- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ban konusunda hangimiz dertsiziz ki
Ayyy merak ettim fikrini konu açık hala çiziktiriver hemen bişeylerSenin konunu okudum banliyken yorum yapamamak çok koydu mesela
Sonra da gelir gelmez bu konuyu açtım o dertle..
3 ağustos tarihine kadar diye yazan ban tam da su dk sona ermiş durumda. Bari yalandan akşamına açılsın 4 ağustos olmadan.. Bir seferlik olsa bir hata olmuştur diyeceğim ama geçen sefer de aynısını yaşadım. Bari tarih yaninda saat de bildirilsin. Sabahtan aksama sinir olmayalım.
Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.
Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..
Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?
Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..
ben bı kere 2 ay banlandım ne dıyorsunUzun zamandır banlanmıyorum,yanlış hatırlamıyorsam 3 kez banlandım,2si siyasetten,1ide kendi konumda bir polemikten.
Benimde çok işim var,meşgul olacağım oyalanacağım şeyler var ama koyuyor banlanmak,bu sebeple dikkat ediyorum artık zira kişinin ceza puanına göre banlama yapılıyor,dolayısıyla karşınızdaki hakarette etse,kışkırtan,sataşan tarafta olsa cezası yoksa ben daha fazla ban alıyorum bana koyan bu oluyor açıkçası,buradaki adaletsizlik durumu yani.
Bence ceza sistemi toptan değiştirilmeli,polemik,hakaret vs hepsinin ayrı ve herkes için geçerli tek tip cezası olmalı. Hakaret eden taraf 2 gün fazla ceza alabilir belki birde. Atıyorum polemik 1 gün,hakaret 3 gün vs vs.
15 gün banlanan insanlar var yahu yazık (sanirim en uzun 3 gün banlandım) 15 gün siteye giremesem alışırım zaten yokluğuna,bir daha girmeme gerek kalmaz. Bilemiyorum banlanmaktan ziyade o anki durum iki kişi için aynıyken yada polemikte bir kişi işi küfüre ağır hakarete taşımışken kendi ceza puanına göre cezalandırılması doğru değil. Sen beni alıntıladın,kışkırtıcı cevap yazdın diyelim,bende usulunce cevabını verdim,sonra sen bir daha alıntıladın küfür,hakaret giydirdin,ben cevap vermeyeyim mi buna? Neden hakkımı savunamıyorum? Cevap verirsem ceza puanıma göre banlanacağım ama karşı tarafta ceza puanına göre banlanacak,dolayısıyla bende,oda hakettiģi cezayı almamış oluyor. O hakaret ve polemikten ceza almalı,ben polemik cezası almalıyım bana göre.
Buda bana doğru gelmiyor. Bu sebeple takıyorum banlanınca.
KİB lenmiş olman yetiyor banlanmak için.3 ağustos tarihine kadar diye yazan ban tam da su dk sona ermiş durumda. Bari yalandan akşamına açılsın 4 ağustos olmadan.. Bir seferlik olsa bir hata olmuştur diyeceğim ama geçen sefer de aynısını yaşadım. Bari tarih yaninda saat de bildirilsin. Sabahtan aksama sinir olmayalım.
Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.
Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..
Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?
Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..
Kesin siyasettedirben bı kere 2 ay banlandım ne dıyorsun
oksıjen ısrafının bırı hakaret ettı
bende ona boyle dedım oksıjen ısrafı
yanına bı ıkı kelıme daha eklemıs olabılırım
onun bana yazdıklarını burda baskasına yazsalar sanırım cinayet ıslenırdı o derece
ben de banlandım
Kesin siyasettedir
zamanla oluyor bir şekilde.8 aydır üyeliğim var yani hepte yorum yaparım ama daha hiç ban yemedim çok şükür
2 ay mı maşallah,insan unutur siteyi 2 ayda.ben bı kere 2 ay banlandım ne dıyorsun
oksıjen ısrafının bırı hakaret ettı
bende ona boyle dedım oksıjen ısrafı
yanına bı ıkı kelıme daha eklemıs olabılırım
onun bana yazdıklarını burda baskasına yazsalar sanırım cinayet ıslenırdı o derece
ben de banlandım
aynen katılıyorum2 ay mı maşallah,insan unutur siteyi 2 ayda.
Bende onu diyorum işte,mesajını alıntılayıp birde hakarete varan şeyler söyleyip insanı kışkırtan yorumlarada aman boşver diyemiyor insan. Umurumda mı aslında hayır tanımam etmem,görmezden gelirim,biri bana birşey dedi diye ben o şey olmuyorum ama yinede insan cevabını yapıştırmak istiyor. Yapıştırıncada eski üye olunca,birde çok banlanıyorsan hakareti işiten sen olsanda uzun banı sen yiyorsun. Dengesizlik burada ki kendim için söylemiyorum bunu,maksimum 2 yada 3 gündü en uzun banım benim,ki bu sitede kimseye hakaret etmedim,mümkün mertebe kendi çizgimde cevap veririm her zaman,ağzımı bozmam kolay kolay.
Bende bunu hoş bulmuyorum. Ikinci üyeliğe davetiye gibi geliyor. Ben 2 ay ban yiyeceģime,yeni üyelik alır yaparım yorumumu,minimum ceza alır gelirim geri bu mantığa göre. Cezalar standart yapılan eyleme göre kesilse kimse 2 ay banlanmaz,hepimiz hakettiğimizi alırız,eşitlik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?