malesef başarılı olamadım.:))
fikrim hala ve hala aynı bu konuda.
eğer KİB lenmişsen banlanırsın otomatik olarak:))
üç nokta koymuşum ünlem koymuşum bunlar polemik miş.
bana yapılan açıklama bu:))
canları sağolsun

Kesin siyasettedir

Kesin siyasettedir
yok sıyasetde en uzun banım 15 gun
bdv de bı konuya yorum yaptım
uyenın tekı geldı bana 887587949 tane hakaret ettı
bende ona cevap yazdım
ban sebebım buydu 2 ay yaaa vicdansız mune

2 ay mı maşallah,insan unutur siteyi 2 ayda.
Bende onu diyorum işte,mesajını alıntılayıp birde hakarete varan şeyler söyleyip insanı kışkırtan yorumlarada aman boşver diyemiyor insan. Umurumda mı aslında hayır tanımam etmem,görmezden gelirim,biri bana birşey dedi diye ben o şey olmuyorum ama yinede insan cevabını yapıştırmak istiyor. Yapıştırıncada eski üye olunca,birde çok banlanıyorsan hakareti işiten sen olsanda uzun banı sen yiyorsun. Dengesizlik burada ki kendim için söylemiyorum bunu,maksimum 2 yada 3 gündü en uzun banım benim,ki bu sitede kimseye hakaret etmedim,mümkün mertebe kendi çizgimde cevap veririm her zaman,ağzımı bozmam kolay kolay.
Bende bunu hoş bulmuyorum. Ikinci üyeliğe davetiye gibi geliyor. Ben 2 ay ban yiyeceģime,yeni üyelik alır yaparım yorumumu,minimum ceza alır gelirim geri bu mantığa göre. Cezalar standart yapılan eyleme göre kesilse kimse 2 ay banlanmaz,hepimiz hakettiğimizi alırız,eşitlik olur.

aynen katılıyorum

ban sıstemının cıddı anlamda duzeltılmesı sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…